Bachelor of Business Administration in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

onderscheiding

Bachelor in de handelswetenschappen (International Business)

Lengte in jaren

4 jaar

Semester van aanvang

Juni (zomer), augustus (1e semester), januari (2e semester)

Cursuskosten in Baht

Totaal 560.000 Baht of, 140.000 Baht per jaar

Collegegeld is betaalbaar per semester.

Engelse Taalvereisten

IELTS 5.0 of gelijkwaardig of geslaagd voor de Rangsit University English Language Proficiency Test

Cursusbeschrijving / doel

Het International Business-programma biedt studenten met een achtergrond in algemeen management en een goed begrip van het bedrijf vanuit het perspectief van verschillende culturen en organisaties.

Werkgelegenheid resultaten

Er blijft een enorme vraag naar afgestudeerden op alle gebieden van International Business en de vooruitzichten op werk zijn uitstekend op het gebied van overheid en particuliere bedrijven, internationale organisaties en ondernemerschap.

Internationale Pathways

  • Double Degree Pathways https://www.rsuip.org/programmes/double-degree/

Studenten kunnen kiezen om te studeren in een 3 1-programma, waar je 3 jaar lang kunt studeren aan Rangsit University Thailand en het laatste jaar kunt afronden aan onze partneruniversiteiten in het VK of Australië. Studenten hebben recht op beide graden van de twee universiteiten.

  • Uitwisselingsprogramma's

Studenten kunnen kiezen om deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma met een aantal partneruniversiteiten in Europa, Japan en Australië zonder extra collegegeld te betalen. Credits kunnen worden teruggeboekt naar Rangsit University als onderdeel van je studie. https://www.rsuip.org/programs/exchange-programmes/

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

Rangsit University (RSU) is a leading private university in Thailand and is fully accredited by the Thai Government’s Commission on Higher Education, Ministry of Education.

Rangsit University (RSU) is a leading private university in Thailand and is fully accredited by the Thai Government’s Commission on Higher Education, Ministry of Education. Lees Minder