Bachelor of Business Administration (BBA) in duurzaamheidsbeheer

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het doel van het BBA- programma Sustainability Management is om een ​​grondige theoretische kennis van bedrijfskunde aan te bieden. Aan het einde van het programma zult u de uitdagingen begrijpen waarmee leidinggevenden in de wereldwijde bedrijfsvoering van vandaag geconfronteerd worden.

U leert hoe u duurzame praktijken strategisch kunt opnemen in de bedrijfsvoering van elke onderneming om de extra concurrentievoorsprong te bieden die vereist is in de complexe zakelijke omgeving van vandaag. Studenten worden blootgesteld aan echte zakelijke activiteiten door middel van regelmatige interactie met het bedrijfsleven en de bedrijfswereld.

Je ontwikkelt leiderschaps- en interculturele vaardigheden en wordt blootgesteld aan praktische ervaring tijdens ervaringskampen, excursies en bezoeken aan internationale organisaties onder de zorgvuldige begeleiding van deskundigen.

De lesmethode is overwegend interactief gebaseerd op rollenspelactiviteiten en in-class discussies over cases en video's. Je werkt aan zakelijke projecten met toonaangevende leidinggevenden in organisaties en wordt uitgenodigd voor bedrijfspresentaties en conferenties. Online hulpmiddelen en elektronische communicatieplatforms worden gebruikt om klassen zonder papier mogelijk te maken.

Programma Organisatie:

Inhoud: 33 modules inclusief Experiential Camps en Business Simulations.

9 gespecialiseerde modules en projecten in samenwerking met leidinggevenden.

Programma ervaring:

Als een niet-gegradueerde student zul je worden blootgesteld aan echte zakelijke activiteiten door regelmatige interactie met het bedrijfsleven en de bedrijfswereld.

Begindata: februari en september.

Ervaringskampen

Onze ervaringskampen over de hele wereld helpen u bewust te worden van duurzaam leven en stellen u in staat praktische oplossingen voor milieu-uitdagingen te ontwikkelen.

GNH (Gross National Happiness) - Bhutan

Leer meer over de unieke kijk van Bhutan op duurzaamheid en holistisch geluk terwijl u geniet van het schilderachtige landschap van dit unieke land.

Ecotoerisme - IJsland

Lezingen over de groeiende ecotoerismetrend van het land en bezoeken aan hun leidende touroperators om uit te zoeken hoe IJsland vandaag leidend is voor duurzaam toerisme.

Natuurbehoud - Costa Rica

Ontdek het natuurbehoud uit de eerste hand in Costa Rica en ontdek hoe dit weelderige Midden-Amerikaanse land dagelijks instaat voor natuurbehoud.


Vereisten voor de bacheloropleiding:

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van studenten die met succes een Internationaal Baccalaureaat hebben afgerond met een minimale score van 30 of een High School Diploma of een secundair onderwijs bij een geaccrediteerde instelling met een minimum GPA VAN 2,5. Studenten met eindcijfers lager dan IB 30 of GPA 2.5 kunnen op proef worden geaccepteerd, afhankelijk van de resultaten per vak.

 • Aanvraagkosten van CHF 200.
 • Fotokopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs.
 • Kopie van het middelbare schooldiploma met officiële transcripties (indien niet oorspronkelijk in het Engels).
 • CV / CV die zowel volledig onderwijs als elke werkervaring aangeeft in omgekeerde chronologische volgorde.
 • Motivatiebrief die aangeeft waarom je in Zwitserland wilt studeren aan de Sustainability Management School .
 • Als u geen moedertaalspreker bent of niet de afgelopen 3 jaar in een Engelstalige school hebt doorgebracht.
 • Twee paspoortfoto's.

Totale kosten (Zwitserland)

 • Jaar 1: 33.000 CHF
 • Jaar 2: 33.000 CHF
 • Jaar 3: 33.000 CHF

Total Fee (Italië)

 • Jaar 1: € 17.500
 • Jaar 2: 17.500 €
 • Jaar 3: € 17.500

Maak kans op een studiebeurs door deel te nemen aan onze verschillende competities: href = "http://sumas.ch/scholarships/

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Lees meer

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Lees Minder
Klier , Zwitserland Online , Milaan + 2 Meer Minder