Bachelor of Business Administration

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

waardepapieren


tussen-/>

Universiteit analist in Business Administration (3 jaar)


einde/>

Bachelor of Business Administration (4 jaar)

Resol. ME No. 226/14 - Modif. Opmerking NO2017-02829872-APN-DNGU # ME


Modaliteit. carrière Grade/>

EAN toegang niet aan beperking, hoewel de aanvrager moet voldoen aan de volgende toelatingseisen:

 • Interview met educatieve consultant.
 • Professionele incumbencies hulp te praten met de directeur van de Race.
 • Assist institutionele presentatie door de kanselier.
 • Deelname ingang cursus: Inleiding tot Management Science
 • In aanvulling op de in de voorschriften gestelde documentatie-eisen


overwegingen/>

Een goed beheer van de organisaties kan hen te voorzien van effectiviteit en efficiëntie bij het bereiken van bepaalde strategieën, flexibiliteit en innovatie aan te passen aan veranderingen. In een steeds dynamische, concurrerende en geglobaliseerde context, hebben gespecialiseerde profesionles in Business Administration is een essentiële voorwaarde voor de ontwikkeling en duurzaamheid van alle soorten van de structuur, of non-profit of for-profit en grote structuren of klein.

Afgestudeerden in Business Administration EAN in staat zijn om deel te nemen in de formulering en de interpretatie van de door het beleid en de strategieën van de organisatie vastgestelde algemene richtlijnen. Zij zullen voeren, te monitoren deze richtlijnen, en in staat zijn om aan te moedigen, te ondersteunen en te motiveren hun partners aan het bereiken van een gerichte prestaties.

Werkingssfeer van titel


Werkingssfeer van titel: bedrijfskunde gestudeerd ANALIST/>

 • Assist die bedrijven voor hun duurzaamheid en groei, waardoor processen vereisen structurele veranderingen of proces.
 • Plannen en implementeren van projecten, het begeleiden van bestaande bedrijven in de richting van de groei van de ontwikkeling ervan in het vinden van nieuwe zakelijke kansen.
 • Plannen en implementeren van de ontwikkeling van een nieuw bedrijf van elke type en grootte.


Werkingssfeer van titel: studie bedrijfskunde/>

 • Maken, organiseren en beheren van verschillende soorten organisaties, de activiteiten en de grootte, van midden en hogere standen daarvan, met inbegrip van de General Manager of als onafhankelijke consultants.
 • Trein en gids organisaties van elk type, de activiteiten en de grootte, om het zoeken naar nieuwe zakelijke kansen, gebaseerd op creativiteit en vindingrijkheid, als onafhankelijke adviseurs.
 • Woon als onafhankelijke adviseurs die bedrijven voor hun duurzaamheid en groei, waardoor processen vereisen structurele veranderingen of proces.
 • Het adviseren van bedrijven van verschillende aard, de activiteiten en de grootte voor een effectief en efficiënt beheer van human resources en rationeel gebruik van de technologie, hetzij als een integraal deel daarvan of als onafhankelijke consultants.


studieplan/>

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Lees meer

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Lees Minder
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Meer Minder