Bachelor of Electronic Commerce and Trade

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Business en e-commerce

Gevestigde zakelijke gedeelte van e-commerce in het academisch jaar 2013/2014, omdat dit onderdeel is gericht op competenties op het gebied van business en e-commerce op te bouwen en te ontwikkelen door het verstrekken van kwaliteit universitair onderwijs met kwaliteit en zeer efficiënt in dit gebied voor studenten aan de behoeften van de lokale markt en de Arabische wereld te ontmoeten. Sectie wordt gekenmerkt door het bestaan ​​van de leer van degenen die houden het doctoraat in elektronische systemen en e-commerce business disciplines van de faculteit leden. De sectie bestaat ook een kans voor studenten om business group SAP-applicaties te leren voor het gebruik van bedrijfssystemen en e-commerce-programma's.

bericht

Bereid gekwalificeerde afgestudeerden met de kennis en professionele vaardigheden op het gebied van e-commerce bedrijf door het bijhouden van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, aan de nieuwe behoeften van de arbeidsmarkt

doelstellingen

  • Om studenten met de mogelijkheid om vertrouwdheid met de concepten van de fundamentele zaken en werkgelegenheid in het proces van het leven te bieden.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van zakelijke toepassingen en e-commerce, als gevolg van de harmonie met de veranderende omgeving.
  • Het verstrekken van de arbeidsmarkt met gekwalificeerde heeft een geïntegreerde structuur van de vaardigheden en kennis die hen in aanmerking komt om te worden in de voorhoede van de kanshebbers.
  • Studenten in staat stellen om alternatieven en trade-offs tussen hen te ontwikkelen en te kiezen voor het beste gebruik van e-business-modellen.
  • Blijf op de hoogte met moderne technologie in de analytische capaciteiten en vaardigheden van de ontwikkeling van de leerlingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder