Bachelor of Business Administration in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Business Administration in Marketing

Reclame, detailhandel, productontwikkeling, consumentengedrag, strategische communicatie - het maakt allemaal deel uit van het hoofdvak Marketing.

Als je studeert onder experts uit de industrie, krijg je de theoretische kennis en praktische ervaring die je nodig hebt om verder te komen als marketingprofessional. Na het afstuderen, zul je worden uitgerust met een sterke kennisbasis, praktische ervaring en de mindset die vereist is voor succes in het dynamische veld van marketing.

Graad Vereisten

Het volledige marketingprogramma bestaat uit 120 credit-uren. Naast cursussen voor algemeen onderwijs (30 kredieturen), omvatten de volgende cursussen het kerncurriculum (90 credit-uren):

Kerncurriculum Algemene onderwijscursussen (30 credit-uren)

credits

Lower Division Core for the Major (6 gangen)
ACCT 2101: Principles of Financial Accounting 3
ACCT 2102: Beginselen van management accounting 3
BLAW 2106: Juridische omgeving van bedrijven 3
BUSA 1105: Inleiding tot het bedrijfsleven 3
CPTG 2201: Geavanceerde computertoepassingen 3
ECON 2105: Principles of Macroeconomics of ECON 2106: Principles of Microeconomics 3
Kernvereisten voor Upper Division (7 cursussen)
BUSA 3101: Bedrijfsstatistieken 3
FINA 3101: Bedrijfsfinanciering 3
MGMT 3101: Mgmt. principes
Major Courses (3 gangen)
MKTG 4104: Marketingonderzoek
Marketing keuzevakken (3 cursussen)
MKTG 3302, 3312, 4106, 4200, 4420, 4510, 4800, 4850 of SCML 3105 9
Business Electives (4 cursussen)
Ten minste 2 niet-MKTG 12
Major keuzevakken (1 cursus)
MGMT 4750 3
Niet-zakelijke keuzevakken (2 cursussen)

Totaal aantal kredieturen van het programma

120

Veel Gestelde Vragen

Wat kan ik doen met een marketingdiploma?
Studenten met een major marketing zullen leren om effectieve marketingprofessionals te worden met vaardigheden in standaard verkooptechnieken; marktonderzoek verrichten; en het herkennen van het belang van marketingmix, marktsegmentatie en doelmarketing voor een bedrijf. Afgestudeerden kunnen een loopbaan vinden met inbegrip van adverterende leidinggevenden, onderzoeksanalisten, internationale marketeers, promotieraden, marktonderzoekers of mediakopers.

Admissions

Wanneer kan ik beginnen?
We accepteren inkomende studenten drie keer per jaar in de herfst (augustus), lente (januari) en zomer (mei) van elk jaar.

Hoe meld ik me aan voor het programma?
Bezoek ons Office of Undergraduate Admissions om het aanvraagproces te starten

Ik ben een overdrachtsstudent. Hoe kan ik solliciteren?
Transferstudenten worden verwelkomd aan de Clayton State University om hun studie voort te zetten. Overdrachtskredieten kunnen worden geaccepteerd van universiteitswerk dat is verdiend aan regionaal erkende hogescholen en universiteiten, op voorwaarde dat de cursussen vergelijkbaar zijn met het curriculum van de Clayton State University . U moet minimaal C of hoger hebben verdiend om overdrachtskrediet te kunnen accepteren.

academici

Hoeveel cursussen volg ik voor de bacheloropleiding?
Alle Bachelor of Business Administration (BBA) -graden zijn 120-creditsprogramma's. Niet-gegradueerde studenten volgen in het algemeen ongeveer 45 individuele cursussen (inclusief algemene kerncursussen) gedurende de loop van de opleiding.

Waar worden de lessen gegeven?
De lessen worden gegeven in de klas op de hoofdcampus in Morrow, GA of online.

Moet ik een stage voltooien?
Stages zijn niet verplicht maar worden sterk aanbevolen.

Zijn er mogelijkheden om in het buitenland te studeren?
Studenten kunnen in het buitenland studeren voor een cursuspunt als onderdeel van het curriculum. In het verleden zijn studenten naar bestemmingen gereisd waaronder Jamaica, de Tsjechische Republiek en India.

Ik wil met mijn adviseur spreken. Hoe bereik ik ze?
Adviseurs kunnen u helpen bij het doorlopen van een diplomaplan en ervoor zorgen dat u de juiste cursussen neemt die aansluiten op uw doelen en u op weg houden naar het afstuderen. Adviseurs voor het College of Business zijn gevestigd in het gebouw voor natuurlijke en gedragswetenschappen (NBS), kamer 143.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Clayton State University, student dreams are made real in practical classes, internships, and real-life experiences. From over 34 different states and 44 different countries, students come to Clayt ... Lees meer

At Clayton State University, student dreams are made real in practical classes, internships, and real-life experiences. From over 34 different states and 44 different countries, students come to Clayton State in suburban Atlanta for personalized attention, small class sizes, affordable career preparation, outstanding faculty, and vibrant campus life. The campus feels like a second home, including 214 acres of park-like beauty and an inclusive and supportive community of students, faculty, and staff. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited