Bachelor of Commerce Global (Honours) - Financiën

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Commerce Global (Honours) met hoofdvak in Finance is een unieke graad die de beste en slimste studenten van het land de mogelijkheid biedt om een ​​echt wereldwijde studie-ervaring en professionele vaardigheden te verwerven.

Financiën gaat over geld en investeringen. Mensen op zichzelf en in partnerschappen, bedrijven en andere entiteiten (waaronder staats- en federale overheden), hebben een gemeenschappelijk doel van winstgevende investeringen. Wat is een door de overheid beveiligde band? Wat is een aandeel? Wat zijn de redenen om in beide te investeren 'en wanneer is het juiste moment? Dit zijn enkele van de vragen beantwoord op het gebied van financiën.

Deze graad

Na het voltooien van een basisjaar op de Wollongong-campus voor de kerndisciplines van het bedrijfsleven, ga je geavanceerde financiële onderwerpen bestuderen. Je gaat dan je tweede studiejaar volgen op drie van de wereldwijde locaties van de Universiteit van Wollongong - PSB Academy in Singapore, CCCU in Hong Kong en UOW in Dubai. Het derde en vierde en laatste jaar van de honoursstudie worden afgerond op de Wollongong-campus. Betrokkenheid van de industrie is een integraal onderdeel van deze graad met de mogelijkheid om elk jaar een stage te lopen gedurende de eerste drie jaar van de opleiding.

Wat ga je studeren

Je leert de theoretische kennis en hulpmiddelen die werkgevers nodig hebben in alle delen van de wereldeconomie: investeringen, financiële markten, financiële modellen en portfolio-analyse. Je onderzoekt bedrijfsfinanciering, inclusief financiële strategieën, beveiligingsanalyse en portfoliobeheer. Je voltooit ook een honours-scriptie en hebt de mogelijkheid om tijdens je studie meerdere stages te volgen.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

1

Toelatingseisen

Kandidaten moeten de vereiste score hebben behaald in een kwalificatie die overeenkomt met de voltooiing van 13 jaar scholing in Australië.

Om te slagen in de door jou gekozen cursus, wordt aangenomen dat je relevante vakken hebt voltooid in je middelbare middelbare schoolstudies of andere relevante kwalificaties. Dit is vooral belangrijk voor graden die een sterke basis hebben in wiskunde of wetenschappen.

De faculteit heeft als ondertekenaar de Principles of Responsible Management Education (PRME), een wereldwijd initiatief van de Verenigde Naties. De PRME onderschrijft instellingen die voor verantwoord managementonderwijs, onderzoek en thought leadership strijden.

Waarom kiezen voor deze cursus

UOW Bedrijfstudenten ervaren een modern curriculum dat niet alleen de bedrijfstheorie leert, maar het ook toepast op de dagelijkse zakelijke context. We ontwikkelen professionals, managers en bedrijfsleiders met kritische denkvaardigheden die slagen in hun gekozen vakgebied.

Je hebt de mogelijkheid om praktische, praktische ervaring op te doen en professionele contacten te leggen om je carrière te starten, inclusief de mogelijkheid om deel te nemen aan ons programma Bedrijfsstage, waardoor je partner zou kunnen worden van marktleiders zoals Commonwealth Bank, Cancer Council , World Vision Australia en Gazal.

De faculteit heeft als ondertekenaar de Principles of Responsible Management Education (PRME), een wereldwijd initiatief van de Verenigde Naties. De PRME onderschrijft instellingen die voor verantwoord managementonderwijs, onderzoek en thought leadership strijden.

Carrièremogelijkheden

 • revisor
 • Bankier
 • Analyst
 • Financiële controller
 • Accountant
 • Beleidsadviseur
 • Bedrijfsadviseur
 • OHS-officier
 • HR-manager consultant
 • effectenhandelaar
 • Verzekeringsagent
 • Fondsbeheerder
 • Exporteur / importeur
 • PR-coördinator
 • Marktonderzoeker
 • Adverterend uitvoerend
 • Merk / productmanager
 • Evenementen manager
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Lees Minder
North Wollongong , Sydney + 1 Meer Minder