Bachelor of Commerce (Accounting) DBCA

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Degree overzicht

 • Word lid van een universiteit die gerangschikt is in de Top 150-instellingen ter wereld voor Accounting en Finance (1).
 • Studeer aan de nr. 1 Business School in South Australia voor afgestudeerde carrières (2).
 • Bouw een sterke basis van kennis in de boekhouding in combinatie met business, belastingen, auditing, financiën en duurzaamheid.
 • Ontwikkel een sterke rapportage, besluitvorming, probleemoplossing, communicatie en teamworkvaardigheden.
 • Meer informatie over de economische, juridische en politieke invloeden die van invloed zijn op het wereldwijde bedrijfsleven.
 • Bereid je voor op een lonende carrière in accounting en bedrijfsadvies met een door de industrie geaccrediteerde graad.
 • Neem deel aan een buitenlandse studiereis en leer over bedrijfspraktijken en politieke en culturele invloeden in andere regio's, of volg een stage in een organisatie.
 • Volg uw studies snel en voltooi in slechts vier jaar een bachelordiploma en een masterdiploma met ons 3 1 Pathway to Masters-pakket.
 • De University of South Australia Business School staat in de top één procent wereldwijd (3) en heeft in de QS Stars Ratings 2019 een algehele vijf sterren voor uitmuntendheid gewonnen.
 • Bestudeer een curriculum op basis van onderzoek van wereldklasse in Accounting (4).

(1) Ranglijsten 2019 QS-onderwerpen. (2) QILT: Graduate Outcomes Survey Cursus Ervaring Vragenlijst 2016-18 - Fulltime werkgelegenheidsindicator (niet-gegradueerde en postdoctorale). Alleen door openbare SA opgerichte universiteiten. (3) UniSA Business School is een van de tien instellingen in Australië en 187 wereldwijd erkend door EQUIS (van meer dan 16.500 wereldwijd). EFMD, oktober 2019. (4) 2018 Excellence in Research for Australia (ERA).

Momentopname

Gerangschikt in de top één procent wereldwijd, zijn wij een van de grootste toonaangevende leveranciers van boekhoudkundige en financiële educatie in Australië en Azië.

Deze industrie-geaccrediteerde graad zal u voorzien van een sterke basis van kennis in de boekhouding in combinatie met business, belastingen, auditing, financiën en duurzaamheid. Je leert ook over de huidige economische, juridische en politieke invloeden die van invloed zijn op wereldwijde activiteiten, en ontwikkelt ook kritische rapportage, besluitvorming, probleemoplossing, communicatie en teamworkvaardigheden.

We weten dat werkgevers waarde hechten aan afgestudeerden met ervaring in de sector, dus er zijn mogelijkheden om een stage, mentorschap of werk geïntegreerd leren in te bedden in je studie. U kunt zelfs werken aan een zakelijk project in het buitenland.

* UniSA Business School is een van de slechts tien instellingen in Australië en 187 wereldwijd geaccrediteerd door EQUIS (van meer dan 16.500 wereldwijd). EFMD, oktober 2019.

Wat je zult leren

Je begint met kerncursussen in het bedrijfsleven. Hiermee krijgt u een solide basis op belangrijke gebieden, waaronder boekhoudkundige en kwantitatieve methoden voor het bedrijfsleven; ondernemingsrecht, financiën, business intelligence, gegevensbeheer en -analyse, economie en marketing.

Je gaat vervolgens vertakken in je boekhoudspecialisatie en leert geavanceerde kennis en vaardigheden in:

 • financiële en management accounting
 • belastingwetgeving
 • auditing
 • duurzaamheidsverslaggeving
 • wereldwijde en hedendaagse boekhoudkwesties
 • strategische financiële analyse

Waarom Bachelor of Commerce (Accounting)

Dit is een wereldwijd concurrerende graad die wordt gerespecteerd vanwege de kwaliteit en relevantie voor de industrie.

Afgestudeerden komen in aanmerking voor lidmaatschap bij CPA Australia, Chartered Accountants Australia en Nieuw-Zeeland, de wereldwijde Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) en het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Als student profiteer je van onze sterke banden met het accountantsberoep en professionele brancheorganisaties, en krijg je praktische vaardigheden met computersimulatiesoftware met behulp van de modernste technologieën. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een studiereis waarin je meer leert over bedrijfspraktijken en over politieke en culturele invloeden in andere regio's.3 1 Pathway to Masters

