Lees de Officiële Beschrijving

Programma samenvatting

Bij Carleton kun je je BA structureren op basis van wat je wilt bereiken. U kunt een intensief vierjarig Honours-diploma of een driejarig Algemeen programma volgen. Je kunt een minderjarig onderwerp kiezen om je hoofdvak aan te vullen en je kunt in bepaalde gevallen een concentratie of een specialisatie nastreven - een reeks cursussen gericht op een bepaald expertisegebied. Als je geïnteresseerd bent in twee studierichtingen, kun je ze misschien volgen in een gecombineerd programma. In onze BA-programma's krijg je voldoende kansen om je vaardigheden op het gebied van onderzoek, schrijven en presentatievaardigheden aan te scherpen, die allemaal zeer worden gewaardeerd door toekomstige werkgevers. Veel programma's bieden ook studiemogelijkheden, waaronder coöperatie en veldstages.

Wat maakt Carleton's BA-programma speciaal? We bieden een verscheidenheid aan opties die onze BA ideaal maken voor studenten die zowel hun intellectuele horizon als hun scala aan mogelijke loopbaantrajecten willen uitbreiden: eerstejaarseminars (FYSM's) helpen je weg van collegezalen en naar kleine klassen met minder dan 30 studenten en met de optie BA Undeclared kunt u uw academische opties verkennen en uw eigen pad vinden in uw eerste jaar.

Studenten die graag Franse taalvaardigheden willen behalen, kunnen een minor toevoegen in het Frans of in sommige BA-programma's de notatie Mention: Français behalen door een deel van hun cursusvereisten in het Frans uit te voeren en kennis te tonen van de geschiedenis en cultuur van Frans Canada .

Verken de Bachelor of Arts aan de Carleton University

Afrikaanse studies

Antropologie

Toegepaste taalwetenschap en discoursstudies

Kunstgeschiedenis

Biologie (BA)

Canadese studies

Child Studies

Criminologie en Criminal Justice

Engels

Milieustudies

Europese en Russische studies

Filmstudies

Frans

Geografie (BA)

Geomatics

Griekse en Romeinse studies

Geschiedenis

Geschiedenis en Theorie van Architectuur

Mensenrechten en sociale rechtvaardigheid (BA)

Inheemse studies

Recht (BA)

taalwetenschap

Muziek (BA)

Filosofie

Politicologie

Psychologie (BA)

Religie

Sociologie

zwartwerk

Vrouwen- en genderstudies

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 18 andere vakken van Carleton University Undergraduate »

Laatst bijgewerkt op February 8, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum