Bachelor of Arts met onderscheiding gevalideerd programma in interieurarchitectuur en design - 3 jaar

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer in het Engels aan de Marbella Design Academy in het zonnige Spanje voor je door BA (Hons) gevalideerde programma in interieurarchitectuur en design.

BA (Hons) diploma uitgereikt door de University of Bedfordshire, UK.

Dit driejarige Bachelor of Arts met Honours Interior Architecture & Design-programma is ontwikkeld, geleverd en beoordeeld door de Marbella Design Academy en gevalideerd door de University of Bedfordshire, VK.

Bachelor of Arts Gevalideerd programma start elk jaar in september en januari.

Intakes september (3 jaar studie): Drie academische jaren beginnend in september eindigend in juni.

Opname in januari (2,5 jaar studie): Drie studiejaren: het eerste studiejaar begint in januari en eindigt begin augustus. Het 2e en 3e studiejaar beginnen in september en eindigen in juni.

Duur: 3 jaar Taal: Engels Credits: 360CP in het VK = 180 ECTS-punten

Marbella Design Academy is een exclusieve designschool met een familiale sfeer onder studenten en medewerkers die afkomstig zijn uit de hele wereld. Het maximale aantal beschikbare plaatsen is 230, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en één-op-één collegegeld van hun docenten. Elk academiejaar wordt op kwaliteit gecontroleerd door externe examinatoren.

Wat een geweldige roeping is het om een professionele interieurarchitect te zijn. Projecten zijn eindeloos en je kunt in dit vak veel verschillende “deuren” openen. Je creatieve expressie wordt alleen beperkt door je eigen verbeeldingskracht. De hoogopgeleide en professionele docenten van de Marbella Design Academy voeden onze studenten als individuen en durven out of the box te denken. Studenten worden aangemoedigd om hun projecten op innovatieve manieren op te lossen. Bij de Marbella Design Academy brainstormen, onderzoeken, bezoeken aan de stad en het stadhuis en het professioneel bestuderen van de regels en voorschriften voor het specifieke gebied van een bepaald project is een professionele houding die onze studenten wordt geleerd vanaf hun eerste gegeven project. Met meer dan 45 verschillende nationaliteiten en verschillende culturele achtergronden wordt de creatieve expressie van elke individuele student zeer gerespecteerd.

Deze cursus Interieurarchitectuur biedt u het beste opleidingsniveau in de interieurbranche. Onze vooruitstrevende, internationale docenten bieden persoonlijke persoonlijke één-op-één-aandacht om u te helpen bij het cultiveren van uw interieurarchitectuur en ontwerpvaardigheden. Je zult ervaring opdoen met behulp van de nieuwste technologieën om je inzetbaarheid te vergroten als je eenmaal bent afgestudeerd. We leren onze studenten zelfvertrouwen te hebben en zichzelf en hun projecten professioneel te presenteren voor een publiek. Vaardigheden die essentieel zijn om hun toekomstige projecten te presenteren als professionele interieurarchitecten. Je krijgt les vanaf het eerste jaar van studies met professionele computertoepassingen en software, zoals Autocad, 3D MAX, Photoshop, Illustrator en InDesign. Geavanceerde vaardigheden in deze programma's zijn een must voor studenten om werk te vinden. Studenten hebben ook de kans om hands-on ervaring op te doen door een stage in de interieurarchitectuurindustrie gedurende 6 weken tijdens hun derde studiejaar.

Marbella Design Academy is erkend als een van de beste designscholen ter wereld en je studeert af als een uitstekende professionele interieurarchitect. Onze afgestudeerden hebben een werkgelegenheidspercentage van bijna 100% na succesvolle afronding van ons gevalideerde programma. Wanneer je het gevalideerde Interior Architecture & Design-programma aan de Marbella Design Academy hebt afgerond, ontvang je een Bachelor of Arts (Hons) -diploma in Interior Architecture & Design van onze partnerinstelling.

Kosten 11.500 euro per academisch jaar voor het gevalideerde programma van de Bachelor of Arts. 500 Euro registratiekosten (eenmalig te betalen) Validaties en staatsb Erkenningen Marbella Design Academy is een staat erkend door het ministerie van Onderwijs in Spanje.

De 3-jarige Bachelor of Arts-gevalideerde programma's die aan de studenten van de Marbella Design Academy worden aangeboden, zijn ontwikkeld door 24 jaar ervaring en worden op een zodanig hoog academisch niveau geleverd dat ze zijn goedgekeurd en Bachelor of Arts-validatie. Onze afgestudeerden hebben een werkgelegenheidspercentage van bijna 100% na succesvolle afronding van deze cursus. Wanneer je je officiële BA (Hons) -diploma in interieurarchitectuur en -ontwerp hebt behaald, kun je een masterdiploma aanvragen bij een andere universiteit naar keuze.

Solliciteren: https: // www.designschool.com / aanvraagformulier

Om een ​​aanvraag in te dienen: info@marbella-design-academy.com

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Study in English at Marbella Design Academy in sunny Spain. BA (Hons) validated programmes in: • Interior Architecture & Design • Graphic Design & Media • Fashion Design & Manufacture BA ( ... Lees meer

Study in English at Marbella Design Academy in sunny Spain. BA (Hons) validated programmes in: • Interior Architecture & Design • Graphic Design & Media • Fashion Design & Manufacture BA (Hons) degree awarded by the University of Bedfordshire, UK. With over 24 years of experience, a young dynamic and professional team of tutors with a progressive attitude, Marbella Design Academy has an academic level that competes with the best design schools in the World. Lees Minder