Wil je een postgraduaat behalen met slechts één extra studiejaar? Je kunt de Bachelor of Commerce (Accounting) bundelen met de Master of Finance, Master of Finance (Financial Planning) of Master of Management (verschillende specialisaties) en afstuderen met twee kwalificaties in slechts vier jaar met ons 3 1 Pathway to Masters-programma. Met dit unieke aanbod kun je je studies versnellen, meer expertise ontwikkelen en je carrièremogelijkheden verbreden. Je studeert een driejarige bacheloropleiding en een eenjarige masteropleiding (meestal twee jaar) in vier jaar met behulp van je niet-gegradueerde keuzevakken of genomineerde cursussen.Meer manieren om te studeren

Onze flexibele leverings- en extra-curriculaire mogelijkheden zijn ontworpen om te passen bij uw levensstijl, uw voorkeur voor leren en uw loopbaanbelangen. U kunt profiteren van Summer en Winter School intensieve cursussen, begeleiding en mogelijkheden om te netwerken met de industrie, en versneld leren Pathways . Bovendien kunt u profiteren van professionele ontwikkelingscursussen die door de industrie worden onderschreven, leiderschapscompetenties opbouwen die werkgevers waarderen via UniSA en ondersteuning zoeken op onze on-campus Business Student Hub.

Je carriere

Als de nr. 1 Business School in South Australia voor afgestudeerde carrières1, zorgen onze kwaliteitslessen en -ervaringen buiten het klaslokaal ervoor dat je klaar bent voor je carrière.

Vanwege de flexibiliteit in deze graad, zijn er veel loopbaantrajecten waar onze afgestudeerden naar streven - je carrière zal afhangen van je specialisatie. U kunt loopbanen overwegen zoals:

 • Auditor / Risk consultant: zorgen voor financiële en operationele integriteit en compliance; evalueren en rapporteren over financiële, operationele en managementprocessen en -systemen; werken aan beoordelingen van bedrijfsprocessen en risicobeoordelingen
 • Bedrijfsadviseur: werken met nieuwe of gevestigde bedrijven; analyseren van bedrijfsplannen en financiële overzichten; adviseren over investeringen, marketing, financiering en financiële trends; inzicht in de behoeften van de consument en hoe de winstgevendheid te verbeteren; probleem oplossen met klanten
 • Forensisch accountant: werken in een bedrijfs- of regelgevingsomgeving om fraude en soortgelijke misdaden te onderzoeken; onderzoek en voorbereiding van forensische rapporten voor rechtbanken; het leveren van deskundig bewijsmateriaal
 • Insolventie- en wederopbouwadviseur: werken met en het bereiken van de best mogelijke resultaten voor belanghebbenden in geval van persoonlijk en zakelijk financieel leed; administraties en liquidaties; herstructurering onder bedrijven en turnarounds
 • Managementaccountant: senior management bijstaan bij het nemen van kritische zakelijke beslissingen; opstellen van prognoses, budgetten en risicoanalyse; het adviseren van managers over de financiële implicaties van zakelijke beslissingen
 • Praktiserend accountant: werken voor privésector, overheid of particulieren; belastingaangifte voorbereiden; boekhoudsystemen up-to-date houden; bijhouden van financiële administratie; adviseren over bedrijfsstructuren
 • Belastingadviseur / Belastingadviseur: het samenstellen van belastingaangiften voor bedrijven en andere bedrijven en individuele belastingaangiften; advies en strategieën voor fiscale planning

* QILT: Graduate Outcomes Survey Course Experience Questionnaire 2016-18 - Fulltime werkgelegenheidsindicator (undergraduate and postgraduate). Openbare SA-gestichte universiteiten alleen.

Real World Connections

Naast het leren van docenten met professionele ervaring als onderdeel van je studie, bieden we je de mogelijkheid om contact te maken met de industrie buiten het klaslokaal:

 • Een stage of industrieel project voltooien
 • Word een wereldburger met ons overzeese uitwisselingsprogramma - we hebben meer dan 60 partneruniversiteiten over de hele wereld en studeren opties die variëren van twee weken tot een jaar
 • Bouw uw netwerk en carrière op door deel te nemen aan ons Business Career Mentor-programma dat u koppelt aan een ervaren zakelijke professional

We organiseren ook regelmatig universiteitsbrede werknemersmeesterlessen en werkgelegenheidsexposities en alumni-evenementen in Australië en het buitenland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of South Australia is a progressive and globally-engaged university, ranked in the top 10 universities in Australia* and awarded five QS Stars for Excellence. With nearly 32,000 student ... Lees meer

The University of South Australia is a progressive and globally-engaged university, ranked in the top 10 universities in Australia* and awarded five QS Stars for Excellence. With nearly 32,000 students, including more than 5,500 international students, it provides a unique educational journey that combines five-star teaching# and real-world experience. *Ranked 9th – 2018 Times Higher Education World University Rankings Rated five stars for Teaching – 2017 QS Stars Ratings Lees Minder
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Meer Minder