Bachelor of Business Administration - Ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het BBA Entrepreneurship-programma bij Stamford is ontworpen om toekomstige ondernemers te creëren door de kennis en vaardigheden te leveren die nodig zijn voor succes in de bedrijfswereld. Het programma volgt ondernemersritten vanaf het begin en de oprichting van ondernemingen tot analyse en planning, tot het starten en beheren van een bedrijf.

 • Dit programma is niet alleen geschikt voor toekomstige ondernemers, maar ook voor: degenen die een familiebedrijf zullen erven en willen dat het lukt; degenen die een bedrijf willen beginnen; degenen die een effectieve ondernemer willen worden in een grote organisatie; en diegenen die geïnteresseerd zijn om een ​​bedrijfseigenaar te worden in de concurrerende zakenwereld van vandaag.
 • Het programma omvat onze unieke bedrijfsincubator die de ondernemerscapaciteiten van studenten verbetert en de succesvolle groei van bedrijven versnelt met relevante middelen, coaching en mentoring. Studenten profiteren verder van de ingebouwde internationale netwerkverbindingen met ondernemers.
 • Het programma omvat ondernemersseminars, workshops, bedrijfscoaching en mentoring, living case-studies met echte bedrijven, venture pitching, meet-the-entrepreneurs en conferenties over wereldwijd, sociaal en branchespecifiek ondernemerschap.

Ervaar praktijkervaring met één stage en één ventureship!

Stage

Je zult baanbrekend werk doen bij startende bedrijven met andere innovatieve medewerkers. Dit is een geweldige manier om te overbruggen wat u denkt dat u moet weten met wat u echt nodig hebt om succesvol te zijn in actieve kleine bedrijven.

Ventureship

Met onze unieke bedrijfsincubator en internationaal netwerk van verbindingen, zult u uw ondernemerschapseffectiviteit bewijzen door ondernemingen naar potentiële investeerders te werpen, initiële financiering te verkrijgen en uw jonge onderneming te starten met de hulp van zeer bekwame en professionele coaches en mentoren.

Carrièremogelijkheden

 • Beleggingsanalist
 • Ondernemer
 • Projectleider
 • Business Analyst
 • Service Manager
 • Bedrijfsadviseur
 • Marketing Development Manager
 • Product en Brand Manager
 • Strategische bedrijfsleider

Looptijd

Startdatum: 3 opnames per jaar: maart, juli, november

Duur: 3,5 jaar

Prijs: 18,697 USD (geschatte totale programmakosten)

Locaties: Thailand - Bangkok

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty ma ... Lees meer

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty makes Stamford one of the most experienced and diverse faculties in Thailand, coming from countries that include the UK, USA, Germany, France, China, and many more. Lees Minder
Bangkok , Hua Hin + 1 Meer Minder