Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van de BBA in Duurzaam Toerisme en Natuurbehoud is om een ​​theoretische en praktische opleiding te bieden die ecotoerisme, natuurbehoud met economische en sociale factoren integreert.

U zult worden blootgesteld aan echte zakelijke activiteiten door regelmatige interactie met het bedrijfsleven en internationale organisaties die een kader bieden om verantwoord toerisme en bestuur van beschermde gebieden te begrijpen.

Je ontwikkelt leiderschaps- en interculturele vaardigheden en wordt blootgesteld aan praktische ervaring tijdens ervaringskampen, excursies en bezoeken aan internationale organisaties onder de zorgvuldige begeleiding van deskundigen.

De lesmethode is overwegend interactief gebaseerd op rollenspelactiviteiten en in-class discussies over cases en video's. Je werkt aan zakelijke projecten met toonaangevende leidinggevenden in organisaties en wordt uitgenodigd voor bedrijfspresentaties en conferenties. Online hulpmiddelen en elektronische communicatieplatforms worden gebruikt om klassen zonder papier mogelijk te maken.

Inhoud: 33 modules inclusief Experiential Camps en Business Simulations.

9 gespecialiseerde modules en projecten in samenwerking met leidinggevenden.

Programma ervaring:

Als een niet-gegradueerde student zul je worden blootgesteld aan echte zakelijke activiteiten door regelmatige interactie met het bedrijfsleven en de bedrijfswereld.

SUMAS-studenten zijn constant betrokken bij projecten in samenwerking met bedrijven zoals Procter

Startdata: januari en september.

Tijdens hun studie werken studenten samen met experts op het gebied van natuurbehoud aan empirisch werk. Ervaringskampen in vakantieresorts in de bergen of aan de kust zijn nuttig om mensen bewust te maken van duurzaam leven en praktische oplossingen te leren voor milieuproblemen.

Studenten kunnen bijvoorbeeld praktische projecten op het gebied van duurzaamheid en natuurbehoud ontwikkelen in de volgende landen Bhutan, IJsland en Costa Rica.

Carrièremogelijkheden:

Dit programma bereidt je voor op een breed scala aan carrières, waarbij je complexe bedrijfsactiviteiten moet analyseren en duurzame oplossingen kunt bereiken. Afgestudeerden kunnen verwachten te worden tewerkgesteld in multinationale ondernemingen, internationale organisaties, kleine en middelgrote ondernemingen. Afgestudeerden kunnen ook ondernemer worden en betrokken zijn bij groene banen. SUMAS-studenten kunnen ook leren toepassen op hun eigen familiebedrijven.

Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om een ​​optioneel 4e jaar bij te wonen voor professionele ontwikkeling en de mogelijkheid om een ​​stage te lopen.

Vereisten voor de bacheloropleiding:

 • Ondertekend aanvraagformulier
 • Fotokopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs
 • Officiële gecertificeerde middelbare schoolafschriften en diploma's met een beëdigde vertaling, indien niet oorspronkelijk in het Engels
 • Officieel gecertificeerd universeel transcript (indien van toepassing voor overdracht van studiepunten)
 • CV / Resumé geeft zowel compleet onderwijs als elke werkervaring weer in omgekeerde chronologische volgorde
 • Motiverende brief die aangeeft waarom de student Zwitserland kiest, waarom de Sustainability Management School , wat de student van plan is om te studeren, hoe lang het zal duren, welke graad (en) de student wil bereiken en de plannen van de student om Zwitserland te verlaten na het voltooien van zijn / haar studies (verplicht voor studenten die een visum nodig hebben of een vergunning nodig hebben)
 • Als u geen moedertaalspreker bent of als u de afgelopen 3 jaar niet in een Engelstalige school heeft doorgebracht: TOEFL (minimum score van 550 PBT of 80 IBT), of IELTS (minimum score van 6.0), of andere gestandaardiseerde Engelse plaatsingsonderzoeken. Als u de TOEFL-testscore automatisch wilt indienen bij de Sustainability Management School , voert u SUMAS's TOEFL® Institutional Code-nummer - 4629 in als u de test doet
 • Aanvraagkosten van 200 CHF

Totale kosten

 • Jaar 1: 33.000 CHF
 • Jaar 2: 33.000 CHF
 • Jaar 3: 33.000 CHF

Maak kans op een studiebeurs door deel te nemen aan onze verschillende competities: href = "http://sumas.ch/scholarships/

Opleiding te volgen in:
Engels
Sustainability Management School

Zie 1 andere vakken van Sustainability Management School »

Laatst bijgewerkt op January 15, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
117,000 CHF
Totaal collegegeld voor alle 3 studiejaren.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Iceland Experiential Camp 2017

Bhutan Experiential Camp 2016