Bachelor of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Business Administration

Department of Business Administration een vooraanstaande universitaire vakgroepen sinds haar oprichting in 1990, is vastbesloten om haar missie bij de voorbereiding van studenten en hen te voorzien van de nieuwste specialistische kennis, vaardigheden en leidinggevende vaardigheden die hen in aanmerking komen voor topkwaliteit en de lokale en regionale arbeidsmarkt prognoses voldoen door middel van analytisch en kritisch en creatief denken. Sectie successen culmineerde in de uitvoering van het programma van de Master in Business Administration (MBA) een bevestiging van zijn boodschap door toe te staan ​​degenen die geïnteresseerd zijn academische en professionele dienste van de gemeenschap en het wetenschappelijk onderzoek carrière aan te moedigen om te voltooien.

bericht

Bereid gekwalificeerde afgestudeerden met de kennis en professionele vaardigheden op het gebied van de bedrijfsvoering door het bijhouden van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, aan de nieuwe behoeften van de arbeidsmarkt

doelstellingen

  • Om studenten voor te bereiden voor de professionele, zodat ze de moderne concepten voor het beheer om te gaan met de hedendaagse problemen in dienst.
  • Ontwikkeling van communicatieve vaardigheden en communicatie tussen studenten.
  • De ontwikkeling van vaardigheden administratief en onderhandelen van studenten en oplossen van problemen.
  • De ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten van de faculteit leden om gelijke tred te houden met nieuwe ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek.
  • Geef de leerlingen met de basisprincipes van het denken en strategische planning.
  • De aanpassing aan de eisen van de arbeidsmarkt en gelijke tred houden met de ontwikkelingen in de cognitieve modernisering en de continue ontwikkeling van de academische programma's.
  • Goedkeuring van de projecten en partnerschappen met plaatselijke gemeenschap instellingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder