Bachelor Of Business Administration In International Business (hogeschool Van Häme)

Edunation

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Business Administration In International Business (hogeschool Van Häme)

Edunation

Het International Business-programma van HAMK is het meest internationale programma dat zij aanbieden, met studenten van meer dan 20 verschillende nationaliteiten. Gedurende je studie werk je in interculturele teams en ontwikkel je professionele bedrijfsexpertise. Presentatievaardigheden en zelfvertrouwen zijn een van de belangrijkste competenties die u tijdens uw studie zult verwerven. Het internationale personeel houdt zich bezig met studenten en moedigt hen aan hun beste professionele potentieel te bereiken.

Belangrijkste feiten

Mate:

Doelstelling

Wanneer je studeert in HAMK International Business, bereid je jezelf voor op een toekomst door je te richten op de drie belangrijkste onderwijspijlers:

 • Toonaangevende internationale netwerken
 • Dynamiek van globale markten
 • Leren door te doen

Deze worden opgenomen in je studieprogramma, via verschillende cursussen. De cursussen zijn opgebouwd uit modules die zich richten op internationaal management, wereldmarkten en bedrijfsontwikkeling. Studies zijn uitgevoerde studies waarin theorie en praktijk worden gecombineerd met een ondernemersmentaliteit.

Het doel is om experts op te leiden in International Management en Global Markets, door samen te werken met tal van bedrijven in de regio en door u de mogelijkheid te bieden de theorie in de praktijk te brengen. U krijgt de gelegenheid om uitgebreide zakelijke projecten te plannen en deel te nemen aan het organiseren van grotere evenementen. De meest succesvolle leermethoden zijn projecten waarbij gebruik wordt gemaakt van echte bedrijfsopdrachten.

Structuur

De opleiding in International Business kan als volgt worden verdeeld:

BBA Core Competencies, 90 ECTS

De basisstudies omvatten taal- en communicatievaardigheden, professionele groeivaardigheden en veldstudiespecifieke studies.

Professionele profileringscompetenties, 60 ECTS

De professionele studies bieden de studenten professionele kennis en vaardigheden op internationale en mondiale markten, evenals internationale operaties en management. De student volgt het carrièrepad van International Management of Global Markets. Deze profileringsstudies bestaan ​​uit modules zoals Industrial Service Business, Human Resource Management, Strategic Management, Marketing Management, Doing Business in the European Union en Doing Business with the Chinese.

Bovendien kunt u 15 studiepunten selecteren uit alternatieve profileringsstudies, bijvoorbeeld Global Fashion Business, of u kunt de studies kiezen uit een ander gespecialiseerd gebied binnen andere opleidingen in HAMK, andere universiteiten in Finland of in het buitenland.

Onderzoeks- en ontwikkelingsvaardigheden en eindthesis, 30 ECTS

Tijdens je studietijd zul je leren om kwantitatieve en kwalitatieve enquêtes te houden en relevante wetenschappelijke inzichten, theorieën en concepten toe te passen. Je zult begrijpen hoe je verschillende onderwerpen kunt combineren, informatie kunt verzamelen en conclusies kunt trekken op een methodische en reflectieve manier. Je zult vaardigheden ontwikkelen die je in staat stellen zorgvuldig en punctueel te handelen en output te produceren die geletterd, gecijferd en coherent is.

Het afstudeerscriptie toont je professionele competenties

In je afstudeerscriptie laat je je kennis en competenties zien in je specifieke professionele veld. Vaak zijn de opdrachten en onderwerpen afkomstig van echte bedrijven. De meeste studenten vinden het onderwerp van de organisatie waar ze hun stage hebben uitgevoerd. Dit helpt u bij het opbouwen van professionele netwerken en opent mogelijk zelfs mogelijkheden voor werkgelegenheid in het bedrijf in kwestie.

In het proefschriftrapport laat je zowel je theoretische kennis als je competentie zien om deze toe te passen bij het oplossen van praktische problemen. Je hoeft niet alleen met de these te worstelen. Er zijn goede instructies op het HAMK intranet en je hebt een supervisor om je te helpen met de kritieke punten. De afstudeerscriptie brengt je 15 credits.

Stage, 30 ECTS

Tijdens de stage-onderzoeken, zul je vertrouwd raken met de centrale taken van een internationale bedrijfsexpert en je vaardigheden in de praktijk brengen. U kunt uw stage uitvoeren in een bedrijf dat gerelateerd is aan uw studies in elk land.

De stage is een belangrijk onderdeel van je studie. Het laat je kennismaken met werktaken die in essentie gerelateerd zijn aan je gekozen carrièrepad en verdiept je kennis en vaardigheden in praktische bedrijfssituaties. Dit zal je loopbaanplaatsing na het afstuderen verbeteren. De stage kan in Finland of in het buitenland worden gevolgd.

Carrièremogelijkheden

Door te werken in diverse teams en multiculturele contexten, verwerven studenten de nodige expertise en competenties om succesvol te zijn in de wereld van internationale zaken.

Afgestudeerden van ons programma vinden werkaanbiedingen zowel in Finland als wereldwijd. De velden waarin zij hun carrière maken zijn bijvoorbeeld:

 • afzet
 • Financiën
 • Logistiek
 • Personeelszaken
 • bank
 • HET
 • verkoop
 • ondernemerschap
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op January 8, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Price
Prijs
8,700 EUR
Information
Deadline
Mar. 28, 2018
Locations
Finland - Hämeenlinna
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Mar. 28, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Finland - Hämeenlinna
Aanmeldingslimiet Mar. 28, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar. Aanvraagkosten: 100 €.
Videos

How do we study in HAMK? - International Business