Franklin University Switzerland is geaccrediteerd in zowel de Verenigde Staten als Zwitserland.

Dat betekent dat je diploma echt internationaal is, met automatische geldigheid in twee landen, en dat je een voordeel hebt om een internationale carrière na te streven of je studie voort te zetten in de VS of Zwitserland. De deuren die worden geopend door een Franklin-opleiding gaan echter veel verder dan deze twee landen, en de meeste landen in de wereld zullen gelijkwaardigheid toekennen aan een Franklin-graad als je je zinnen ergens anders op richt.

Franklin handhaaft deze erkenning door middel van periodieke kwaliteitsbeoordelingen door autoriteiten uit de VS en Zwitserland.

Waar onze afgestudeerden naartoe gaan

Werkgevers zoeken kandidaten met betrouwbare vaardigheden, en Franklin-studenten hebben het! Binnen een jaar na afstuderen heeft 95% van onze studenten een voltijdbaan in een breed scala van sectoren, zoals te zien is in de grafiek. Bij Franklin krijg je de opleiding die je nodig hebt en de vaardigheden die werkgevers willen.

Sinds we in 1970 begonnen, zijn er nu al meer dan 7.000 alumni die een verschil maken in hun geboortestad en op nieuwe, opwindende locaties over de hele wereld. Laat FUS u helpen te komen waar u heen wilt.

Luister maar eens naar wat onze alumni te zeggen hebben.