Bachelor of Commerce

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Ervaringen uit de echte wereld vormen de kern van de Bachelor of Commerce. Deze graad ontwikkelt uw analytische, communicatie- en probleemoplossende vaardigheden, biedt u een globaal perspectief op het bedrijfsleven en bereidt u voor op een carrière binnen de bedrijfs-, overheids- of non-profitsector. Leer van vooraanstaande academici, ontwikkel industriële netwerken op hoog niveau en studeer af met een diploma dat je overal ter wereld kan brengen. De internationaal geaccrediteerde Business School van UWA viert sterke banden met het bedrijfsleven, waardoor u inzicht heeft in leidende industriële praktijken. Of je nu een gastdocent uit de industrie hoort, een carrière-evenement bijwoont, een door de industrie gesponsorde beurs ontvangt of een exclusieve lunch bij bedrijfsleiders bijwoont, je kunt met vertrouwen je vaardigheden toepassen in praktijksituaties. En met een veelheid aan studentenverenigingen van de Business School kun je professionele ontwikkeling, netwerkactiviteiten en sociale evenementen bijwonen, terwijl je deelneemt aan een door studenten beheerd investeringsfonds, een sociaal ondernemerschapsproject leidt of een eigen startende onderneming start.

Over de cursus

Als afgestudeerd handelsagent beschik je over de kennis en vaardigheden om enkele van de grootste uitdagingen aan te pakken waarmee de wereld wordt geconfronteerd. Je zou kunnen merken dat je werkt bij een wereldwijd reclamebureau, je eigen sociale onderneming begint of de wereld van bedrijfsfinanciering binnengaat, naast vele andere carrièrebestemmingen.

Populaire majors beschikbaar:

  • Accounting
  • Zakenrecht
  • Economie
  • Financiën
  • Personeelszaken
  • Beheer
  • afzet
  • Professionele economie

Degree structuur

De Bachelor of Commerce biedt acht majors waarmee je onderwerpen kunt combineren op een manier die past bij je carrièredoelen en persoonlijke interesses. Je hebt de mogelijkheid om een ​​tweede major te kiezen uit de Bachelor of Commerce of uit de majors beschikbaar in de Bachelor of Arts, Bachelor of Biomedical Science of Bachelor of Science degrees. Je hoeft je laatste major (s) pas in het tweede jaar te kiezen, dus je kunt twee of drie verschillende vakken uitproberen om te zien welke je het meest interesseert.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most.

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most. Lees Minder