0324a5ed085ceda8235e348249833ca7_35907.png

Waarom kiezen voor een Bacheloropleiding Bedrijfskunde aan de Ilia State University ?

  • Ilia State University Faculteit management, technologie en onderwijs is de nummer 1 studiebestemming van Georgische eerstejaarsstudenten sinds 2015
  • Stagemogelijkheden in verschillende openbare entiteiten en particuliere ondernemingen
  • Afgestudeerden zijn bekend met de belangrijkste theorieën en concepten, evenals moderne managementbenaderingen en praktische aspecten van management om de problemen van de 21ste eeuw op te lossen
  • Ilia State University biedt moderne faciliteiten, uitstekende bibliotheek en een bruisend studentenleven
  • Onze studenten hebben de mogelijkheid om een uitwisselingssemester in het Erasmus-programma in meer dan 30 Europese universiteiten door te brengen.

Beschrijving: De bacheloropleiding Business Administration aan de Ilia State University is bedoeld voor internationale studenten die een diploma behalen om te strijden voor de banen van vandaag en morgen door een uitgebreide kennisbasis op te bouwen. Deze major bereidt professionals voor op uiteenlopende posities in organisaties met winstoogmerk, non-profitorganisaties en organisaties in de publieke sector wereldwijd. Het programma is bedoeld om bedrijfskundige professionals voor te bereiden die zijn uitgerust met up-to-date kennis en ondernemersvaardigheden in één managementgebied (management, toerisme). Het programma helpt haar studenten bij het ontwikkelen van competentie bij de toepassing van bedrijfsbeheertools, waaronder bedrijfscommunicatie, voor effectieve prestaties in moderne wereldwijde zakelijke omgevingen.

Bachelorstudenten van de Ilia State University Engelse taalprogramma's krijgen de gelegenheid om internationale relaties te bestuderen als hun minorprogramma.

Het minorprogramma Internationale Betrekkingen heeft een interdisciplinaire aanpak en sluit aan bij andere studiedisciplines, zoals politieke wetenschappen, geschiedenis, economie en internationaal recht. Het programma behandelt de belangrijkste concepten, theorieën en onderzoeksmethoden die relevant zijn voor internationale betrekkingen. Het biedt studenten een interdisciplinaire kennis over de hedendaagse mondiale politiek, beleidsonderzoek en rust hen uit met de nodige onderzoeks- en analytische vaardigheden om de moderne ontwikkelingen op nationaal, regionaal en internationaal niveau beter te begrijpen.

Duur van het programma is 8 semesters (240 studiepunten) en de afgestudeerden hebben de mogelijkheid om kleine specialisatie te verwerven, samen met de kern. De structuur van het programma bestaat uit een algemene module - 60 studiepunten, kernspecialisatie (major) - 120 studiepunten, minor (in internationale betrekkingen) - 60 studiepunten.

Academische graad: Bachelor of Business Administration in Management (BBA in Management) of Bachelor of Business Administration in Tourism (BBA in het toerisme)

Toelatingseisen:

  • Succesvolle afronding van de middelbare school
  • Engelstalige vaardigheid (gelijk aan B2)

DEADLINES

  • Intake voor Autumn Semester: 10 augustus
  • Intake voor lente-semester: 30 november

TOEPASSING IS NU OPEN

Voor meer informatie, bezoek ons @ https: // ILIAUNI .edu.ge / en / international

a059b433d85e23d01baf9b99c58b611e_3991.jpg

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Ilia State University »

Laatst bijgewerkt op Februari 25, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
8 semesters
Voltijd
Prijs
3,000 USD
Collegegeld waiver toegepast
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum