Bachelor of Engineering, Environmental Engineering (B.Eng)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding


Maak een toekomst - Neem een ​​EE

De Degree Program in Environmental Engineering (EE) biedt u een brede benadering van het professionele gebied van milieutechnologie. Je leert over de oorzaken, gevolgen en preventie van milieuproblemen, van lokale olievlekken tot mondiale problemen, zoals klimaatverandering en microplastics in wateren.

De studies richten zich op duurzame milieubescherming, milieubeheer en de beste milieutechnologie en economische praktijken voor de activiteiten van organisaties. Ze omvatten ook verschillende milieutechnologieën die bijvoorbeeld worden gebruikt bij waterverwerving en -behandeling en in gevallen van luchtvervuiling en verontreinigde grond.

Dit is een nieuwe manier om milieutechnische studies te voltooien. De cursussen betreffen meestal online leren. Je hoeft alleen het tweede studiejaar door te brengen in Mikkeli, Finland. Dat tweede jaar heeft een zeer sterke praktische oriëntatie; je neemt monsters en voert analyses uit die met echte cases werken. Na het tweede jaar kunnen alle andere studies online worden voltooid. Dit maakt het mogelijk om tijdens het werken te studeren.

Na je afstuderen kun je in verschillende functies van milieuonderzoek, supervisie, planning en management werken. U kunt recyclingoplossingen voor steden oplossen, verbeteren en uitbreiden, of onderzoeken en saneringsacties uitvoeren in besmette gebieden.

Er is een groeiende behoefte aan expertise op het gebied van milieubeheer en engineering. Milieutechnologieën (groene technologieën, schone technologieën) behoren tot de snelst ontwikkelende technologievelden.

Structuur van studies

Je kunt je eigen professionele oriëntatie verbeteren door praktische training (30 ECTS-credits), bachelorscriptie (15 ECTS-credits), optionele professionele studies (30 ECTS-credits) en door andere optionele studies (15 ECTS-credits).

Optionele studies omvatten bijvoorbeeld cursussen in de volgende:

- Bosbouw
- Energie productie
- Ondernemerschapsstudies
- Andere milieutechnische onderzoeken

Je kunt je eigen persoonlijke studieplan maken in een elektronische vorm die dient als een planningstool voor de studies. De implementatie wordt opgevolgd in samenwerking met een Studies Coordinator.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om uitwisselingsstudies op te nemen als onderdeel van je opleiding. Dit geeft je een echt internationale graad. Je kunt echter altijd je praktische training en scripties in je eigen land of thuisstad voltooien, als je dat wilt.

De graad taal is Engels. Onderwijs, opdrachten, examens en bachelorscriptie worden uitgevoerd in het Engels.

Laatste project

Bachelorscriptie biedt je de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen en te tonen om onderzoekkennis toe te passen en geschikte methoden te gebruiken om onderzoeksproblemen te definiëren en op te lossen. Daarnaast leer je vaardigheden om zelfstandig te werken als een professional op hoog niveau. Het scriptieproces omvat 15 ECTS-credits en de scriptie is geschreven en gepresenteerd in het Engels. Alle scripties zijn gebaseerd op schriftelijke contracten met externe organisaties en tegelijkertijd zijn het projecten voor de ontwikkeling van het bedrijfsleven.


BYOD - Breng je eigen apparaat mee

Volgens het BYOD-beleid van Xamk moeten nieuwe studenten die aan Xamk studeren hun eigen apparaten meenemen en gebruiken op de campus. Lees verder.

Beschrijving van het beroep

Het gebied van milieutechniek groeit en ontwikkelt zich snel over de hele wereld om in de toekomst voor een goede leefomgeving te zorgen.

U kunt recyclingoplossingen voor steden ontwikkelen en verbeteren of onderzoeken en saneringsmaatregelen uitvoeren in besmette gebieden. Andere taken kunnen water- en bodembemonstering zijn, monitoring van het milieu, of u kunt waterverwervings- en behandelingsprocessen plannen en organiseren.

Milieutechnische studies geven u de competentie om te werken als specialist in particuliere bedrijven, ontwikkelingsbureaus, verenigingen en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Er is een groeiende behoefte aan expertise op het gebied van milieubeheer en engineering.

Beroepsposities zijn bijvoorbeeld de volgende:

 • consultant
 • kwaliteitsmanager
 • milieuadviseur
 • milieumanager
 • milieu planningsfunctionaris
 • assistent milieubescherming
 • milieuspecialist
 • milieusupervisor
 • instructeur
 • planning, onderzoeks- of ontwikkelingsingenieur
 • Project Ingenieur

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Are you interested in practical learning? Would you like to study in modern facilities with top-class teachers? Are you attracted to new ways of teaching and learning? If you said yes, South-Eastern F ... Lees meer

Are you interested in practical learning? Would you like to study in modern facilities with top-class teachers? Are you attracted to new ways of teaching and learning? If you said yes, South-Eastern Finland University of Applied Sciences – Xamk – might be just the place for you. Lees Minder
Mikkeli , Kotka , Kouvola , Savonlinna + 3 Meer Minder