Bachelor of Business Administration Online

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

waardepapieren


tussen-/>

Universiteit analist in Business Administration Online (3 jaar)


einde/>

Bachelor in Business Administration Online (4 jaar)

Ministeriële Resolutie: No. 2386/17


Modaliteit. carrière Grade/>

EAN toegang niet aan beperking, hoewel de aanvrager moet voldoen aan de volgende toelatingseisen:

 • Interview met educatieve consultant.
 • Professionele incumbencies hulp te praten met de directeur van de Race.
 • Assist institutionele presentatie door de kanselier.
 • Deelname ingang cursus: Inleiding tot Management Science
 • In aanvulling op de in de voorschriften gestelde documentatie-eisen


overwegingen/>

Internet-gerelateerde bedrijven vandaag de dag zijn ongetwijfeld een van de gebieden met meer succesverhalen in ons land en wereldwijd. Een sector waarvan het potentieel stijgende belooft een geweldige kans voor het scheppen van banen in de komende jaren.

Carrière Internet Business Administration interpreteert de betekenis die het internet heeft op onze werkelijkheid en streeft naar toekomstige professionals voor te bereiden, zowel in het beheer van de wetenschap, alsmede de bijzonderheden die door digitale bedrijven.

We leiden professionals met een solide vaardigheden om in staat zijn om een ​​complexe context van permanente verandering succesvol managen van de impact ervan op organisaties beheren. Opgeleide professionals om kennis en toepassing van instrumenten, niet alleen aan de huidige behoeften, maar voor diegenen die zeker zal blijven verschijnen als het internet blijft evolueren.

We trainen onze professionals de nodige vaardigheden om belangrijke posities in bedrijven en brancheorganisaties onmiddellijk ter dekking van hun sterke vraag naar gespecialiseerd personeel te bezetten. In een bredere scope, maatschappelijk verantwoord en ondernemend, ideaal voor diegenen die zullen creëren, ontwikkelen, en het bedrijf van de eeuw te implementeren.

Bent u klaar voor te bereiden op je toekomst?


Werkingssfeer van titel/>


SCOPE TITEL: diploma in Business Analist OP HET INTERNET/>

 • Ontwerp en zijn van plan nieuwe Internet bedrijven en re-functionaliseren bestaande, toepassing van innovatieve technologieën voor duurzame ontwikkeling.
 • Het ontwikkelen van een business plan op het internet als de dominante technologie en die uit een strategische en innovatieve planning.
 • Breng de vooruitgang in de informatietechnologie en communicatie aan de analyse, het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe zakelijke mogelijkheden, zodat die helpen het concurrentievermogen te maximaliseren in het middelste deel van de maatschappelijke behoeften die daaruit voortvloeien.
 • Het doen van onderzoek van nieuwe kennis enablers die bijdragen aan het beheer van internet bedrijven.
 • Ontwikkeling van strategieën, methoden en regelgeving om de veiligheid en de ethische en legale gebruik van de applicaties die gebruikt worden in het beheer van zakelijke online te verzekeren.


SCOPE TITEL: bedrijfskunde gestudeerd OP HET INTERNET/>

 • Beheer van Internet business, volgens de door de onderneming gestelde doelen, met voordelen voor hun gebied van kennis en wetenschappelijk-technische ontwikkelingen.
 • Evalueer Internet business projecten door middel van haalbaarheidsstudies in dienst van de beslissing over de vervanging, uitbreiding of transformatie.
 • Adviseren over het beheer van internet bedrijven en in hun marketing processen, financiën, budgettering, kosten, beleid, wetgeving, bescherming, vertrouwelijkheid en veiligheid in het omgaan met informatie online.
 • Het adviseren van bedrijven om nieuwe ondernemend perspectief gebaseerd op een cultuur van technologische innovatie en zakelijke informatie systemen te implementeren.
 • Onderzoek theorieën, modellen, trends die de vormgeving van het bedrijfsleven, de administratie en technologieën die worden gebruikt voor dit doel met het oog op het verbeteren van de kwaliteit en het concurrentievermogen niveaus.


studieplan/>

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Lees meer

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Lees Minder
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Meer Minder