Bachelor of Business Administration in International Business (BBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de handelswetenschappen, internationale handel

Toepassing 8-22 januari 2020

Collegegeld 8000 € / academisch jaar

Scholarship beschikbaar

Waar gaat de BBA-graad over?

De opleiding in International Business, of DIB zoals wij het noemen, is bedoeld voor zowel Finse als internationale studenten die op zoek zijn naar interessante carrièrepaden in innovatieve internationale business, verkoop en marketing, management of ondernemerschap. Het programma benadrukt interactie binnen een multiculturele leeromgeving en moedigt initiatief, interactie en innovatie aan.

Het programma ontwikkelt de vaardigheden van de studenten om de verschillen tussen nationale, organisatorische en beroepsculturen te beoordelen. Je leert door deel te nemen aan lezingen en discussies, groepswerk te doen, presentaties te houden, deel te nemen aan verschillende projecten en case studies en bedrijven te bezoeken. Veel van de cursussen worden gegeven in samenwerking met gastdocenten van buitenlandse partneruniversiteiten. De nauwe samenwerking met het beroepsleven maakt het voor studenten mogelijk om theorie in praktijk te brengen. Studies omvatten praktische training, waarmee studenten kunnen netwerken met het beroepsleven in Finland en in het buitenland.

Inhoud van studies - De vaardigheden die u zullen helpen uw droom te verwezenlijken

Het programma richt zich op het ontwikkelen van verschillende vaardigheden die nodig zijn op het gebied van innovatieve internationale bedrijfsvoering. Je leert internationale verkoop- en marketingplannen opstellen en deze implementeren, coördineren en controleren. Je leert hoe je winstgevende klantrelaties kunt creëren, ontwikkelen en onderhouden. Het programma omvat ook internationaal marketingbeheer, waarmee u analyses, internationale marktonderzoeken kunt uitvoeren en strategieën voor markttoegang kunt formuleren. Studies omvatten ook cursussen in IT, HRM, management en boekhouding. De afgestudeerden hanteren een aanpak die is gebaseerd op de vraag en gebruikersgerichte innovativiteit, waardoor zij of zij in projecttaken kunnen werken met een innovatieve, initiatiefgerichte en ontwikkelingsgerichte aanpak.

Leren door te doen

Een groot deel van internationale bedrijfsstudies zijn real life-projecten die studenten uitvoeren aan lokale en internationale bedrijven als onderdeel van hun studie. Go-to-marktplannen voor bedrijven zoals Dorent Ltd, Oikian Ltd of Uros Ltd hebben studenten in staat gesteld hun vaardigheden te tonen aan vertegenwoordigers van bedrijven. Om hun kennis van het organiseren van een internationale conferentie te vergroten, hebben onze studenten het lokale bedrijf Printocent actief geholpen bij het organiseren van internationale seminars. Bij OAMK kun je je vaardigheden en kennis al tijdens de studies gebruiken.

Internationalisme

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan een studentenuitwisselingsperiode in een van de partnerinstellingen en ook om een praktische opleidingsperiode in het buitenland uit te voeren.
Studenten krijgen ook de mogelijkheid om zich aan te melden voor een Double Degree-programma aan partneruniversiteit. In Double Degree-programma brengen studenten een deel van hun studie door in een partnerinstelling en ontvangen ze een diploma van beide instellingen voor hoger onderwijs zodra ze afstuderen aan OAMK .

Veelzijdige studiemogelijkheden om je diploma uniek te maken

Eenmaal geaccepteerd als student, is het vrijwel aan jou hoe je BBA-diploma eruit zal zien. Natuurlijk zijn er verplichte vakken die je moet volgen, maar er zijn ook veel mogelijkheden voor jou om iets extra's in je opleiding te kiezen waardoor jij en je expertise zich onderscheiden van andere werkzoekenden zodra je bent afgestudeerd.

Een van deze geweldige kansen is Business Kitchen . Business Kitchen is de hub voor ondernemerschap van de universiteit - een gemeenschaps- en co-workingruimte om actie te stimuleren en nieuwe kansen in het bedrijfsleven en het leven te ontdekken. In Business Kitchen kunnen studenten echte wereldproblemen oplossen en theorieën in de praktijk brengen, evenals verschillende activiteiten, programma's en evenementen om de oprichting van nieuwe bedrijven te ondersteunen.

Dit zijn slechts het topje van de ijsberg van wat we bij OAMK onze studenten te bieden hebben.

Carrièremogelijkheden

International Business-programma biedt veelzijdige carrièremogelijkheden, zowel in Finland als internationaal. Meestal maken de afgestudeerden hun carrière op het gebied van internationale verkoop en marketing, klantenservice, verkoop- en kantooropdrachten, personeelsadministratie, financiën, marketingontwerp en -implementatie of import en export van internationale handel. De werktitel kan een van de volgende zijn:

  • Account Manager
  • Marketingmanagers en assistentie
  • Marketingcoördinatoren
  • Klantenservice agenten
  • Verkoopmanagers en onderhandelaars
  • Inkoop managers
  • Ondernemer

Houd er rekening mee dat hoewel deze studiemodules beschikbaar zijn voor onze studenten, sommige van hen een afzonderlijke toelatingsperiode hebben.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner i ... Lees meer

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner institutions we create new vitality to the northern region. We provide bachelor and master degree programme studies, pedagogic studies at the School of Vocational Teacher Education, Open University studies as well as supplementary training. There are three Bachelor’s degree programmes leading to a higher professional degree (BSc Hons) that are taught entirely in English: BBA, Business Information Technology, BBA, International Business, BEng, Information Technology. Bachelor's degree programmes are on EQF (European Quality Framework and Other Learning) level 6 and our Master's degree programmes on level 7. Our operations are government funded, and audited by the Finnish Higher Education Evaluation Council (FINHEEC). Lees Minder