西安电子科技大学 Bachelor of Computer Science and Technology in het Engels

Professional Profile

西安电子科技大学 is een communicatie-, computer- en elektronische disciplines gebaseerd, techniek, wetenschap, management, multi-disciplinaire essentiële nationale universiteit tekst gecoördineerde ontwikkeling van het land "innovatieplatform voordeel discipline" project "211 Project" -toets bouw van hogescholen en universiteiten een eerste batch van 35 model software hogescholen. School of Computer Science and Technology heeft een leidende niveau gehandhaafd, informatica in 2017 op nummer 53 in de wereld, de rangschikking van de top 10% van het land.

Naast de taalcursussen, zijn project alle cursussen gegeven in het Engels. Proefschrift in het Engels met de respondent ook afgerond.

Professional doel

De professionele training is gericht op zowel de bekwaamheid en integriteit, een solide professionele stichting, goed onderzoek en praktijk te trainen, met een sterk gevoel van professionaliteit, verantwoordelijkheid en de geest van samenwerking en het bevorderen van vriendschappelijke uitwisseling en samenwerking tussen China en het gastland, met een sterke hoogwaardig personeel om hun kennis, innovatie en uitgebreide mogelijkheden voor het ontwerpen te werken.

hoofdgerechten

Gegevensstructuur en algoritme analyse signaal en systeem C programmeertaal, technologische basis analoge elektronische schakelingen, digitale schakelingen en logisch ontwerp, gegevensstructuur en algoritme analyse computersysteem architectuur, database theorie, computernetwerken, softwaretechnologie, digitale beeldverwerking , DSP experimentele, digitale beeldverwerking, Chinese cultuur.

Scholing en onderwijs

Deze studietijd opleiding voor 4-jaar collegegeld van 17.000 yuan / jaar (8500 yuan / semester).

verkiesbaarheid

1. Leeftijd 18-25 jaar in goede gezondheid, in overeenstemming met de nationale uitvaardiging van de "vreemde buitenlandse studenten keuring normen", het equivalent van China afgestudeerd aan de middelbare school, het bezit van een geldig paspoort van een buitenlandse burger;

2. Selecteer de studenten in het Engels onderwijs professioneel, hun Engels niveau nodig is om de internationale norm te halen IELTS 6.0 of TOEFL 80 punten of gelijkwaardige Engels grade niveau eisen.

toepassing materialen

  1. " 西安电子科技大学 for International Students Aanvraagformulier"
  2. Hoogste diploma (notarieel fotokopie). Anders dan het Engels tekst gaat vergezeld van een notariële Chinees of Engels vertaling. Studenten zijn verplicht zich te onderwerpen zich ingeschreven in de school dat de school uitgegeven
  3. Leren transcripties. anders dan het Engels tekst moet vergezeld gaan van notariële Chinees of Engels vertaling
  4. Kopie van een geldig paspoort (geldig voor twee jaar of meer).
  5. , Plaats een kopie van de score rapport HSK is verbonden aan de toepassing materialen
  6. "Foreigner Lichamelijk onderzoek"
  7. Examengeld: 800 yuan (cash, postwissel of bankoverschrijving).

Het bovengenoemde materiaal in deze volgorde, op de linkerbovenhoek boekband (een twee-). Of het nu erkend of niet, zal de toepassing materialen niet worden geretourneerd.

toegeven

Gecontroleerde materiaal, volgens de situatie en professionele eisen van de aanvrager, om de toelating te nemen op twee manieren:

  • Beslis of u het gesprek toe te laten;
  • Interview plus schriftelijke test om te beslissen of toe te laten.

Algemene regeling voor een interview in begin juni, de specifieke manier, tijd, plaats, kennis van de aanvrager door het eerste exemplaar van de toepassing materialen (telefoon of e-mail) direct vanuit de Admissions Office.

Aanvragers volledige toepassing materialen, kwalificeerde het examen, kunt u zich inschrijven. Admissions zal Office worden uitgegeven toelatingsbewijs te worden toegelaten studenten.

Contact Informatie

西安电子科技大学 Admissions Office of International Education

Adres: Taibai South Road, Yanta District, de provincie Shaanxi, China No. 2

Postcode: 710.071, China

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Xidian University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
17,000 CNY
Collegegeld van 17.000 yuan / jaar (8500 yuan / semester)
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum