Bachelor of Arts with Honours gevalideerd programma in Fashion Design & Manufacture - 3 jaar

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer Fashion Design in het Engels aan de Marbella Design Academy in het zonnige Spanje voor je door BA (Hons) gevalideerde programma in Fashion Design & Manufacture.

BA (Hons) diploma uitgereikt door de University of Bedfordshire, UK.

Dit driejarige Bachelor of Arts (Hons) Fashion Design & Manufacture gevalideerd programma is ontwikkeld, geleverd en beoordeeld door Marbella Design Academy en gevalideerd door de University of Bedfordshire, UK.

Het gevalideerde programma Bachelor of Arts begint elk jaar in september en januari.

Intakes september (3 jaar studie): Drie academische jaren beginnend in september eindigend in juni.

Opname in januari (2,5 jaar studie): Drie studiejaren: het eerste studiejaar begint in januari en eindigt begin augustus. Het 2e en 3e studiejaar begint in september en eindigt in juni.

Duur: 3 jaar Taal: Engels Credits: 360CP in het VK = 180 ECTS Marbella Design Academy is een exclusieve designschool met een familiaire sfeer onder studenten en medewerkers die afkomstig zijn uit de hele wereld. Het maximumaantal beschikbare plaatsen is 230, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en een-op-een lessen van hun leraren. Elk academiejaar wordt gecontroleerd op kwaliteit door externe examinatoren.

Marbella Design Academy is een van de beste en meest betaalbare plaatsen ter wereld om te studeren voor een graad in Fashion Design. Spanje is een mekka voor mode en enkele van 's werelds beroemdste modeontwerpers zijn Spaans.

Modeontwerp is big business. Een professionele modeontwerper zijn is een geweldige carrière met veel kansen. Afgestudeerden van deze innovatieve cursus gaan door naar spannende carrières die hun eigen label creëren of door te werken in wereldwijde modehuizen over de hele wereld. Onze cursus Fashion Design biedt een ongeëvenaard opleidingsniveau in de mode-industrie en is ontworpen voor diegenen die gepassioneerd zijn door mode en kunst uitdrukken door de kleding die we dragen. Door deze cursus leren onze opkomende modeontwerpers design en marketing te combineren, als voorbereiding op een mooie en lonende toekomst. Onze docenten hechten er veel waarde aan dat onze studenten elk aspect van de carrière en de industrie kennen. Je volgt je ontwerpen vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke resultaten. Marketing en bedrijfsbeheer is ook erg belangrijk en u zult ook zeer bekwaam zijn in deze discipline. Naast het maken van uw eigen collecties, leert u hoe u uw eigen bedrijf kunt opstarten en laten groeien en hoe u uw creaties op de markt kunt verkopen. Bij Marbella Design Academy leer je alles wat je moet weten binnen de Fashion Design-industrie, in een prachtige en inspirerende sfeer. De Academy is de ideale locatie voor internationale mode en design. Naast vele andere is Spanje de thuisbasis van het beroemde "Zara" Fashion Empire, met honderden winkels wereldwijd. Su-Shi handtassen, Dolfie schoenen, Mayoral en Charanga kinderkleding, Pepa Loves, Oltimara damesmode zijn allemaal in de regio. U bevindt zich letterlijk in het middelpunt van de Europese mode! Onze modeontwerpers nemen ook regelmatig deel aan vele wedstrijden en shows en wonnen vele prijzen. Deze gevalideerde Fashion Design-cursus biedt u het hoogste niveau van onderwijs in de Fashion Design-industrie. De nadruk wordt gelegd op deskundig patroonsnijden en kledingproductie van uw eigen ontwerpen. Vanaf het eerste studiejaar krijg je les in professionele computertoepassingen en software, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. In het laatste jaar doe je praktijkervaring op door middel van een stage, om je voor te bereiden op je levensechte ervaring in de mode-industrie.

Marbella Design Academy is erkend als een van de beste designscholen ter wereld en je studeert af als een zeer bekwame professionele modeontwerper.

Wanneer je het BA (Hons) Fashion Design & Manufacture-gevalideerde programma aan de Marbella Design Academy hebt afgerond, ontvang je een officieel BA (Hons) -diploma in Fashion Design door onze partnerinstelling de University of Bedfordshire.

Kosten 11.500 euro per academiejaar voor het Bachelor of Arts met Honours gevalideerd programma. 500 Euro inschrijfgeld (eenmalig te betalen).

Marbella Design Academy is door de staat erkend door het Ministerie van Onderwijs in Spanje. De 3-jarige Bachelor of Arts-gevalideerde programma's die aan de studenten van de Marbella Design Academy worden aangeboden, zijn ontwikkeld door 24 jaar ervaring en worden op een zodanig hoog academisch niveau geleverd dat ze zijn goedgekeurd en Bachelor of Arts-validatie. Onze afgestudeerden hebben een werkgelegenheidspercentage van bijna 100% na succesvolle afronding van deze cursus. Wanneer je je officiële BA (Hons) -diploma in Fashion Design & Manufacture hebt behaald, kun je een masterdiploma aanvragen bij een andere universiteit naar keuze.

Solliciteren: www.designschool.com / aanvraagformulier Om een ​​aanvraag in te dienen: info@marbella-design-academy.com

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Study in English at Marbella Design Academy in sunny Spain. BA (Hons) validated programmes in: • Interior Architecture & Design • Graphic Design & Media • Fashion Design & Manufacture BA ( ... Lees meer

Study in English at Marbella Design Academy in sunny Spain. BA (Hons) validated programmes in: • Interior Architecture & Design • Graphic Design & Media • Fashion Design & Manufacture BA (Hons) degree awarded by the University of Bedfordshire, UK. With over 24 years of experience, a young dynamic and professional team of tutors with a progressive attitude, Marbella Design Academy has an academic level that competes with the best design schools in the World. Lees Minder