Bachelor of Business Administration in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ben je geïnteresseerd in internationaal bedrijfsmanagement en marketing in Finland? Het Finse onderwijssysteem staat bekend om zijn hoge kwaliteit.

Volg een bachelordiploma aan SeAMK , Seinäjoki University of Applied Sciences om voorbereid te zijn op interessante taken in het internationale bedrijfsleven. Alle studies worden uitgevoerd in het Engels en de mogelijkheden voor studentenuitwisseling zijn wereldwijd beschikbaar. U kunt ook profiteren van double degree-regelingen met onze partnerinstellingen in Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Litouwen, Rusland, Nederland, China of Spanje.

De School of Business and Culture heeft een centrale locatie in Seinäjoki op het gebied Frami Campus. Ook een groot aantal bedrijven dat met SeAMK samenwerkt, is te vinden in het Frami-gebied. Dit maakt het gebied tot een inspirerende studieplek met geavanceerde technologische oplossingen en synergie van andere takken van de wetenschap die zich in het gebied bevinden.

WAT KAN JE BEREIKEN DOOR DE INTERNATIONALE ACTIVITEITEN IN SEINÄJOKI, FINLAND TE BESTUDEREN?

BUSINESS COMPETENCE

U krijgt een algemeen beeld van de bedrijfsadministratie met een focus op de internationale activiteiten van bedrijven en organisaties. Je krijgt competenties bij het plannen, uitvoeren en ontwikkelen van business in een mondiale omgeving. De opleiding is gebaseerd op een goed begrip van ondernemerschap en kleine en middelgrote ondernemingen.

TAAL EN CROSS-CULTURELE VAARDIGHEDEN

Je krijgt ook de kans om haalbare, praktische taalvaardigheden te verwerven door in het Engels te studeren en in het buitenland te werken en studeren. Bovendien kunt u ervoor kiezen om andere talen te bestuderen die belangrijk zijn in het internationale bedrijfsleven. Studeren in een multiculturele groep studenten bereidt je voor op je toekomstige werkzame leven.

HOE WORDEN UW STUDIES GEORGANISEERD?

In het eerste jaar leert u meer over bedrijfsactiviteiten door te werken in een virtuele onderneming, die wordt gevormd door een groep studenten die verschillende nationaliteiten vertegenwoordigen. Studenten plannen, runnen en ontwikkelen een virtueel bedrijf en opereren in een netwerk.

In het tweede jaar van de studies verdiep je je in verschillende gebieden van het internationale bedrijfsleven. Internationale uitwisselingsstudenten treden toe tot de groep. Er komen verschillende gastdocenten van partnerinstellingen in het buitenland. Het programma omvat ook projectwerk samen met regionale en internationale bedrijven.

Het derde jaar bestaat uit een uitwisselingssemester in het buitenland in een van onze partneruniversiteiten en een praktische training die de theoretische kennis die je hebt geleerd versterkt.

Het laatste semester in het vierde jaar is gereserveerd voor het voltooien van de afstudeerscriptie.

WELKE JOB-KANSEN HEB JE?

Bachelors of Business Administration zijn voorbereid op een breed scala van taken in het internationale bedrijfsleven en marketing. Mogelijke functietitels zijn: exportmanager, verkoopmanager, productmanager, exportassistent, marketingassistent, verkoopassistent, marketingplanner, marketingcommunicatieplanner, verkooponderhandelaar, klantenservice-coördinator.

HOE KAN JE AANVRAGEN?

De volgende kans om te solliciteren voor de Degree Program in Nursing is 10 - 25 januari 2017 in de gezamenlijke aanvraag op www.studyinfo.fi

BEWEGINGSSCHEMA

Op de Seinäjoki University of Applied Sciences kunnen beurzen worden toegekend aan studenten die een collegegeld moeten betalen. De principes van het beurssysteem van de Seinäjoki University of Applied Sciences zijn als volgt:

Alle eerstejaars studenten die een collegegeld moeten betalen, krijgen een studiebeurs, die 50% van het jaarlijkse collegegeld dekt.

Beurzen voor eerstejaarsstudenten worden uiterlijk op de laatste dag van november betaald.

Om na het eerste academiejaar in aanmerking te komen voor een beurs moet de student komen te staan:

  • minimaal 55 credits tijdens het voorgaande academiejaar in een bacheloropleiding
  • een minimum van 20 studiepunten tijdens het vorige semester (een half jaar) in een masteropleiding

De hoogte van de beurs na het eerste academiejaar:

  • 60% van het jaarlijkse collegegeld voor studenten, die de hierboven genoemde studiepunten hebben opgebouwd met het gemiddelde cijfer 3-5 (schaal 0-5).
  • 30% van het jaarlijkse collegegeld voor studenten, die de hierboven genoemde studiepunten hebben opgebouwd met het gemiddelde cijfer 1-2 (schaal 0-5).

Beurzen voor doorlopende studenten worden elk jaar op de laatste dag van september betaald.

Kosten

De kosten zijn niet van toepassing op:

  • burgers van de Europese Economische Ruimte of gelijkwaardig; Houders van een Europese blauwe kaart; personen met een doorlopende of permanente verblijfsvergunning of een EU-verblijfsvergunning die wordt verleend aan een onderdaan van een derde land met de status van langdurig ingezetene, familieleden van bovengenoemde
  • niet-EER burgers, die in het Fins studeren (de opleiding wordt in het Fins geleerd)

Voor eerstejaarsstudenten is het collegegeld uiterlijk 31 oktober betaalbaar.

Diversen

Volgende toepassingsperiode: 10-25 januari 2017

Studies beginnen: herfst 2017

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Seinäjoki University of Applied Sciences is a multidisciplinary institution of higher educationand an efficient actor in education and research, development and innovation (RDI) in the region of South ... Lees meer

Seinäjoki University of Applied Sciences is a multidisciplinary institution of higher educationand an efficient actor in education and research, development and innovation (RDI) in the region of South Ostrobothnia in West Finland. Lees Minder