Bachelor of Business Administration (BBA in management of toerisme)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

134769_1.png

Waarom kiezen voor Bachelor Bedrijfskunde aan de Ilia State University ?

  • Ilia State University faculteit Management, Technologie en Onderwijs van de Ilia State University is sinds 2015 de beste studiebestemming van Georgische eerstejaars.
  • Stagemogelijkheden bij diverse overheidsinstanties en particuliere ondernemingen.
  • Afgestudeerden kennen de belangrijkste theorieën en concepten, evenals moderne managementbenaderingen en praktische aspecten van management om de problemen van de 21e eeuw op te lossen.
  • Ilia State University biedt moderne faciliteiten, een uitstekende bibliotheek en een levendig studentenleven.
  • Onze studenten hebben de mogelijkheid om een uitwisselingssemester door te brengen aan meer dan 30 Europese universiteiten binnen het Erasmus + -programma.

Beschrijving

De bacheloropleiding Bedrijfskunde aan de Ilia State University is bedoeld voor internationale studenten die een diploma behalen om te strijden voor de banen van vandaag en morgen door een uitgebreide kennisbasis op te bouwen. Deze major bereidt professionals voor op een verscheidenheid aan functies in organisaties met winstoogmerk, non-profitorganisaties en publieke sector wereldwijd. Het programma is bedoeld om bedrijfskundige professionals voor te bereiden die zijn uitgerust met up-to-date kennis en ondernemersvaardigheden in één managementgebied (management, toerisme). Het programma helpt zijn studenten om competentie te ontwikkelen in de toepassing van tools voor bedrijfsbeheer, waaronder zakelijke communicatie, voor effectieve prestaties in de moderne wereldwijde zakelijke omgeving.

Bachelorstudenten van de Ilia State University Engelse taalprogramma's krijgen de gelegenheid om internationale relaties te bestuderen als hun minorprogramma.

Minorprogramma Internationale Betrekkingen heeft een interdisciplinaire benadering en houdt verband met andere studiedisciplines, zoals politicologie, geschiedenis, economie en internationaal recht. Het programma behandelt de belangrijkste concepten, theorieën en onderzoeksmethoden die relevant zijn voor internationale betrekkingen. Het biedt studenten een interdisciplinaire kennis van hedendaagse wereldpolitiek, beleidsonderzoek en voorziet hen van de nodige onderzoeks- en analytische vaardigheden om moderne ontwikkelingen op nationaal, regionaal en internationaal niveau beter te begrijpen.

Duur van het programma is 8 semesters (240 studiepunten) en de afgestudeerden hebben de mogelijkheid om kleine specialisatie te verwerven, samen met de kern. De structuur van het programma bestaat uit een algemene module - 60 studiepunten, kernspecialisatie (major) - 120 studiepunten, minor (in internationale betrekkingen) - 60 studiepunten.

Academische graad

Bachelor of Business Administration in Management (BBA in Management) of Bachelor of Business Administration in Tourism (BBA in Tourism)

Toelatingseisen

  • Succesvolle afronding van de middelbare school
  • Engelstalige vaardigheid (gelijk aan B2)
  • Interview

deadlines

  • Intake voor Autumn Semester: 10 augustus
  • Intake voor lente-semester: 30 november

Voor meer informatie, bezoek ons @ https: // ILIAUNI .edu.ge / en / international

a059b433d85e23d01baf9b99c58b611e_3991.jpg

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Ilia State University was founded in 2006, as a result of the unification of 6 different academic institutes with long and varied histories. Currently, Ilia State University is one of the leading rese ... Lees meer

Ilia State University was founded in 2006, as a result of the unification of 6 different academic institutes with long and varied histories. Currently, Ilia State University is one of the leading research and educational institutions in Georgia, which aims to create, transfer and apply knowledge for the purposes of scientific advancement and societal development at the local as well as at the international level. ISU provides extremely advanced academic community where the students can learn from experts and gain the qualification they are looking for. Ilia State University represents a special connection between students and professors – a multifunctional educational and scientific institution where the joint work of professors, students, researchers and instructors creates a unified space for higher education and research. Lees Minder