Bachelor of Business Administration Degree met een Major in Computer Information Systems

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een major in computerinformatiesystemen omvat het bestuderen en analyseren van de informatie van een organisatie en het ontwerpen van een systeem voor het verzamelen en verwerken van informatie met behulp van computers. Studenten richten zich op computers, informatica en andere informatiesystemen.

Pittsburg State University biedt studenten in het Computer Information System-programma twee verschillende nadrukgebieden: Information Assurance en Computer Security en System Design.

Informatieborging en nadruk op computerbeveiliging

Information Assurance en Computer Security komen tegemoet aan de toenemende behoefte om te voorzien in de bescherming van informatie die wordt opgeslagen en verwerkt door computersystemen en wordt gecommuniceerd via moderne communicatienetwerken.

De basis voor het programma begint met inzicht in de rol van informatie in de hedendaagse samenleving, de technologische middelen om informatie op te slaan, door te sturen en te genereren, en het belang om ervoor te zorgen dat informatie accuraat, vertrouwelijk en beschikbaar is.

Systeemontwerp nadruk

Het System Design-programma aan de Pittsburg State University maakt gebruik van de Bachelor of Business Administration-opleiding om het milieubewustzijn van de rol van informatie in het bedrijf te bieden en te combineren met het Information Systems-programma dat een solide technologische basis biedt die de student voorbereidt op een loopbaan in computerprogrammering, systeemontwerp en -analyse, databaseprogrammering en -beheer en ondersteuning van informatietechnologie.

Coding

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van het programma zijn gekwalificeerd voor vele rollen, waaronder:

 • Industrie programmeur
 • Informatietechnologie ondersteunende specialisten
 • Programmeur
 • Computersysteemanalist
 • Computer Information System Manager
 • Computer Informatie Systeembeheerder
 • Database Administrator
 • Netwerk- en computersysteembeheerder
 • En nog veel meer

Toepassing

Als u niet aan een van de gegarandeerde vereisten voldoet, wordt u toch aangemoedigd om te solliciteren. Uw aanvraag wordt individueel beoordeeld.

 • Let bij het begin van uw aanvraag voor toelating tot de Pittsburg State University op de volgende kenmerken van onze online aanvraag:
 • De online applicatie is ontworpen om u in staat te stellen om verder te gaan als uw planning dat toelaat. We raden u aan om het proces in één keer te voltooien, maar als dat niet mogelijk is, kunt u afsluiten nadat u een sectie heeft opgeslagen en op een later tijdstip terugkeren om de rest te voltooien.
 • Als u vragen heeft over een deel van de applicatie, klikt u op in de buurt van het item. Er verschijnt een vak met aanvullende informatie over het specifieke item.
 • Elke sectie van een applicatie staat aan de linkerkant van het scherm. De knop Doorgaan onder aan elk scherm slaat de informatie op die u in die sectie hebt ingevuld en brengt u naar de volgende sectie.
 • Als een sectie is voltooid, verschijnt er een naast die sectie. U kunt nog steeds aanvullende informatie toevoegen aan een ingevuld gedeelte.
 • Uw toelatingsaanvraag kan niet worden ingediend totdat alle secties zijn voltooid.
 • De betaling van de aanvraagkosten is vereist voordat uw aanvraag wordt verwerkt.
 • Als je je aanmeldt als eerstejaars op zoek naar een diploma, zorg er dan voor dat je een kopie hebt van je middelbare schooltranscriptie of een andere lijst van je middelbare schoolcursussen, inclusief GPA en cursuscijfers. Zonder deze informatie kunt u uw aanvraag niet nauwkeurig invullen. Aanvragers moeten cursussen, cijfers, studiepunten en testscores aangeven op de aanvraag die door het toelatingsbureau zal worden gebruikt om initiële toelatingsbeslissingen te nemen. Op verzoek zijn officiële transcript (en) en testscores vereist voor validatie.
 • De aanvraag voor toelating en beurzen moet vóór 1 februari (of 15 december voor doorstromende studenten die in het voorjaarssemester beginnen) zijn voltooid en samen met alle vereiste transcripties en aanvullende documentatie worden ingediend om in aanmerking te komen voor toelatingsbeurzen. Toelatingsbeurzen worden afhankelijk van de financiering toegekend. (Zelfgerapporteerde informatie wordt niet geaccepteerd voor beursdoeleinden).

