Bachelor of Arts in het Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Stel uzelf in staat om te slagen in elke poging die u kiest, door grondig te leren lezen, onderzoek te doen, overtuigend te schrijven en kritisch na te denken.

Het Engelse programma van Medaille is niet alleen voor beginnende auteurs. In deze digitale wereld lees en schrijf je elke dag, wat een nieuwe urgentie met zich meebrengt om te leren hoe je geschreven en digitale teksten kritisch benadert, online en offline, en om effectief te schrijven - om de betekenis naar de algemene bevolking te kunnen vertalen. Het Engelse programma bij Medaille zal je uitrusten om je geest te openen door middel van literatuur, webgebaseerd onderzoek en gemeenschapsprojecten, je leren kritisch na te denken en je rigoureus voorbereiden op de graduate school of welk carrièrepad je ook kiest.

"Als ik mijn ervaring bij Medaille in een paar woorden zou moeten samenvatten, zou ik zeggen" verwacht het onverwachte ". Zelfs cursussen waarvan ik verwachtte dat ze er niet van zouden genieten, boeiden me uiteindelijk grondig, vaak op manieren die ik niet had verwacht. Ik had nooit gedacht dat het bestuderen van stedelijk waterbeheer door de lens van mensenrechten, met dr. Robert Johnson, uiteindelijk een diepgaand effect zou hebben. over het onderwerp van mijn MA thesis; toch, bij het beoordelen van mijn werk over het lesgeven in de eerstejaars compositie met wetenschapsjournalistiek, valt de invloed niet te ontkennen. Medaille's faculteit, Engels en anderszins, moedigde me aan om mezelf tot nieuwe grenzen te drijven, nieuwe belangen, en vooral, volharden. "

Sarah Kinne '14

123929_photo-1506880018603-83d5b814b5a6.jpgBlaz Photo / Unsplash Wat kun je doen met deze opleiding?

Unieke kansen voor Engelse majors aan het Medaille College

Schrijf Thing Reading Series

Gesponsord door het Medaille College English-programma, geniet van de kans om lokaal en nationaal bekende schrijvers en illustratoren te ontmoeten via onze Write Thing Reading Series. Evenementen worden gehouden gedurende het herfst- en lentesemester, met als hoogtepunt de jaarlijkse uitgave van het literaire tijdschrift Prelude.

Prelude Literary Magazine

Doe publicatie-ervaring op via Medaille's jaarlijkse editie van Prelude, open voor creatieve inzendingen van alle studenten, docenten en personeel.

Uw cursussen

Zelfs na de stage die je kiest, krijg je de kans om meer te weten te komen over mensen en cultuur door middel van literatuur, opgenomen in community outreach en community-based learning projecten binnen je vereiste cursussen. Ontdek wie je bent en welke paden voor jou geschikt kunnen zijn vanuit deze goed afgeronde, praktische leerervaringen, zowel binnen als buiten de klas.

Overweegt u Grad School?

De afgestudeerden van het Engelse programma van Medaille zijn doorgestroomd naar prestigieuze graduate-programma's op verschillende gebieden, waaronder:

 • New York University en de University of Southern California (Master is TESOL)
 • University of Massachusetts in Boston (Master in Rhetoric)
 • Emerson College (Master in wereldwijde marketingcommunicatie)
 • Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign (Master in Human Resources)
 • University of Rochester (Master in Higher Education Administration)

3 + 3 met UB School of Law

Met ons nieuwe 3 + 3-programma kun je een volledig jaar aan collegegeld besparen door je bachelordiploma aan Medaille College en je diploma rechten aan de Universiteit van Buffalo School of Law te behalen in slechts zes jaar (in plaats van 7)! Lees meer op medaille.edu/3plus3.

Optionele concentraties

Pas het programma aan om uw doelen te bereiken! Engelse majors die ervoor kiezen om een formele concentratie na te streven in creatief schrijven of professioneel schrijven, zullen negen van hun vrije keuzevakken gebruiken om aan de concentratievereisten te voldoen.

Creatief schrijven (9 studiepunten)

 • ENG 400 Senior Portfolio (3)
 • Kies twee van de volgende:
  • ENG 300 Fiction Workshop (3)
  • ENG 310 Poëzieworkshop (3)
  • ENG 320 Drama Workshop (3)
  • ENG 350 Creatief non-fictie schrijven (3)
  • ENG 498 Onafhankelijke studie schriftelijk (3)

Professioneel schrijven (9 studiepunten)

 • ENG 260 Zakelijk en professioneel schrijven (3)
 • ENG 360 Geavanceerd rapport en voorstel schrijven (3)
 • COM 200 digitale mediaproductie (3)

Medaille past bij uw leven

Bij Medaille College begrijpen we de uitdagingen van een werkende volwassene met hoge carrièreambities. Daarom zijn de programma's voor volwassenen en afgestudeerden van Medaille speciaal ontworpen om in uw toch al drukke agenda te passen. Met Medaille kun je je diploma halen en toch tijd hebben voor werk en gezin. Medaille College is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education.

 • Persoonlijke ondersteuning.
 • Gegarandeerde lessen.
 • Samenwerkende leeromgeving.
 • Financiële hulp en beurzen zijn beschikbaar.
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Lees meer

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Lees Minder
buffel , Rochester + 1 Meer Minder