Bachelor of Business Administration (BBA) in Marketing (op de campus of online)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Business Administration (BBA) -graad in Marketing is bedoeld om een brede fundamentele kennis van de aard, structuur, instellingen en functies van marketing te bieden. Studenten zullen afstuderen met de algemene principes van verkoop en marketing. Bovendien zal de student in staat zijn om informatie te analyseren die cruciaal is voor marketing- en zakelijke beslissingen in de productie, distributie (inclusief detailhandel), diensten of non-profit industriesectoren. De BBA in Marketing bereidt je voor op een marketinganalist of -manager.

Carrières voor BBA in Marketing Majors

De vaardigheden die je hier ontwikkelt, zullen je kennis laten maken met een breed scala aan carrièremogelijkheden, waaronder:

 • Publieke relaties
 • Marketing Manager
 • Evenementenplanner
 • Merk- / productmanager
 • Advertentiespecialist
 • Marktonderzoek
 • Internationale marketing

Graad Vereisten

 • De minimale totale vereiste credits voor BBA-graad in Marketing zijn 120.
 • Studenten moeten MATH 1314 en MATH 1325 of MATH 2412 en 2413 voltooien .
 • Alle verplichte en keuzevakken moeten worden afgerond met het cijfer "C-" of beter.

BBA in marketingvereisten

 • Studenten moeten 18 credit-uren van semesters van zakelijke cursussen op een lager niveau voltooien.
 • Studenten zijn verplicht om 27 semester credit-uren van zakelijke cursussen op het hoogste niveau te voltooien.
 • Marketing majors moeten ook de volgende cursussen voltooien: MRKT 3307 , MRKT 3315, MRKT 4312 en MRKT 4314.

Core Curriculum

De basis voor uw toekomst

We hebben een kerncurriculum ontworpen dat elke niet-gegradueerde student aan het UT Permian Basin moet voltooien. Ons doel is om brede kennis en een sterke basis voor uw academische succes te leveren.

Na het voltooien van het kerncurriculum, heb je een gevarieerde reeks vaardigheden ontwikkeld die je bij UTPB en daarbuiten van dienst zullen zijn. Deze omvatten:

Kritisch denken

 • Word creatiever, innovatiever en nieuwsgieriger. U kunt nieuwe kennis analyseren, evalueren en synthetiseren.

Communicatie

 • Schrijf effectief, spreek welsprekend en druk jezelf duidelijk uit.

Empirisch en kwantitatief

 • Begrijp en manipuleer numerieke gegevens om weloverwogen beslissingen te nemen.

samenspel

 • Leer hoe u andere standpunten beter kunt overwegen en samen met anderen iets groots kunt doen.

Persoonlijke verantwoordelijkheid

 • Neem ethische beslissingen door keuzes, acties en consequenties met elkaar te verbinden.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

 • Werk samen met uw lokale, regionale en mondiale gemeenschappen.

Hoe toe te passen op UT Perm Basin

U moet zich als eerstejaars aanmelden bij UT Permian Basin als:

 • U bent een Amerikaans staatsburger (of permanent ingezetene) en hebt geen eerdere deelname aan de universiteit gehad
 • OF
 • Je hebt eerder de universiteit gevolgd, maar hebt minder dan 23 semesteruren aan studiepunten verdiend

Vereisten voor eerstejaars

Naast het behalen van de aanbevolen academische programma's, kunnen aanvragers ook automatisch worden toegelaten tot het UT Permian Basin door te voldoen aan het vereiste toelatingsexamen en de criteria voor klasseclassificatie die hier worden vermeld:

Vereiste toelatingsexamen

HS Graduation Class Rank ZA HANDELEN
Top 25% Geen minimumscore Geen minimumscore
2e kwartaal 1020 20
3e kwartaal 1160 24
4e kwartaal 1280 27

Als u niet aan deze vereisten voldoet, kunt u alsnog worden toegelaten tot het UT Permian Basin. Elke eerstejaarsles omvat studenten die worden toegelaten na een professionele, individuele beoordeling van hun documenten en aanvraag. Bekijk de cursussen op de middelbare school voor studenten die niet aan de bovenstaande vereisten voldoen.

