Bachelor of Arts in de sociale wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studenten die de major in sociale wetenschappen nastreven, krijgen een brede opleiding die ervaring heeft met ten minste drie van de belangrijkste sociale wetenschappen: economie, geschiedenis, politieke wetenschappen, strafrecht, psychologie en sociologie / antropologie.127116_DominicanCollege-PrusmackCenter.jpg

Tegelijkertijd is de major ontworpen om interdisciplinaire, geïntegreerde ervaringen te bieden die, terwijl ze profiteren van de sterke punten van elk van de betrokken disciplines, studenten helpen de concepten en methodes te begrijpen die ten grondslag liggen aan en de velden integreren.

Het College heeft een uitgebreid bestaand aanbod van stageplaatsen en extra locaties worden toegevoegd op basis van de interesses van studenten. Met New York City zo dichtbij, zijn er veel verschillende stagemogelijkheden.

Toelatingsvoorwaarden voor eerstejaars studenten

Afschriften

Vraag je schooladviseur om transcripties rechtstreeks naar het toelatingsbureau door te sturen

ACT / SAT

Als Engels niet de eerste taal van de aanvrager is, is een minimale TOEFL-score van 80 op de internettest (IBT) of 550 op de traditionele papieren test of 213 op de computertest vereist voor toelating .

Dien de resultaten van een van de volgende onderzoeken in bij het Bureau van toelatingen:

  1. Scholastic Aptitude Test (SAT) van de College Entrance Examination Board. De CEEB-code voor Dominican College is 2190.
  2. De American College Testing (ACT) beoordelingstest. De ACT-code voor Dominican College is 2730.

Persoonlijk interview

Een ontmoeting met een toelatingsconsulent is niet altijd vereist, maar is altijd wenselijk. Sommige aanvragers kunnen gevraagd worden om een lid van het Admissions-personeel te ontmoeten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... Lees meer

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Lees Minder