Kosten

De betaalbaarheid die u nodig heeft. De flexibiliteit die u wilt. Met ons Flat Rate Collegegeld-programma kunnen voltijdstudenten (ingeschreven bij ten minste 12 studiepunten) en afgestudeerde studenten (ingeschreven bij 9 of meer studiepunten) een enkel collegegeld betalen, ongeacht het totale aantal opgenomen studiepunten. Wil je een onderwerp buiten je major verkennen of aanvullende cursussen volgen om je afstudeerdatum te versnellen? Dankzij ons Flat-Rate kunt u dit doen zonder extra collegegeld te betalen. Of je nu 10 uur of 20 uur neemt, je betaalt hetzelfde tarief.

Collegegeld en kosten binnen de staat per semester (academiejaar 2019-2020)

Collegegeld (vast tarief, inclusief campuskosten) $ 3669
+ Boeken en benodigdheden (geschat) $ 500
+ Residence Hall Living (geschat) $ 3.998
Totaal semester (geschat)
Totaal academisch jaar * (geschat)
$ 8.167
$ 16.334

Collegegeld en kosten buiten de staat per semester (academiejaar 2019-2020)

Collegegeld (vast tarief, inclusief campuskosten) $ 9.341
+ Boeken en benodigdheden (geschat) $ 500
+ Residence Hall Living (geschat) $ 3.998

Totaal semester (geschat)
Totaal academisch jaar * (geschat)

$ 13.839
$ 27.678

Internationaal collegegeld en kosten per semester (academiejaar 2019-2020)

Collegegeld (vast tarief, inclusief campuskosten) $ 18.682
+ Ziekte- / ongevallenverzekering - 12 maanden dekking (verplicht) $ 1.772
+ Boeken en benodigdheden (geschat) $ 1.000
+ Kosten voor levensonderhoud (geschat) $ 7.996
+ Oriëntatie & SEVIS-naleving $ 80
Totaal academisch jaar * (geschat) $ 29.530


Beurzen en financiële hulp

Pitt State biedt zijn studenten veel mogelijkheden voor beurzen en financiële hulp. We begrijpen dat je als student je moet concentreren op het klaslokaal en niet op het papierwerk. De professionals van ons Bureau voor financiële ondersteuning van studenten zijn er om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken over financiële hulp. Bijna 80 procent van de studenten in Pitt State ontvangt een soort financiële steun, waaronder:

 • Subsidies: bijstand die niet hoeft te worden terugbetaald
 • Beurzen: prijzen voor studenten die een superieure academische prestatie hebben bewezen of aan specifieke criteria voldoen, waarvoor geen terugbetaling vereist is
 • Werkgelegenheid: ongeveer 10% van onze studenten is werkzaam op de campus
 • Leningen: leningen kunnen worden verstrekt aan ouders en / of studenten en moeten worden terugbetaald

In veel gevallen kunnen onze studiefinancieringsprofessionals je helpen deze opties te combineren in een persoonlijk pakket dat past bij jouw individuele behoefte. Het bedrag dat u ontvangt, is gebaseerd op de verwachte bijdrage van uw gezin in uw onderwijskosten. Het is belangrijk om vroegtijdig aanvragen te ontvangen - toelatingsbeurzen voor inkomende eerstejaars en doorstroomstudenten worden toegekend op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt totdat de financiering is uitgeput. De aanvraag voor het herfstsemester moet op 1 februari en 15 december voor het voorjaarssemester zijn ingediend. Vervallen op deze data:

 • Toelatingsaanvraag
 • Beursaanvragen
 • Alle vereiste documentatie (zelfgerapporteerde informatie wordt niet geaccepteerd voor beursdoeleinden)
Laatst bijgewerkt op May 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Lees Minder