Bachelor Of Engineering (Honours) In Coastal Systems Engineering

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Engineering (Honours) In Coastal Systems Engineering

Southern Cross University

Miljoenen mensen hebben hun huizen aan de kust gemaakt, een rijke bron van voedsel, handel en transport. Hoe zullen we de uitdaging aangaan om deze omgeving te gebruiken en de impact van menselijke activiteiten in een tijd van klimaatverandering te verminderen?

Onze nieuwe Bachelor of Engineering (Honours) in Coastal Systems Engineering bereidt je voor op het ontwerpen van essentiële infrastructuur in complexe en evoluerende kustsystemen. Je bestudeert de diversiteit en risico's verbonden aan kustgebieden, rivier- en uiterwaardendynamiek, beroepsethiek, en onderneemt een humanitair technisch project - tussen een aantal themagebieden die uniek zijn voor kustwaterbouw.

Als afgestudeerde van een Bachelor of Engineering (Honours) in Coastal Systems Engineering, ben je een civiel-en milieu-ingenieur met specialistische vaardigheden in waterbouwkunde die, in het gezicht van een stormachtige toekomst, zijn in toenemende vraag wereldwijd.

Carrièremogelijkheden

Als civieltechnicus of milieutechnicus in een reeks instellingen met systemen en infrastructuur in het kustgebied, waaronder gemeentelijke en overheidsinstanties, watervoorzienings- en beheersinstanties, bouwbedrijven, organisaties voor het beheer van natuurlijke hulpbronnen, technische adviesbedrijven, luchthavenautoriteiten, mijnbedrijven, irrigatie-autoriteiten, onderzoeksorganisaties en onderwijsorganisaties.

Professionele plaatsing

Als onderdeel van deze cursus moeten studenten een verplichte stage van 60 dagen uitvoeren.

Dankzij branchebeleving kunnen studenten hun kennis en vaardigheden toepassen op technische problemen in een echte werkomgeving en waardevolle contacten leggen binnen de sector. Studenten volgen meestal een of meer stages bij een organisatie die werkzaamheden uitvoert in verband met engineering.

Grote studiegebieden

Studenten zullen zich concentreren op kerngebieden die kust engineering en management, floodplain engineering en management, project management, waterbouwkunde, water en afvalwater engineering, engineering geochemie en hydrologie omvatten. De cursus is sterk gericht op projectengineering van het eerste tot het laatste jaar. De cursus behandelt ook fundamentele concepten die alle disciplines kruisen, waaronder beroepsethiek, duurzaamheid, conflictoplossing en onderhandeling.

Studenten voeren in hun laatste jaar een jaarvakkenvak uit in technisch onderzoek (afstudeereenheid), waardoor ze de grenzen van de technische ontwikkeling kunnen verkennen en kunnen bijdragen aan nieuwe kennis.

Evaluatiemethoden

Beoordelingsitems variëren voor elke eenheid. Ze omvatten numerieke berekeningen, geschreven beoordelingen, mondelinge presentaties, examens en projectmatige scenario's binnen groepen en als individuen.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, laboratoriumklassen, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates