Bachelor of Arts in muziek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma Bachelor of Arts in Music biedt muzikaal begaafde studenten de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan velden te verkennen en toch een eersteklas muziekopleiding te ontvangen.

Muziek is nog maar het begin; u voegt uw andere interesses toe om een ​​diploma te creëren dat is afgestemd op uw behoeften.

Als je van muziek houdt, maar ook van wiskunde, politieke wetenschappen of psychologie houdt, of je wilt voorbereiden op de medische school, kan ons Bachelor of Arts in Music-programma perfect zijn voor jou. Naast een intensieve muziekstudie, voltooi je een minor of zelfs een tweede major buiten de muziekafdeling en bereid je je voor op een carrière in de muziek, een ander vakgebied of in een gebied dat beide combineert. Ons flexibele curriculum stelt je in staat je voor te bereiden op een graduate school op verschillende gebieden, waaronder medische en rechtenstudies. Het is ook een bijzonder goed startpunt voor een afstudeeronderzoek in muziekgeschiedenis, muziektheorie, etnomusicologie en andere gebieden. U kunt een pad maken dat past bij uw eigen specifieke interesses en behoeften.


Studenten die dit diploma volgen, voltooien de volgende muziekvereisten, in totaal 42 semesteruren.

 • Toegepaste instructie op je belangrijkste instrument of stem, 12 credits
 • Muziektheorie, 12 studiepunten
 • Muziekgeschiedenis, 9 credits
 • Piano Class, 3 credits
 • Muziekensemble, 6 credits
 • Een curriculum minor of voltooi een tweede-jaars vreemdetalenreeks.

Double Major

De Bachelor of Arts in Music Program biedt de grootste flexibiliteit om major te verdubbelen met een ander programma op de MU-campus.

Een student in het BA in Music-programma combineert haar major in muziek met een dubbele major in wiskunde en is van plan om naar de academische school in de akoestiek te gaan. Ze werd onlangs aangenomen tijdens twee zeer competitieve summer research experiences voor undergraduate (REU) programma's en is van plan om eentje bij te wonen op het Coe College.

Voorbereiding van de medische school

De Bachelor of Arts in Music Programs biedt u ook de flexibiliteit om de cursussen af ​​te ronden ter voorbereiding op de medische school. Het basiscursuswerk voor Pre-Med is ongeveer 36 studiepunten, maar de eisen verschillen per medisch school. Studenten die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van medische scholen moeten van plan zijn om de volgende cursussen te volgen, maar moeten ook de faculteit van de afdeling Biologie raadplegen (neem contact op met Dr. Robert Maris, voorzitter van de afdeling Biologie) die u kan adviseren over specifieke cursussen. Mansfield University ook een Pre-Med-club.

 • CHM 1111 - Algemene chemie I, 4 studiepunten
 • CHM 1112 - Algemene chemie II, 4 studiepunten
 • CHM 3301 - Organische chemie I, 4 credits
 • CHM 3302 - Organische chemie II, 4 studiepunten
 • BI 1110 - Zoölogie, 4 credits
 • BI 3370 - Celbiologie, 4 studiepunten
 • MA 2231 - Calculus I, 4 studiepunten
 • PHY 1191 - Fysica I, 4 credits
 • PHY1192 - Fysica II, 4 studiepunten

Totaal aantal punten = 36


Sommige medische scholen vereisen bovendien het volgende:

 • BI 3371 - Microbiologie, 4 studiepunten
 • BI 3372 - Genetica, 3 credits
 • CHM 3341 - Biochemie, 4 studiepunten

Muziektherapie:

Als je een muziektherapeut wilt worden, bereid je de BA in muziek met een minor in de psychologie voor, plus een aantal extra cursussen om je voor te bereiden op een Masters- en certificeringsprogramma in de muziektherapie. Aangezien programma's verschillende vereisten hebben, is het belangrijk om graduate programma's van interesse vroegtijdig te identificeren om ervoor te zorgen dat je aan alle vereisten bij het afstuderen voldoet.

Voorbereiding van de rechtsschool

Als je geïnteresseerd bent in het gaan naar Law School, Mansfield University heeft een actief en succesvol programma om studenten voor te bereiden op de studie van de wet. Centraal in dit programma staat de hoofdwetenschap (Pre-law) en de minor Pre-Law, die beide worden beheerd door de afdeling Filosofie. Studenten kunnen ook betrokken zijn bij de Pre-Law Association, een actieve, door studenten gefinancierde organisatie die studenten voorziet van verschillende soorten ondersteuning ter voorbereiding op de rechtenstudie. Dit omvat reizen naar wekelijkse wetenschappen, advies met betrekking tot LSAT-voorbereiding, bezoeken aan Mansfield University van wetseducatiewerkgevers, advies over het toepassen van rechtsscholen en discussies met bezoekende alumni-advocaten of rechtenstudenten. De Pre-Law minor bestaat uit 18 credit-uren en de Pre-Law track in de Philosophy major is 36 credit-uren. Beide programma's kunnen eenvoudig worden voltooid terwijl ze ook de Bachelor of Arts in Music-graad volgen. Neem voor meer informatie contact op met Dr. Adrianne McEvoy.

Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Lees meer

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Lees Minder