Bachelor of Business Administration in International Business (BBA)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

 • Toepassing: 7-20 januari 2021
 • Collegegeld: 8000 € / academiejaar voor niet-EU-studenten
 • Scholarship beschikbaar

Wil je een boeiende carrière in Finland of in het buitenland hebben? Zou je jezelf kunnen zien werken in een multiculturele werkomgeving en zou je het niet erg vinden als je werk je meeneemt naar plekken die je nog niet eerder hebt gezien? Zo ja, dan is het Degree Program in International Business uw keuze.

Waar gaat de BBA-graad over?

De opleiding in International Business, of DIB zoals wij het noemen, is bedoeld voor zowel Finse als internationale studenten die op zoek zijn naar interessante carrièrepaden in innovatieve internationale business, verkoop en marketing, management of ondernemerschap. Het programma benadrukt interactie binnen een multiculturele leeromgeving en moedigt initiatief, interactie en innovatie aan.

Het programma ontwikkelt de vaardigheden van de studenten om de verschillen tussen nationale, organisatorische en beroepsculturen te beoordelen. Je leert door deel te nemen aan lezingen en discussies, groepswerk te doen, presentaties te houden, deel te nemen aan verschillende projecten en case studies en bedrijven te bezoeken. Veel van de cursussen worden gegeven in samenwerking met gastdocenten van buitenlandse partneruniversiteiten. De nauwe samenwerking met het werk-leven maakt het voor studenten mogelijk om de theorie in praktijk te brengen. Studies omvatten praktische training, waardoor studenten kunnen netwerken met hun werk in Finland en in het buitenland.

Inhoud van studies - De vaardigheden die u zullen helpen uw droom te verwezenlijken

Het programma richt zich op het ontwikkelen van verschillende vaardigheden die nodig zijn op het gebied van innovatief internationaal zakendoen. U leert internationale verkoop- en marketingplannen opstellen en deze implementeren, coördineren en controleren. U leert hoe u winstgevende klantrelaties kunt creëren, ontwikkelen en onderhouden. Het programma omvat ook internationaal marketingbeheer, waarmee u analyses kunt uitvoeren, internationale marktonderzoeken kunt uitvoeren en strategieën voor markttoegang kunt formuleren. Studies omvatten ook cursussen in IT, HRM, management en boekhouding. De afgestudeerden hanteren een aanpak die is gebaseerd op vraag- en gebruikersgerichte innovativiteit, waardoor het mogelijk wordt of zij projectmatig werken met een innovatieve, initiatiefgerichte en ontwikkelingsgerichte aanpak.

Leren door te doen

Een groot deel van internationale bedrijfsstudies zijn real life-projecten die studenten uitvoeren aan lokale en internationale bedrijven als onderdeel van hun studie. Door marktintroductieve plannen voor bedrijven zoals Dorent Ltd, Oikian Ltd of Uros Ltd konden studenten hun vaardigheden laten zien aan bedrijfsvertegenwoordigers. Om hun kennis van het organiseren van een internationale conferentie te vergroten, hebben onze studenten het lokale bedrijf Printocent actief geholpen bij het organiseren van internationale seminars. Bij OAMK kun je je vaardigheden en kennis al tijdens de studie inzetten.

Internationalisme

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan een uitwisselingsperiode voor studenten in een van de partnerinstellingen en ook om een praktijkstage in het buitenland te volgen.

Studenten krijgen ook de mogelijkheid om zich aan te melden voor een Double Degree-programma aan de partneruniversiteit. In het Double Degree-programma brengen studenten een deel van hun studie door in een partnerinstelling en ontvangen ze een diploma van beide instellingen voor hoger onderwijs zodra ze zijn afgestudeerd aan OAMK .

