Bachelor of Arts in internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationale betrekkingen zijn een interdisciplinaire major die cursussen uit geschiedenis en politiek combineert met de studie van een moderne vreemde taal. Het is bedoeld om studenten voor te bereiden op verdere studie van internationale betrekkingen of op toekomstige tewerkstelling bij de overheid of het bedrijfsleven. Sommige alumni studeren af in rechten, internationale betrekkingen, geschiedenis en politiek. Sinds het begin van het programma in 1983 zijn verschillende afgestudeerden aangesteld als officieren bij de Amerikaanse buitenlandse dienst.

Recente afgestudeerden in internationale relaties hebben hun studies voortgezet op prestigieuze graduate schools zoals Johns Hopkins, Cambridge en Oxford. Zes majors voor internationale relaties sinds 2009 hebben ook de competitieve Fulbright-prijzen ontvangen voor onderzoek of het onderwijzen van Engels als tweede taal.

Studenten hebben veel mogelijkheden om buiten de Verenigde Staten te studeren. Cornell's One Course At A Time curriculum faciliteert cursussen die buiten de campus worden gegeven, in landen zoals Oostenrijk, Polen, Nieuw-Zeeland, Turkije, Spanje, Frankrijk, Argentinië, India, Japan en de Russische Federatie. Studenten voeren ook onafhankelijke onderzoeksprojecten uit of lopen stage in het buitenland; recent werk heeft plaatsgevonden in Indonesië, Tanzania, India, Oostenrijk en China.

Voordelen van één cursus tegelijk

Het ééncursus-curriculum van Cornell biedt internationale relaties-studenten de mogelijkheid om buiten de VS te reizen op meerdere, studeren in het buitenland kansen tijdens hun verblijf op Cornell. Kortere reizen zijn goedkoper. Het is ook veel gemakkelijker om studie-buitenlandtijd in een academisch plan met meer dan één major in te passen, omdat studenten niet een heel semester weg moeten om een reis te maken. Individuele projecten op de campus worden gefaciliteerd door de kalender omdat studenten hierdoor intensief kunnen focussen op een project zonder hun aandacht te verdelen over andere klassen. Ten slotte hebben studenten soms de mogelijkheid om tijdens hun laatste jaar een blok weg te nemen om zich voor te bereiden op toelatingsexamens voor afgestudeerde scholen, het buitenlandse dienstexamen of sollicitaties.

Curriculum Hoogtepunten

Taalvaardigheid

Studenten moeten twee jaar studeren in een moderne vreemde taal. De meeste studenten studeren in het buitenland, hoewel ze de keuze hebben om ten minste één cursus buiten de Verenigde Staten te volgen of extra vloeiend een moderne vreemde taal na te streven via een taalklasse van 301-niveau.

interdisciplinair

Naast taalcursussen zijn majors voor internationale relaties verplicht cursussen te volgen in de afdelingen geschiedenis en politiek. Studenten volgen vier cursussen in de politiek, waaronder internationale politiek, Amerikaans buitenlands beleid, en een keuze uit twee van de volgende: internationale organisaties, internationale politieke economie, politieke economie van ontwikkelingslanden, vrouwen en politiek, gender en ontwikkeling, en strategieën om armoede te verlichten . Studenten volgen drie cursussen geschiedenis, waaronder moderne Europese geschiedenis, oorlogvoering en samenleving, en geschiedenis van internationale betrekkingen en diplomatie. Studenten hebben ook opties in economie en andere gerelateerde afdelingen.

Vereisten

De major bestaat uit de volgende vereisten, in totaal ten minste elf cursussen. Vereisten worden genoteerd als ze nog geen deel uitmaken van de major. Voorafgaand aan de registratie van elk jaar, zal het International Relations Committee aan majors bekendmaken welke aanvullende cursussen, indien aanwezig, meetellen voor de vereisten.

 • 1. 205-niveau competentie in een moderne vreemde taal, zoals blijkt uit de voltooiing van FRE 205, GER 205, JPN 205, RUS 205 of SPA 205; of plaatsing in het 300 niveau van een moderne taal op een Cornell taalexamen; of gelijkwaardig overdrachtskrediet.
 • 2. ECB 101 en een aanvullende cursus in internationale economie of politieke economie gekozen uit ECB 223 (aanvullende vereiste: ECB 102), ECB 261, POL 346 (vereiste: POL 143) of POL 349.
 • 3. Vier cursussen in de internationale politiek:
  • een. POL 142
  • b. POL 333 of POL 348
  • c. Twee cursussen geselecteerd uit POL 330 (voorwaarde: POL 143), POL 331 (voorwaarde: POL 143), POL 332, POL 333, POL 334 (voorwaarde: POL 143) en POL 348.

 • 4. Twee cursussen in de geschiedenis van internationale betrekkingen gekozen uit HIS 104, HIS 210, HIS 256, HIS 304, HIS 315, HIS 317, HIS 323 en HIS 324.
 • 5. Een cursus die te maken heeft met hoe leden van een andere cultuur / samenleving participatie in de internationale gemeenschap zien, gekozen uit FRE 206 (Frankrijk in de Maghreb), FRE 255 (Immigratie in Franse en Franstalige film), FRE 303 (Culturen van Frankrijk and the Francophone World), RUS 181 (Inleiding tot de Russische cultuur in literatuur en film), RUS 282 (Russische spionnen en staatslieden in hun eigen woorden) en SPA 385 (Latijns-Amerikaanse cultuur en beschaving).
 • 6. Een studie in het buitenland (klasse, stage of onafhankelijke studie) die te maken heeft met internationale relaties, ruim opgezet. Over het algemeen aanvaardt de commissie elke studie in het buitenland die wordt aangeboden in antropologie, de moderne talen in klassieke en moderne talen, economie, geschiedenis, politiek en sociologie. Zie hieronder voor cursussen in andere disciplines. Als alternatief kunnen studenten FRE 301, GER 301, JPN 301, RUS 301 of SPA 301 voltooien .
 • 7. Als een sluitstuk van de grote, voltooiing van een onafhankelijk project ( IRE 390) of senior honours scriptie die te maken heeft met internationale relaties, breed opgevat, met een kern-faculteitslid van het International Relations-programma. Dit moet worden voltooid nadat ten minste acht andere cursussen (of equivalenten) zijn meegeteld voor de major.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cornell College has been changing lives and changing educational norms since 1853. Located in Mount Vernon, Iowa, Cornell was the first college west of the Mississippi to grant women the same rights a ... Lees meer

Cornell College has been changing lives and changing educational norms since 1853. Located in Mount Vernon, Iowa, Cornell was the first college west of the Mississippi to grant women the same rights and privileges as men, and, in 1858, to award a degree to a woman. Lees Minder