Bachelor of Business Administration in Supply Chain Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Supply Chain Management (SCM) omvat alle activiteiten die nodig zijn om goederen en diensten in de economie te leveren.

Deze omvatten: operationele planning, sourcingactiviteiten, productie van goederen en diensten, afhandeling van de vraag en logistiek, en verschillende klantondersteunings- en retourprocessen (zoals retailretouren, recyclage en reconditionering). Alle succesvolle organisaties, of ze nu profit, non-profit, overheids- of overheidsdiensten zijn, steunen in hoge mate op principes voor supply chain management.

Cursusvolgorde

Het curriculum voor supply chain management vereist 3 semesters om te voltooien na het succesvol voltooien van SCM 3301 met een C of hoger. Vanwege de vereiste vereisten is het niet mogelijk om het curriculum in een kortere tijd af te ronden. Dus de aanbevolen volgorde van de lessen is als volgt:

certificaten

Studenten die 6 uur aan specifieke keuzevakken met een gemiddelde van B of beter hebben voltooid, kunnen als volgt certificaten verdienen:

Let op: om hun graadvereisten te voltooien, hoeven studenten slechts twee keuzevakken te nemen uit de lijst die is opgegeven in de niet-gegradueerde catalogus. Met andere woorden, studenten hoeven geen specifiek certificaat te behalen om te slagen, ze hoeven alleen maar de 6 uur extra SCM-keuzevakken te voltooien.

Careers

Er zijn veel uitdagende kansen voor afgestudeerden in supply chain management. Bijvoorbeeld:

 • Specialist strategische sourcing - Bepaalt de beste leveranciers voor de meeste aankopen. Onderhandelt over prijzen, kwaliteitsvereisten en leveringsvoorwaarden.
 • Logistieke coördinator - Ontwerpt of verbetert logistieke processen in een poging om de service te verbeteren of operationele kosten te verlagen. Geeft aanbevelingen met betrekking tot magazijnactiviteiten, leveringsopties en transportstrategieën.
 • Procesverbeteringsspecialist - faciliteert implementatie van procesverbeteringen. Biedt bedrijfsinput om de systeemprestaties en levering te verbeteren.
 • Materiaalplanner - De plannen en schema's van de materialplanner werken via de productiefaciliteit om te voldoen aan het tijdige leveringsschema en de kostendoelstellingen.
 • Enterprise Systems Analyst - Verantwoordelijkheden omvatten het beoordelen van bedrijfsbehoeften en het formuleren van oplossingen door het gebruik van ERP en andere applicaties en het initiëren en leiden van gerelateerde projecten.
 • Analist bedrijfsgegevens - Interpreteert resultaten van bedrijfsprestaties met behulp van een verscheidenheid aan technieken, variërend van eenvoudige gegevensaggregatie tot complexe datamining. Ontwerpt, ontwikkelt, implementeert en onderhoudt zakelijke oplossingen en biedt toegang tot informatie in de vorm van gegevensuittreksels en dashboards.

Betrokken raken

Deelnemen aan een van de Bauer College of Business-studentenorganisaties biedt studenten leiderschap en professionele ontwikkelingskansen, sociale activiteiten en levenslange vriendschappen. Organisaties brengen vooraanstaande leiders om hun inzichten en ervaringen te delen, organiseren mentorkansen met professionals en upperclassmannen, en nog veel meer!

 • SCSA
 • SPO
 • Energy Association
 • HBSA
 • ABSA
 • Bauer Women's Society
 • Women's Energy Association
 • Alpha Kappa Psi
 • Delta Sigma Pi
 • Enactus

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1927, the University of Houston empowers students in their pursuit of learning, discovery, leadership, and engagement. Located in a sprawling metropolis, our premier Tier One campus pro ... Lees meer

Established in 1927, the University of Houston empowers students in their pursuit of learning, discovery, leadership, and engagement. Located in a sprawling metropolis, our premier Tier One campus provides students with cutting-edge programs including undergraduate, graduate, doctoral, distance and continuing education. Ranked among the best colleges in America, UHis home to award-winning faculty, innovative research centers, has one of the most diverse student populations in the nation, and alumni who have become international leaders. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited