Bachelor of Engineering (Honours) in Mechanical Engineering

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Engineering (Honours) in Mechanical Engineering

Southern Cross University

Of u nu geïnteresseerd bent in productontwerp, robotica, energieplanning, beheersing van vervuiling of akoestiek, een graad in Mechanical Engineering zet u voorop in nieuwe technologieën.

Onze Bachelor of Engineering (Honours) in Mechanical Engineering bereidt je voor op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor problemen met mechanische systemen. Je studeert toegepaste mechanica, thermodynamica, warmteoverdracht en andere fundamentele werktuigbouwkundige concepten, en onderneemt een onderzoeksonderwerp als een oudere student om de grenzen van technische kennis te verleggen.

Als afgestudeerde word je een werktuigbouwkundig ingenieur uitgerust met competenties en vaardigheden in de vraag in de overheid en de private sector wereldwijd.

Carrièremogelijkheden

Werktuigbouwkundigen hebben brede werkgelegenheidsvooruitzichten op lokale en internationale markten. Ze kunnen werken in diverse industrieën, waaronder zware machines, energieopwekking, mijnbouw, productie, productieplanning, automotive, lucht- en ruimtevaart, medische sector, milieu, bouwnijverheid en consumentenproductontwerp en tertiair onderwijs. Er zijn veel vraag naar mechanische ingenieurs bij overheidsdiensten, bouwdiensten, productiecentra, energiecentrales en ingenieursbureaus.

Professionele erkenning

De Bachelor of Engineering (Honours) van Southern Cross University is voorlopig geaccrediteerd door Engineers Australia en zal worden beoordeeld op volledige accreditatie in 2020. Engineers Australië is de professionele instantie die engineering in Australië vertegenwoordigt.

Accreditatie van de cursus door Engineers Australia maakt het mogelijk dat een kwalificatie van een student formeel erkend wordt in veel verschillende landen over de hele wereld in overeenstemming met het Washington Accord, een internationale overeenkomst die de erkenning van technische kwalificaties en professionele competenties regelt.

Professionele plaatsing

Als onderdeel van deze cursus moeten studenten een verplichte bedrijfstakervaring van 60 dagen uitvoeren in een relevante technische rol.
Ervaring in de industrie stelt studenten in staat om ervaring op te doen in het toepassen van hun kennis en vaardigheden op technische problemen in een echte werkomgeving en om waardevolle contacten te leggen met potentiële werkgevers en andere leden van de werktuigbouwkundige gemeenschap. Studenten gaan in de vroege stadia van de cursus in contact met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en creëren waardevolle professionele netwerken.

Grote studiegebieden

De cursus behandelt de fundamentele gebieden van de machinebouw waaronder: toegepaste mechanica, vloeistofmechanica, thermodynamica, dynamica, warmteoverdracht, fabricage en materialen.
Alle studenten volgen een volledig jaarvak in ingenieursonderzoek (afstudeereenheid) in hun laatste jaar, wat hen in staat stelt om de grenzen van technische ontwikkeling te verkennen en bij te dragen aan nieuwe kennis op het door hen gekozen vakgebied.

Evaluatiemethoden

Beoordelingsitems variëren voor elke eenheid. Ze omvatten numerieke berekeningen, schriftelijke beoordelingen, mondelinge presentaties, examens en projectmatige scenario's binnen groepen en als individuen.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, laboratoriumklassen, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Duur
4 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
30,800 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2023
Startdatum : Juli 2, 2019
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2023
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2023
Juli 2, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2023