Bachelor of Business Administration (BBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biedt nu een studiebeurs van 25% korting voor alle nieuwe online studenten.

Westcliff Business Degree-programma (Bachelor of Business - BBA), of het nu wordt gegeven via een online of hybride platform, leidt niet-gegradueerde studenten naar de volgende stap in hun zakelijke carrière. Aan de Westcliff University BBA-studenten kennis van een breed scala aan disciplines, waaronder financiën, boekhouding, marketing, operations, verkoop en informatietechnologie. Even belangrijk is dat we zakendoen vanuit een mondiaal perspectief. Ons curriculum richt zich op bedrijven in zowel de VS als in het buitenland. Onze professoren, allemaal senior managers in hun respectievelijke vakgebied, werken samen met BBA-studenten om hun mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Studenten leiden groepsdiscussies en geven presentaties in de klas en worden aangemoedigd om hun eigen perspectieven te delen. Studenten leren ook hoe ze hun ideeën professioneel kunnen presenteren, zodat wervingsmanagers echt zien wat ze te bieden hebben. Kritisch leren denken, gegevens analyseren en problemen oplossen zijn integrale componenten voor een Westcliff Business Degree (Bachelor of Business BBA) -graad. De Bachelor of Business Administration (BBA) -graad bereidt afgestudeerden voor op het zoeken naar een baan op instapniveau in verschillende sectoren van budgettering, boekhouding, salarisadministratie, personeel, computersystemen, risicobeheer, planning en beheer van faciliteiten.

BBA-programmadoelstellingen

Westcliff University wil bekwame en deskundige studenten produceren die blijk geven van begrip van werk en loopbaan en die zich snel kunnen aanpassen aan de verwachtingen van werkgevers en de werkomgeving. Daarom streven we ernaar om de volgende reeks programmadoelstellingen te realiseren voor al onze niet-gegradueerde Business Majors. De Bachelor of Business Administration moedigt studenten aan om de volgende educatieve doelstellingen te bereiken:

 1. Onderscheid en bespreek de functionele componenten van bedrijfseconomie, marketing, boekhouding, financiën, recht en management.
 2. Toepassen en demonstreren van mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 3. Gebruik de huidige informatietechnologie om zakelijke besluitvorming te ondersteunen.
 4. Illustreer de waarde van diversiteit bij het ontwikkelen van een mondiaal perspectief.
 5. Gebruik onafhankelijke, kritische denk- en redeneervaardigheden om problemen te identificeren en probleemoplossende vaardigheden toe te passen.
 6. Gebruik een gevoel voor ethiek en waarden die kunnen worden toegepast in een persoonlijke en professionele omgeving.

Vereiste zakelijke cursussen

Naast het voltooien van 60 studiepunten van algemene onderwijscursussen, moeten de studenten 60 studiepunten van de volgende zakelijke cursussen voltooien:

 • BUS 300 Foundations of Business
 • BUS 305 Principes van de boekhouding
 • BUS 310 Concepten van micro-economie
 • BUS 311 Concepten van macro-economie
 • BUS 315 Inleiding tot zakelijk schrijven
 • BUS 317 Inleiding tot het ondernemingsrecht
 • BUS 320 Grondslagen van de statistiek
 • BUS 323 Inleiding tot organisatiegedrag
 • BUS 325 Inleiding tot leiderschap
 • BUS 330 Principes van marketing
 • BUS 334 Essentials of Corporate Finance
 • BUS 340 Inleiding tot informatiesysteem
 • BUS 345 Basisprincipes van besluitvorming
 • BUS 349 Funderingen in Operations Management
 • BUS 350 Inleiding tot verkoopbeheer
 • BUS 355 De essentie van ondernemerschap
 • BUS 367 De behoeften van internationale marketing en cultuur
 • BUS 385 Principes van reclame
 • BUS 387 Inleiding tot bedrijfsonderzoek
 • BUS 390 Ontwikkeling van bedrijfsstrategie

Totaal 120 kredieturen Overdracht kredieturen geaccepteerd op basis van goedkeuring

Algemene onderwijscursussen voor BBA

Het BBA-programma bestaat uit een programmavereiste van 120 credit-uren, waarvan 60 kan worden geassocieerd met algemene onderwijscursussen en 60 moet worden geassocieerd met specifieke zakelijke cursussen. Een belangrijk onderdeel van de BBA aan de Westcliff University is de flexibiliteit die de studenten wordt geboden. Een student kan maximaal 60 credit-uren voor algemeen onderwijs overdragen aan Westcliff, naast 30 credit-uren voor de BBA-curriculumcursussen. Als alternatief kan de student alle algemene opleiding en alle zakelijke cursussen bij Westcliff volgen, of een student kan ervoor kiezen om alleen de algemene onderwijscursussen of alleen de bedrijfsgerichte cursussen te volgen. In elke optie moeten 54 van de 60 credit-uren voor algemeen onderwijs academische inhoud hebben.

Algemene onderwijsbeschrijving

De cursussen Algemeen onderwijs van Westcliff zijn gestructureerd om een coherente, geïntegreerde introductie te bieden in de breedte van kennis die studenten nodig hebben om hen te helpen intellectuele vaardigheden te ontwikkelen die hun professionele, burgerlijke en persoonlijke leven de komende jaren zullen verbeteren. Studenten leren hoe ze de wereld om hen heen kunnen analyseren vanuit verschillende perspectieven, hoe ze hun ideeën kunnen communiceren en de ideeën van anderen kunnen begrijpen, hoe ze problemen kunnen oplossen en hoe ze hun kennis kunnen toepassen op real-world projecten.

Toelatingsvoorwaarden

 • Interview met de toelatingscommissie
 • Middelbare schooldiploma of gelijkwaardig (GED)
 • Persoonlijke verklaring van professionele doelen
 • Aanbevelingsbrieven van 2 professionele bronnen
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Westcliff University is a globally recognized and regionally accredited private institution that specializes in Business and Education. Our curriculum is designed to develop students both personally a ... Lees meer

Westcliff University is a globally recognized and regionally accredited private institution that specializes in Business and Education. Our curriculum is designed to develop students both personally and professionally through practical, innovative, high-quality distance and campus programs. Lees Minder