Bachelor of Business Administration (BBA)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Faculteit der Bedrijfskunde van de University of Prince Edward Island overbrugt onderwijs en ervaring in het bedrijfsleven met innovatieve en flexibele programma's, die de nadruk leggen op ervaringsleren en een ondernemersmentaliteit. Onze afgestudeerden vertrekken met de praktische kennis, vaardigheden en het concurrentievoordeel om succesvol te zijn in elke zakelijke omgeving.

136593_hand.pngrawpixel / Pixabay

Een diploma in het bedrijfsleven opent een wereld aan kansen. De Faculteit der Bedrijfskunde van de UPEI biedt programma's en cursussen die uw capaciteiten uitdagen, uw horizon verbreden en u in staat stellen om een breed scala aan vacatures, loopbaantrajecten en als zelfstandige te ondernemen.

BRUIDEND ONDERWIJS EN WERELDERVARING

UPEI's Business Administration Curriculum is ontworpen om creativiteit te stimuleren, potentieel te ontketenen en innovatieve bedrijfsoplossingen te ontwikkelen. Het programma benadrukt de ondernemersmentaliteit die afgestudeerden in staat stelt kansen te zien in verschillende zakelijke contexten en hen de vaardigheden en kennis geeft die ze nodig hebben om oplossingen te produceren.

137999_ScreenShot2020-06-03at11.36.25AM.png

Dit programma, aangevuld met een focus op ondernemerschap, biedt studenten alle vaardigheden, begeleiding, technologie en middelen die ze nodig hebben om snelgroeiende ondernemende bedrijven op te richten en te leiden. Het bevat ook een industriecoöperatief programma waarmee studenten een reeks praktische vaardigheden kunnen ontwikkelen door klassikale studies te combineren met professionele werkervaring buiten de universitaire omgeving. Bovendien biedt het UPEI-case-competitieprogramma studenten een unieke ervaring door het gebruik van case-based leren.

LAAT JE VOLLEDIGE POTENTIEEL ONTSPANNEN MET EEN ENTREPRENEURIAL MINDSET EN ONTWIKKEL INNOVATIEVE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN

 • Duur: 4 jaar
 • Awarding University: University of Prince Edward Island (UPEI)
 • majors:
  • ondernemerschap
  • afzet
  • Financiën
  • Accounting
  • Organisatie Management
 • Carrièremogelijkheden als:
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International B ... Lees meer

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International Branch Campus in The New Administrative Capital. All programs hostedmirror a blend ofinternational experiences, tutors, and cultures. The Universities of Canada in Egypt encourages anentrepreneurial and innovativemindset through experiential learning, state-of-the-art facilities and cutting-edge technology. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Lees Minder