Bachelor of Arts in de wiskunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Je passie voor numerieke talen en je solide kwantitatieve vaardigheden zullen gedijen in het Mathematics Program van het Dominican College . Als wiskunde-majoor ontvang je de volledige voordelen van een brede liberal artsopleiding als je je begrip van kwantitatieve concepten verdiept en logische denkvaardigheden ontwikkelt die je succes in elke carrière zullen opbouwen.

Opties voor specialisatie

Naast een Bachelor of Arts in de wiskunde, biedt het Mathematics-programma van Dominican gespecialiseerde academische tracks die gericht zijn op bepaalde wiskundige beroepen. Elke cursus ontwikkelt je analytische probleemoplossende en kwantitatieve redeneervaardigheden terwijl je je voorbereidt om je wiskundige vaardigheden tot leven te brengen in de meest fascinerende en uitdagende carrières.

  • BA in wiskunde met voorbereiding op jeugdonderwijs / BA in wiskunde met voorbereiding op adolescentieonderwijs: lesgeven is een van de meest lonende beroepen die beschikbaar zijn, en bekwame wiskundeleraren zijn bijzonder in trek als wiskundevaardigheden in het hele land achteruitgaan. Een carrière als wiskundeleraar zal je kwantitatieve vaardigheden steeds weer bezighouden en verlevendigen terwijl je je studenten ziet leren en groeien. Als je wiskunde op de lagere school of op de middelbare school wilt onderwijzen, zullen onze twee onderwijstracks je voorzien van kennis en praktijk die zullen leiden tot certificering in de staat New York en je de wiskundige expertise bieden die je nodig hebt om een effectieve leraar in de klas te worden .127117_DominicanCollege-Commencement.png

Samenvatting van de vereisten

Alle wiskunde majors volgen bepaalde basiscursussen die cruciaal zijn voor een grondig begrip van geavanceerde wiskunde. Deze omvatten Calculus I en II; Inleiding tot statistieken; Visie op geometrie; Abstracte algebra; en Lineaire Algebra (als je het traject Jeugdonderwijs hebt gekozen, kun je kiezen voor Abstracte of Lineaire Algebra). Naast deze cursussen volgt je programma een van de volgende cursussen:

  • De BA in wiskunde programma perfectioneert je wiskunde kennis door cursussen in waarschijnlijkheid; Inferentiële statistieken; Calculus III; Geavanceerde berekening; Differentiaalvergelijkingen; en onderwerpen in wiskunde. Tegelijkertijd stelt dit programma u in staat om uw analytische en kritische denkvaardigheden toe te passen op gerelateerde gebieden door 12 studiepunten aan te bieden, gekozen onder advies, in de natuurwetenschappen of computerinformatiesystemen.
  • Champion-opvoeders hebben expertise nodig, zowel in de leerstof als in de pedagogiek in de klas, en onze twee tracks Wiskundeonderwijs , Wiskunde met voorbereiding op het onderwijs voor kinderen en Wiskunde met voorbereiding op adolescentieonderwijs, zullen u stevig op dat pad brengen. Studenten die zich voorbereiden om wiskunde te onderwijzen, zullen competent worden op die gebieden die specifiek worden aanbevolen door de Commissie voor het Undergraduate Program in Mathematics en de National Council of Teachers of Mathematics.
    • De BA in Wiskunde met Voorbereiding voor Jeugdonderwijs bereidt je voor op de certificering van de staat New York om wiskunde te geven op de lagere school. Als je voor dit spoor kiest, is je studierichting specifiek ontworpen om je kennis van wiskunde te vergroten en je te trainen in de meest effectieve methoden om die kennis aan kinderen door te geven. Deze cursus omvat 31 studiepunten van wiskundecursussen, waaronder cursussen in algebra, calculus, meetkunde, statistiek en geschiedenis van de wiskunde, evenals practicumcursussen. Opmerking: Dit studieprogramma is identiek aan het programma dat leidt tot een BS in het onderwijs met een wiskundeconcentratie. Zie Lerarenopleiding voor meer informatie.
    • De BA in Wiskunde met Voorbereiding voor Adolescentie-onderwijs bereidt je voor op de certificering van de staat New York om wiskunde te geven op middelbare schoolniveau. Als je deze track kiest, wordt je opgeleid in de wetenschap van wiskunde en in hoe het begrip van die wetenschap met succes kan worden overgedragen aan jonge volwassenen. Deze cursus omvat 37 studiepunten van wiskundecursussen, waaronder cursussen in calculus, algebra, meetkunde, waarschijnlijkheid en statistiek, en geschiedenis van wiskunde, evenals keuzevakken en cursussen in het onderwijzen van wiskunde.

Toelatingsvoorwaarden voor eerstejaars studenten

Afschriften

Vraag je schooladviseur om transcripties rechtstreeks naar het toelatingsbureau door te sturen

ACT / SAT

Als Engels niet de eerste taal van de aanvrager is, is een minimale TOEFL-score van 80 op de internettest (IBT) of 550 op de traditionele papieren test of 213 op de computertest vereist voor toelating .

Dien de resultaten van een van de volgende onderzoeken in bij het Bureau van toelatingen:

  1. Scholastic Aptitude Test (SAT) van de College Entrance Examination Board. De CEEB-code voor Dominican College is 2190.
  2. De American College Testing (ACT) beoordelingstest. De ACT-code voor Dominican College is 2730.

Persoonlijk interview

Een ontmoeting met een toelatingsconsulent is niet altijd vereist, maar is altijd wenselijk. Sommige aanvragers kunnen gevraagd worden om een lid van het Admissions-personeel te ontmoeten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... Lees meer

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Lees Minder