Veelzijdige studiemogelijkheden om je diploma uniek te maken

Eenmaal geaccepteerd als student, is het vrijwel aan jou hoe je BBA-diploma eruit zal zien. Natuurlijk zijn er verplichte vakken die je moet volgen, maar er zijn ook veel mogelijkheden om iets extra's in je opleiding te kiezen waardoor jij en je expertise opvallen tussen andere werkzoekenden als je eenmaal bent afgestudeerd.

Een van deze geweldige kansen is Business Kitchen . Business Kitchen is het ondernemerschapscentrum van de universiteiten - een gemeenschap en co-workingruimte om actie te stimuleren en nieuwe kansen in het bedrijfsleven en het leven te ontdekken. In Business Kitchen kunnen studenten echte uitdagingen oplossen en theorieën in de praktijk brengen, evenals verschillende activiteiten, programma's en evenementen om het creëren van nieuwe bedrijven te ondersteunen.

Carrièremogelijkheden

International Business-programma biedt veelzijdige carrièremogelijkheden, zowel in Finland als internationaal. Gewoonlijk maken de afgestudeerden hun carrière op het gebied van internationale verkoop en marketing, klantenservice, verkoop- en kantooropdrachten, personeelsadministratie, financiën, marketingontwerp en -implementatie of internationale handel, import en export. De werktitel kan een van de volgende zijn:

 • Account Manager
 • Marketingmanagers en assistentie
 • Marketingcoördinatoren
 • Klantenservice agenten
 • Verkoopmanagers en onderhandelaars
 • Inkoop managers
 • Ondernemer

Houd er rekening mee dat hoewel deze studiemodules beschikbaar zijn voor onze studenten, sommige van hen een afzonderlijke toelatingsperiode hebben.

Toelatingsonderzoek met selectiesamenwerking in Finland

17 studieplekken

1) De pretasks A & B

 • Pretask A (toepassingsvideo)
  • Maak een sollicitatievideo van 2 minuten volgens de Pretask A-instructies.
  • U kunt vandaag aan de video beginnen en deze moet uiterlijk dinsdag 14 april om 11.45 uur Finse tijd klaar zijn .
 • Pretask B (schriftelijk online examen met essay en wiskunde)
 • Verdere instructies ontvangt u op maandag 6 april per e-mail.
 • Het online examen staat voor u open op dinsdag 14 april om 11.45 - 14.00 uur Finse tijd.
 • Markeer nu de datum en tijd in uw agenda.
 • Voor het online examen heb je een rustige plek nodig met een computer en een internetverbinding.
 • U moet nu beginnen met het lezen van het vereiste voorleesmateriaal. Het essay van Pretask B zal worden gebaseerd op het voorleesmateriaal dat oorspronkelijk in januari op de website is bijgewerkt.
 • Toegekende punten: maximaal 25 punten; minimumvereiste 8 punten.

De beste kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een online interview door de punten van Pretasks A & B

2) Het online interview

 • Uitnodigingen worden tussen 22 en 24 april per e-mail verzonden
 • Individuele online interviews (ongeveer 30 minuten - videoverbinding vereist) tussen 27 - 29 april
 • Toegekende punten: maximaal 25 punten; minimumvereiste 5 punten.

De aanvragers moeten voor alle onderdelen van het examen slagen om voor toelating te worden geselecteerd.

Voor het examen heb je een computer en een internetverbinding en een rustige plek nodig.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner i ... Lees meer

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner institutions we create new vitality to the northern region. We provide bachelor and master degree programme studies, pedagogic studies at the School of Vocational Teacher Education, Open University studies as well as supplementary training. There are three Bachelor’s degree programmes leading to a higher professional degree (BSc Hons) that are taught entirely in English: BBA, Business Information Technology, BBA, International Business, BEng, Information Technology. Bachelor's degree programmes are on EQF (European Quality Framework and Other Learning) level 6 and our Master's degree programmes on level 7. Our operations are government funded, and audited by the Finnish Higher Education Evaluation Council (FINHEEC). Lees Minder