Bachelor of Business Administration: International Business (BBA)

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

HAMK: Hoger onderwijs met een professioneel profiel

In International Business geloven we in competentie, vertrouwen en moed!

Door de pandemie van het Coronavirus heeft HAMK het voor nieuwe studenten mogelijk gemaakt om in het najaar te beginnen met hun studie als online studie vanuit hun thuisland en in januari 2021 naar Finland te komen voor studie op de campus. Daarnaast is het mogelijk om het collegegeld te betalen in drie termijnen.

Wanneer je studeert in HAMK International Business, bereid je je voor op een toekomst door je te richten op de drie belangrijkste educatieve pijlers:

 • Toonaangevende internationale netwerken
 • Dynamiek van globale markten
 • Leren door te doen

Ons Degree-programma in International Business biedt studenten een bachelordiploma in Business Administration (BBA) met een omvang van 210 studiepunten, die in 3,5 jaar kan worden afgerond. De mate wordt volledig in het Engels voltooid. Je studietraject bestaat uit modules die zijn gericht op onze drie belangrijkste educatieve pijlers, waarbij de nadruk ligt op internationaal management, globale markten en bedrijfsontwikkeling. We voeren studies uit door theorie en praktijk te combineren met een ondernemersmentaliteit.

Competentie, vertrouwen en moed

We hebben een collage van nationaliteiten en culturen die samenkomen om een echt internationale omgeving te creëren. Gedurende je studie werk je in interculturele teams en ontwikkel je professionele bedrijfsexpertise. Presentatievaardigheden en zelfvertrouwen zijn een van de belangrijkste competenties die u tijdens uw studie zult verwerven. Ons wereldwijde personeel houdt zich bezig met studenten en moedigt hen aan hun beste professionele potentieel te bereiken.

Haalbare skillset na het afstuderen

 • internationale projecten beheren
 • opereren in internationale verkoopteams
 • innoveren marketingoplossingen
 • aanpassen van verschillende kostenmodellen
 • financiële operaties voor het MKB uitvoeren
 • toezicht houden op wereldwijde partners
 • innoveren als een ondernemer
 • leid internationale teams
 • evenementen coördineren
 • plan marktintroducties
 • identificeer digitale trends
 • kaart customer journeys

bib01

Getting Down to Business

Ons doel is om experts op te leiden in International Management en Global Markets. Wij werken samen met tal van bedrijven in de regio die u de mogelijkheid bieden om theorie in praktijk te brengen. U krijgt de gelegenheid om uitgebreide zakelijke projecten te plannen en deel te nemen aan het organiseren van grotere evenementen. De meest succesvolle leermethoden zijn projecten waarbij gebruik wordt gemaakt van echte bedrijfsopdrachten.

Excel Away

U verwerft praktische kennis van het plannen, organiseren en beheren van internationale zakelijke activiteiten, inclusief import- en exportactiviteiten. Onze focus ligt op communicatie- en samenwerkingsvaardigheden en op ondernemend denken. Door actief te zijn, kunt u belangrijke netwerken bouwen. Op deze pagina's vindt u informatie over het studeren van praktische zaken in het algemeen. Voor meer informatie over de cursusuitvoering van de opleiding, bezoekt u het nieuwste curriculum en bekijkt u de cursussen van de groep.

Internationale zakelijke studiemodi

8-16 en 18-100 Studiemodi Deze theorie wordt ondersteund door de praktijk die de basis vormt van de studies van de hogeschool. Het Degree-programma in International Business biedt een flexibele combinatie van theorie en praktijk om je voor te bereiden op een internationale carrière. De belangrijkste methode die wordt gebruikt bij het lesgeven, is leren door te doen. Een studentgerichte focus is dominant in de opleiding, en om dit te ondersteunen bieden we de 8-16 (voltijd) en 18-100 (deeltijd) studiemodi: 8-16: De student zal elke dag studeren tussen de uren van 8-16, en zullen credits verzamelen op een wekelijkse basis. De student krijgt begeleiding en ondersteuning tijdens zijn studieperiode en zal samenwerken in teams / groepen die de werkomgeving zullen simuleren. 18-100: De student krijgt ongeveer eens per maand contactlessen op vrijdagavonden en op zaterdag. De lesmethode ligt dicht bij een omgedraaid klaslokaal, zodat de student zijn dagelijkse werk kan combineren met gegeven opdrachten. De studiemethode vereist onafhankelijkheid en de mogelijkheid om in teams te werken.

Double Degree Opportunities

International Business Degree Programme heeft momenteel vijf double degree-partners in drie landen en we werken er continu aan dit te vergroten. Studeren voor een dubbele graad betekent dat je derde studiejaar wordt uitgevoerd aan de partneruniversiteit en dat je na voltooiing twee bachelordiploma's krijgt; één van HAMK en één van de partneruniversiteit. Dit is een geweldige kans om uw internationale competenties te verbeteren en het maakt u zo veel aantrekkelijker voor werkgevers bij het zoeken naar een baan.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher educati ... Lees meer

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher education and customer-oriented applied research. Häme University of Applied Sciences is authorised by the Government of Finland, and is situated centrally in the most populated area of the country, southern Finland, where about half Finland's population live. Lees Minder
Hämeenlinna , Riihimäki , Valkeakoski , Forssa , Mustiala + 4 Meer Minder