Bachelor of Arts in communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom Mansfield?

We maken u klaar voor een carrière met praktische kansen en persoonlijk advies. Als je een naam wilt zijn en geen nummer, dan is MU de plaats voor jou. We geloven echt in educatie door betrokkenheid en leren door ervaring. Het toegepaste karakter van ons programma is gericht op betrokkenheid bij WNTE, MUTV, PRSSA, atletiek, geavanceerde onderzoeksprojecten en professionele stages. En onze relatie met alumni en de lokale gemeenschap biedt u connecties en inzichten die het leren in de klas uitbreiden.

Met onze belangrijkste communicatie kunt u uw cursussen aanpassen door een van de vier concentraties te selecteren:

Communicatieconcentratie in de organisatie

De organisatorische communicatieconcentratie bereidt studenten voor op beroepen zoals human resources, pleidooien voor patiënten, management, detailhandel, verkoop en opnames. De concentratie bereidt studenten voor op interactie in relaties en om effectief te communiceren in kleine groepen en op de werkplek. Aandacht wordt besteed aan effectieve communicatie tussen geslachten, non-verbale communicatie, overtuiging, interculturele communicatie en zakelijke en professionele communicatie.

Elektronische mediaconcentratie

De Electronic Media-concentratie bereidt studenten voor op een loopbaan in elektronische media: schrijven, audio- en videoproductie, management en verkoop, on-air talent, recht en reclame. Het biedt een rigoureus curriculum waarin studenten hun eigen radio- en televisieprogramma's ontwerpen, schrijven, bewerken en creëren. Studenten oefenen hun vaardigheden in de Allen Hall Studios. Studenten kunnen hun talent aannemen en betrokken raken bij het radiostation en / of het televisiestation van de universiteit. WNTE en MUTV zenden uit naar de campus en de lokale gemeenschap.

Public Relations Concentration

De Public Relations-concentratie bereidt studenten voor op PR-beroepen in de industrie: Entertainment, Onderwijs, Muziek, Politiek, Global, Corporate en Non-profit, functies zoals PR Firm Executive, PR Director, Publicist, Special Events Planner, en werken in Crisis Management, Mediarelaties, gemeenschapsrelaties, reclame, sociale media en marketingcommunicatie. Studenten ontwerpen en ontwikkelen een verscheidenheid aan communicatiematerialen voor specifieke doelgroepen.

Sport Informatie Concentratie

De sportinformatieconcentratie bereidt studenten voor op het coördineren van de communicatie tussen atletische afdelingen, studentatleten en coaches, evenals het verspreiden van informatie naar de nieuwsmedia en het grote publiek. Sportinformatieprofessionals schrijven verschillende communicatiemiddelen, produceren videosegmenten, coördineren interviews met de media, stellen statistieken samen en werken sociale media / digitale communicatie bij.

Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Lees meer

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Lees Minder