Houd er rekening mee dat:

 • Studenten moeten examenscores indienen om in aanmerking te komen voor beurzen. Er is geen minimale testscore vereist, maar studenten moeten ze indienen om in aanmerking te komen.
 • SAT-scores genomen vóór maart 2016 omvatten verbaal / kritisch lezen en wiskunde.
 • SAT-scores die sinds maart 2016 zijn genomen, omvatten op bewijs gebaseerd lezen en schrijven en rekenen.
 • Als je een student uit Texas bent die een van de volgende zaken heeft afgerond, moet je onvoorwaardelijk voldoen aan de vereisten van de UTPB voor de middelbare school:
  • Distinguished High School Graduation Plan
  • Distinguished Level of Achievement in het Texas Foundation School Program
  • Houd het International Baccalaureate Diploma (of een gelijkwaardig voorbereidingsprogramma voor de universiteit)

Vereiste documenten

 1. Voltooide online aanvraag (via ApplyTexas.org)
 2. Niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 40
 3. Officieel transcript van de middelbare school met het gemiddelde cijfer, de klasrang (of bij benadering) en de verwachte datum van afstuderen
 4. SAT- en / of ACT-scores

Als u dubbele studiepunten / vroege colleges volgt, laat dan een officieel transcript naar UT Permian Basin sturen.

Solliciteren als een internationale student

Herzieningswijzigingen als gevolg van COVID-19:

Om vertragingen bij het verwerken van aanvragen te voorkomen, past UT Permian Basin tijdelijk het internationale toelatingsproces aan door tot nader order over te gaan tot de evaluatie van niet-officiële transcripties van elke bezochte of momenteel aanwezige school. E-mail uw niet-officiële documenten naar Admissons@utpb.edu.

TOEFL- of IELTS-afstandsverklaring - we accepteren het Duolingo-examen in plaats van TOEFL of IELTS. Je hebt een minimumscore van 100 nodig voor het Duolingo-examen - https://englishtest.duolingo.com/.

Een internationale student wordt gedefinieerd als "een student die in de Verenigde Staten is of zal zijn met een niet-immigrantenvisum." Dit verwijst specifiek naar de Student (F) en Exchange Visitor (J) Visa. Internationale toelatingseisen voor studenten zijn van toepassing, maar zijn niet beperkt tot internationale studenten met een F- of J-visum.

Als u een Amerikaans staatsburger, een permanent ingezetene van de VS (houder van een groene kaart) of een migrerende werknemer zonder papieren bent, vul dan de aanvraag voor de Amerikaanse eerstejaarsstudent, de Amerikaanse overdracht of de Amerikaanse afgestudeerde aanvraag in.

Internationale toelatingseisen:

 • Internationale aanvraag: Internationale aanvragers moeten ten minste zes maanden voor de verwachte inschrijvingsdatum toelating aanvragen met behulp van de ApplyTexas-applicatie (elektronisch) en moeten ervoor zorgen dat testscores en academische records niet later dan 60 dagen voor de inschrijvingsdatum in het Office of Admission aanwezig zijn. Mogelijk is verificatie van inloggegevens vereist. UT Permian Basin zal immigratiepapieren (I-20 of DS2019) voor studentenvisa afgeven nadat alle toelatingsreferenties zijn ontvangen en goedgekeurd voor toelating. Neem voor meer informatie contact op met de International Student Adviser op (432) 552-2605. Alle internationale studenten worden beschouwd als niet-ingezeten studenten voor collegegeld en andere doeleinden.
 • Aanvraagkosten: dien een niet-restitueerbare aanvraagkosten in van $ 40,00
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

As a regional, comprehensive institution, The University of Texas Permian Basin serves a diverse community of students from the region, the state, and beyond. Through excellence in student-centered te ... Lees meer

As a regional, comprehensive institution, The University of Texas Permian Basin serves a diverse community of students from the region, the state, and beyond. Through excellence in student-centered teaching, learning, research, and public service, the University cultivates engaged citizens and impacts lives. The mission of the College of Business at The University of Texas Permian Basin is to offer both undergraduate and graduate educational programs that are high quality and evolve with our ever-changing economy. We deliver on this promise with online and on-campus courses taught by world-class faculty in our AACSB-accredited programs. Lees Minder