Bachelor of Arts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De majors en minderjarigen van The American College of the Mediterranean weerspiegelen de site-specificiteit van onze campus in Zuid-Frankrijk en de Middellandse Zee en bouwen voort op ACM's academische traditie als een leider in internationaal onderwijs. ACM biedt vijftien verschillende bacheloropleidingen, evenals de mogelijkheid om zelf een studieonderwerp te ontwerpen uit een breed aanbod van cursusaanbod. ACM's flexibele en geïndividualiseerde curriculum stelt studenten in staat om hun eigen major te ontwerpen, in gesprek met hun academische adviseur, om individuele academische interesses te passen.

majors

Kunstgeschiedenis / Bedrijfskunde / Communicatiewetenschappen

Franse studies / geschiedenis / internationale handel / internationale betrekkingen

Management / Marketing / Mediterrane studies / Schilderen / Politicologie

Psychologie / zelfontworpen studiegebied / Beeldende kunst / wijnwetenschappen

minderjarigen

Kunstgeschiedenis / Bedrijfskunde / Communicatiewetenschappen / Milieuwetenschappen

Franse studies / Geschiedenis / Hospitality Management / Internationaal zakendoen

Internationale Betrekkingen / Liberale Studies / Mediterrane studies / Vrede

Filosofie / Politicologie / Psychologie / Godsdienstwetenschappen / Beeldende kunst / Wijnwetenschappen

Kerncurriculum

Om een bachelordiploma te behalen aan The American College of the Mediterranean , ongeacht het major of studieprogramma, moeten studenten de vereisten uit het Core Core Curriculum voor algemeen onderwijs invullen. Het kerncurriculum sluit aan bij de missie van ACM: excellentie bieden in internationaal onderwijs, intercultureel bewustzijn inspireren en studenten voorbereiden op succes in een wereldwijde gemeenschap door de studie van Europese en mediterrane geschiedenis, talen, culturen en hedendaagse kwesties. Kerncursussen zijn in de academische gebieden die door de ACM-faculteit worden beschouwd als noodzakelijk voor een goed afgerond vrijzinnig kunstonderwijs. Het doel van deze cursussen is om studenten de kans te geven verschillende onderwerpen te verkennen, kritisch te denken door een verscheidenheid aan lenzen en gezichtspunten, om verbanden te leggen tussen disciplines en om geïnformeerde en doordachte wereldburgers te worden. Ongeveer 55 eenheden van de studenten in totaal van 124 eenheden van undergraduate studie zijn Core-cursussen. Bepaalde klassen in het belangrijkste studiegebied van de student kunnen ook van geval tot geval worden meegeteld bij Core Requirements.

Field Study Component: Veldwerk is verweven in alle cursussen van ACM, waardoor studenten de mogelijkheid hebben om real-world connecties te leggen, om zich onder te dompelen in de Franse en omliggende mediterrane Basin-cultuur en om buiten het klaslokaal te leren.

Sociale kwesties in de wereldgemeenschap: als onderdeel van haar missie streeft ACM naar het creëren van wereldwijde ethische leiders en beleidsmakers in een steeds meer onderling verbonden wereldwijde gemeenschap. Dankzij de locatiespecificiteit van ACM kunnen studenten deelnemen aan discussies in de klas over Europese, Franse, mediterrane en Noord-Afrikaanse onderwerpen die worden gefaciliteerd door een geslaagde en goed bereisde faculteit. Als onderdeel van ACM's 'Social Issues Across the Curriculum'-initiatief, weven studenten en faculteiten onderwerpen gerelateerd aan ras, klasse en geslacht aan alledaagse discussies binnen en buiten de klas.

Core Curriculum Vereisten

Taalstichtingen

 • Vreemde taal (Frans, Arabisch, Spaans) - 12 eenheden of een competentie van het vierde semester
 • Samenstelling (Engels) - 3 eenheden
 • Literatuur (taal van keuze) - 3 eenheden

Basis voor kunst en humaniora

 • Geschiedenis - 6 eenheden
 • Filosofie Ethiek (omvat geen bedrijfsethiek) - 3 eenheden
 • Schone kunsten (fotografie, beeldhouwkunst, studiokunst, creatief schrijven, kunstgeschiedenis) - 6 eenheden
 • Godsdienstwetenschap - 3 eenheden

Sociale wetenschappen

 • Gedragswetenschappen (antropologie, sociologie, psychologie) - 3 eenheden
 • Politicologie (Internationale Betrekkingen, Economie) - 3 eenheden

Wiskunde en wetenschappen

 • Wiskunde - 3 eenheden
 • Fysische wetenschappen (aardrijkskunde, scheikunde, milieuwetenschappen) - 3-4 eenheden
 • Life Science (Biologie, Ecologie) - 3-4 eenheden

Wereldwijde diversiteitsvereiste

ACM vereist dat studenten één cursus (3 eenheden) volgen die is gemarkeerd met een Global Diversity (GD) -onderscheiding gedurende hun tijd bij ACM. Deze cursussen verkennen en analyseren typisch ondervertegenwoordigde groepen mensen op het wereldtoneel, en nemen internationale en interculturele studies op.

