Bachelor of Business Administration in International Business, Lahti

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De bacheloropleiding International Business laat je kennismaken met de wereld van het hedendaagse bedrijfsleven in een moderne, internationale leeromgeving. Het programma combineert theorie en praktijk, en je zult je ontwikkelen tot een internationale zakelijke professional met sterke zakelijke managementvaardigheden, communicatieve vaardigheden en het vermogen om in een multiculturele omgeving te werken.

Toekomstige experts, leiders en ondernemers hebben goede leiderschapsvaardigheden nodig, maar ook ethisch denken en kennis van duurzaam ondernemen. Het ontwerpen van diensten voor internationale bedrijven vereist creativiteit en innovativiteit.

De inhoud van de onderzoeken wordt samen met potentiële werkgevers voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de vaardigheidsvereisten voor toekomstige professionals. De studies worden volledig in het Engels uitgevoerd in een internationale omgeving en omvatten een uitwisselingsperiode of stage in het buitenland. De Faculteit Bedrijfskunde heeft meer dan 100 partnerinstellingen en universiteiten over de hele wereld, bijvoorbeeld in Duitsland, Frankrijk, Rusland en China.

In het eerste jaar ontwikkel je een goede basis met betrekking tot verschillende bedrijfsgebieden en begin je met het opbouwen van je professionele profiel door kerncompetentiestudies te voltooien.

Vanaf het tweede jaar heb je de mogelijkheid om je studietraject te personaliseren door complementaire competentiestudies te doen. We bieden u een keuze uit modules in internationaal zakendoen, marketing, financieel beheer, logistiek, ondernemerschap, digitaal zakendoen en informatietechnologie. We bieden ook modules die expertise uit verschillende vakgebieden combineren. Een deel van je studie kun je ook afronden in multidisciplinaire ontwikkelingsprojecten en leeromgevingen (bijvoorbeeld in studentencoöperaties en op campusradio).

Doelen

De bacheloropleiding International Business laat je kennismaken met de wereld van het hedendaagse bedrijfsleven in een moderne, internationale leeromgeving.

Het programma combineert theorie en praktijk en bereidt je voor op verschillende rollen in internationale bedrijven en organisaties. Je zult ook vaardigheden en kennis opdoen om je studie verder te zetten naar een masterdiploma.

Je ontwikkelt je tot een internationale zakelijke professional met sterke zakelijke managementvaardigheden, communicatieve vaardigheden en het vermogen om te managen in multiculturele werkomgevingen. We geven je ook de expertise die nodig is om als ondernemer te werken.

Inhoud bestuderen

In nauwe samenwerking met bedrijven en andere partners hebben we het International Business-programma opgezet. Dit zorgt ervoor dat u goed voorbereid bent om te werken in verschillende internationale zakelijke omgevingen en rollen.

Gepersonaliseerde studietrajecten

In het eerste jaar ontwikkel je een goede basis met betrekking tot verschillende bedrijfsgebieden en begin je met het opbouwen van je professionele profiel door kerncompetentiestudies te voltooien.

Vanaf het tweede jaar heb je de mogelijkheid om je studietraject te personaliseren door complementaire competentiestudies te doen. We bieden u een keuze uit modules in internationaal zakendoen, marketing, financieel beheer, logistiek, ondernemerschap, digitaal zakendoen en informatietechnologie. We bieden ook modules die expertise uit verschillende vakgebieden combineren. Een deel van je studie kun je ook afronden in multidisciplinaire ontwikkelingsprojecten en leeromgevingen (bijvoorbeeld in studentencoöperaties en op campusradio).

Nadruk op internationalisering

We leggen de nadruk op internationalisering. Het programma biedt je de kans om een internationale bedrijfsexpert te worden. Onze cursussen worden gegeven in een multiculturele en internationale omgeving, en je studie omvat een studentenuitwisseling of stage in het buitenland. We hebben een uitgebreid netwerk van internationale studie-uitwisselingspartners. Al onze opleidingen bevatten keuzevakken waarmee je je expertise kunt verbreden en personaliseren.

Structuur van studies

Het programma is onderverdeeld in gemeenschappelijke kerncompetentiestudies en aanvullende competentiestudies. De kerncompetentiestudies rusten u uit voor een reeks professionele rollen. De aanvullende competentiestudies stellen u in staat uw vaardigheden uit te breiden en u te specialiseren in een gebied dat u interesseert. De aanvullende competentiestudies kunnen bestaan uit studies in uw eigen vakgebied, multidisciplinaire studies of andere vaardigheden die professionele groei ondersteunen. Je persoonlijke tutor zal je tijdens je studie ondersteunen en bijstaan.

Kerncompetentie 90 ECTS

 • Gemeenschappelijke kerncompetentie 15 ECTS
 • Professionele kerncompetentie 75 ECTS

Gratis competentie 75 ECTS

 • Professionele aanvullende cursussen 75 ECTS
 • Praktische training 30 ECTS
 • Scriptie 15 ECTS

Kwalificatie

De behaalde kwalificatie is een undergraduate-diploma (een bachelordiploma). Na het behalen van de graad, kunt u solliciteren naar werk in bedrijven in de particuliere sector en in organisaties in de publieke sector die een toepasselijke universitaire opleiding vereisen.

