Bachelor of Arts in economie en financiën

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma is geaccrediteerd door ACICS - Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Bay Atlantic University zet zich in voor het aanbieden van een sterk bachelorprogramma in economie dat studenten de vaardigheden en kennis leert die ze nodig hebben om te slagen in een economische loopbaan. Het BAU BA-programma in Economie en Financiën is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan op economisch gebied, maar ook om goed afgeronde wereldburgers te produceren.

Onze economie

Waarom economie studeren

 • Bereidt u goed voor op veel banen in de private en publieke sector
 • Zorg voor substantiële intellectuele diepgang, kritisch denken en interdisciplinaire breedte
 • Goede voorbereiding op graduate schools
 • Vaardigheden hebben een echte toepassing
 • Goede compensatie en balans tussen werk en privé

Leerdoelen programmeren

 • Begrijp de belangrijkste concepten en theorieën van economie.
 • Analyseer materiaal met behulp van empirische methoden.
 • Maak kwantitatieve data-analyse en heb kennis van relevante software.
 • Denk kritisch na over economische kwesties.
 • Zich schriftelijk en mondeling kunnen uitdrukken.

Toekomstige carrières

Economist, Programma-analist, Onderzoeksanalist, Manager, Treasury Analyst, Financial Planner, Media Analyst, Claims Officer, Project Manager, Inkoopagent, Risico-analist, Bankier, Economisch ontwikkelaar, Makelaar en Budgetanalist.

119407_19.jpeg

Algemene onderwijsvereisten

Een brede kennis is een fundamenteel element van de Amerikaanse traditie van het hoger onderwijs. Als zodanig wordt van BAU-studenten verwacht dat ze naast hun kernvereisten ook de volgende algemene onderwijsvereisten invullen. Deze kunnen worden onderverdeeld in drie brede gebieden: geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en wiskunde

Programmavereisten voor economie en financiën

Economie en financiën majors moeten 40 cursussen (120 studiepunten) voltooien: 13 algemene onderwijscursussen (36 studiepunten), 21 kerncursussen (63 studiepunten) en 6 zuivere keuzevakken. Kerncursussen omvatten 15 verplichte cursussen (45 studiepunten) en 6 keuzevakken (18 studiepunten). Door deze vereisten bereiden studenten zich voor op een loopbaan op het gebied van economie en financiën. Bovendien moeten studenten voldoen aan de algemene onderwijsvereisten van BAU, die de nadruk leggen op de liberale kunsten, mondiale culturen en diverse perspectieven. Studenten zullen hun kritische schrijf- en denkvermogen aanscherpen; kwantitatieve en wetenschappelijke redeneervaardigheden; spreekvaardigheid in het openbaar; vaardigheden in vreemde talen; en informatie en computervaardigheden.

Om af te studeren, moeten studenten aan de volgende criteria voldoen:

 1. Studenten die deelnamen aan de undergraduate-programma moeten een cumulatieve Grade Point Average (CGPA) van ten minste 2,0 van 4,0 handhaven om in aanmerking te komen voor de BA-graad, om een ​​goede reputatie te behouden en om te studeren.
 2. Het Maximum Time Frame (MTF) voor het behalen van het BA-programma is 180 credits.
 3. Een niet-gegradueerde student kan tot 60 studiepunten overdragen die zijn behaald bij geaccrediteerde instellingen.
 4. Er wordt geen graadtegoed ontvangen door een niet-gegradueerde voor een onvoldoende cijfer (een cijfer lager dan D, of 1,00 van 4,00-cijferpunten).

Studenten hebben een breed scala aan cursussen om uit te kiezen gedurende hun vier jaar studie.

Voorbeeldcursusoverzicht119420_CourseOutline-Accounting.PNG

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who poss ... Lees meer

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who possess the necessary tools for living up to our global vision. Lees Minder