Collegegeld en kosten

Alle studenten moeten in Amerikaanse dollars betalen.

111009_BAfees.png

* Afhankelijk van de selectie van de cursus, zijn enkele extra kosten van toepassing:

Kunst $ 260 - Wijn $ 150 - Fotografie $ 150 - Marchutz Trip $ 820 - Marchutz Materialen $ 260

* J-Term-vergoedingen omvatten collegegeld voor drie-semester credits, huisvesting, continentaal ontbijt elke dag en sommige avondmaaltijden, activiteitentoeslag, oriëntatie-, gezondheids-, aansprakelijkheids- en repatriëringsverzekering, intra-Europees transport en geplande culturele activiteiten. Extra studentenkosten zijn onder meer vliegtickets, lunches, studieboeken en persoonlijke uitgaven.

Instructies voor het aanvragen van een undergraduate

Toelating tot het ACM BA-programma is gebaseerd op een beoordeling van de volgende items:

 • Online aanvraagformulier
 • * Officieel transcript
 • Persoonlijke essay
 • Buitenschoolse activiteiten
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (indien van toepassing)
 • $ 60 Niet terugbetaalbare aanmeldingskosten

* Voor studenten die hun studie bij instellingen buiten de Verenigde Staten hebben voltooid, moet een Course-by-Course evaluatierapport van uw transcripties van World Education Services (WES) worden ingediend als onderdeel van uw aanvraag.

aanmeldingsdeadlines

Startdata vallen: aanvragen worden beoordeeld op basis van de rolling admissions, waarbij financiële steun en huisvesting prioriteit krijgen voor diegenen die uiterlijk 15 april solliciteren. Beslissingen, samen met een niet-restitueerbare aanbetaling van $ 1.000, zijn uiterlijk 1 juni verschuldigd. Voor diegenen die een aanvraag indienen na 1 juni, is de niet-restitueerbare aanbetaling van $ 1.000 die normaal vereist is na acceptatie vereist op het moment van aanmelding. Neem contact op met het Amerikaanse kantoor voordat u de registratiestorting indient om de deadlines van de visumverwerking van studenten te bespreken in verband met de datum waarop u uw aanvraag indient.

Startdata lente: aanvragen worden beoordeeld op basis van de rolling admissions, met financiële steun en prioriteit voor huisvesting * gegeven aan diegenen die uiterlijk op 15 september solliciteren. Beslissingen, samen met een niet-restitueerbare aanbetaling van $ 1.000, zijn uiterlijk op 1 november verschuldigd. Voor diegenen die een aanvraag indienen na 1 november, is de niet-restitueerbare aanbetaling van $ 1000 die normaal vereist is na acceptatie vereist op het moment van aanmelding. Neem contact op met het Amerikaanse kantoor voordat u de registratiestorting indient om de deadlines van de visumverwerking van studenten te bespreken in verband met de datum waarop u uw aanvraag indient.

* Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en toewijzing van huisvestingsvoorkeuren en de toekenning van financiële steun mogelijk beperkt zijn als gevolg van de startdatum van een mid-academisch jaar.

Om in aanmerking te komen, moeten aanvragers een middelbareschooldiploma of een equivalent ervan hebben (of hebben behaald). Houd er rekening mee dat een telefoon- / internetgesprek met een lid van het ACM-toelatingspersoneel vereist kan zijn om aanvullende informatie van aanvragers te verzamelen.

Houd er rekening mee dat financiële steun voorrang krijgt bij degenen die bij hun toelatingsaanvraag hulp aanvragen. Scholarship en Financial Aid-pakketten worden samen met hun toelatingsbeslissing naar studenten gestuurd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The American College of the Mediterranean (ACM) strives to provide excellence in international education, inspire intercultural awareness, and prepare students for success in a global community throug ... Lees meer

The American College of the Mediterranean (ACM) strives to provide excellence in international education, inspire intercultural awareness, and prepare students for success in a global community through the study of European and Mediterranean history, languages, cultures, and contemporary issues. Lees Minder