Een hoofdvak of specialisatie kiezen

Wij bieden verschillende mogelijkheden zodat u zich naar uw eigen interesses kunt specialiseren in een bepaald gebied van internationaal zakendoen. Uw specialisatie hangt af van uw modulekeuzes tijdens uw aanvullende competentiestudies.

Je stelt samen met je tutor een persoonlijk studieplan op. In het plan wordt rekening gehouden met eerder of werkgerelateerd leren. Het is ook mogelijk om je huidige werk te accrediteren voor je diploma.

Meer over de instructietaal

De opleiding wordt in het Engels gegeven. Daarnaast bieden we je een uitstekende mogelijkheid om uitgebreid vreemde talen te studeren. Als je een andere moedertaal dan Fins hebt, heb je een goede kans om bij ons op verschillende manieren Fins te studeren.

Scriptie

De bacheloropleiding omvat een scriptie van 15 ECTS. Dit kan een op onderzoek gebaseerd project zijn of een zogenaamd functioneel afstudeerproject. Het afstudeerproject heeft tot doel uw professionele expertise en kennis te verbreden en te verdiepen en u de expertise te bieden die nodig is om in ontwikkelingstaken in uw vakgebied te werken. Het afstudeerproject verbetert de vaardigheden om informatie op te halen en problemen op te lossen.

Het proefschrift kan worden uitgevoerd als een project in opdracht van een externe organisatie of als onderdeel van een ontwikkelingsproject. Het afstudeerproject kan individueel, in tweetallen of in groep worden uitgevoerd, inclusief schriftelijk verslag. Op zijn best kan het afstudeerproject dienen als een Pathway naar je toekomstige carrière.

internationalisering

We bieden je uitstekende kansen om waardevolle internationale expertise en taalvaardigheden op te doen voor je toekomstige carrière. Toekomstige werkplekken en posities vereisen multiculturele vaardigheden, taalvaardigheid en internationaal begrip. Leren vindt plaats in een internationale, multiculturele omgeving. Onze studenten komen van over de hele wereld.

Ga internationaal!

Je kunt een deel van je studie afronden bij onze partnerinstellingen in verschillende landen over de hele wereld of je praktijkopleiding in het buitenland volgen. Elk jaar verwelkomen we een groot aantal studenten uit verschillende landen, dus het programma is echt internationaal.

Je studie kan bijvoorbeeld de volgende internationale componenten bevatten:

Een uitwisselingsperiode in een ander land: we bieden meer dan 100 partnerinstellingen en universiteiten over de hele wereld (Europa, Azië, Oceanië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika)

 • Double degree-kansen met geselecteerde partners in het hoger onderwijs
 • Praktische training in het buitenland
 • Internationale intensieve cursussen
 • Deelname aan internationale wedstrijden als onderdeel van studies (bijv. NIBS Case Competition en NIBS Business Plan Competition)
 • Deelname aan internationale projecten als student
 • Bijles geven aan internationale studenten

Samenwerking met andere partijen

Je studies zullen nauw verbonden zijn met de ontwikkeling van praktijken op het gebied van het beroepsleven, samen met bedrijven en werkgemeenschappen. Multidisciplinaire projecten tussen het werk en het leven en verschillende leeromgevingen, zoals studentencoöperaties, versterken uw banden met authentieke interacties tussen het werk en het leven gedurende het programma.

Onderzoeksfocus

Aan de LAB University of Applied Sciences is ons doel om het werkende leven en de manier van werken te vernieuwen. Samen met onze partners testen we nieuwe innovaties en manieren om dingen te doen.

Onze aandachtsgebieden zijn duurzaamheid, design, innovaties en gezondheid.

Carrièremogelijkheden

Na afronding van de opleiding heb je uitstekende carrièremogelijkheden. Je zult kunnen werken in internationale expert- en managementrollen in verschillende soorten bedrijven en organisaties. Daarnaast bereidt de opleiding je voor op het werken als ondernemer.

Mogelijke functietitels zijn

 • marketing manager
 • marketing planner
 • marketing assistent
 • verkoopsmanager
 • verkoopassistent
 • supply chain manager
 • Logistiek coördinator
 • export assistent
 • koper
 • inkoopspecialist etc.

Postdoctorale studiemogelijkheden

Na het behalen van een bachelordiploma in international business en twee jaar professionele werkervaring, kom je in aanmerking om te solliciteren voor de masteropleidingen van de hogeschool. Je kunt je ook aanmelden voor masteropleidingen van universiteiten.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The LAB University of Applied Sciences offers education based on practices applied in the world of work. It focuses on innovation, industry and commerce. The LAB University of Applied Sciences serves ... Lees meer

The LAB University of Applied Sciences offers education based on practices applied in the world of work. It focuses on innovation, industry and commerce. The LAB University of Applied Sciences serves global business through world-class, practice-oriented higher education. Studies at LAB are closely connected with developments in the working world, including businesses and work communities. Multidisciplinary, professionally-oriented projects and different learning environments enable authentic interaction with partners in the working world throughout the studies. Lees Minder
Lappeenranta , Lahti , Lahti + 2 Meer Minder