Bachelor of Engineering in Industrial Engineering

Algemeen

24 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Wirtschaftsingenieurwesen

De bachelor alt = "Industrial engineering kan worden afgerond als een face-to-face cursus in Bad Sooden-Allendorf, als een afstandsonderwijs cursus met face-to-face evenementen in geselecteerde studiecentra of als een virtuele afstandsonderwijs cursus met online lezingen en examens in alle DIPLOMA studiecentra in Duitsland. Bezoek ons in de" Virtual Trial events technology ”, die regelmatig worden aangeboden.

De standaard studieperiode voor de cursus old = "Industrial engineering in afstandsonderwijs is 7 semesters en in semester studie 6 semesters . Afgeronde studies geven recht op een vervolg master in engineering of economie, bijvoorbeeld om de cursus voort te zetten met de opeenvolgende Master of Arts (MA) Zaken en recht - focus op management of de master MBA aan de DIPLOMA University.

Inhoud van de cursus alt = "industriële techniek

De bacheloropleiding alt = "Industriële engineering brengt zowel operationele en juridische wetenschappen als natuurwetenschappen en technische wetenschappen over. De focus van de cursus is met name het heroverwegen van conventionele werktuigbouwkundige en elektrotechnische oplossingen en het plannen en gebruiken van minder complexe, doorgaans goedkopere combinatieoplossingen van werktuigbouwkunde en elektrotechnische componenten. De industrieel ingenieur overbrugt daarmee de kloof tussen economische en technische denkwijzen en ontwerpt, plant en organiseert de werk- en bedrijfsprocessen van een bedrijf met het oog op hun optimale economische en technische implementatie.

Door te kiezen voor een van de drie kernkeuzegebieden van logistiek, industriële informatica of regeneratieve energie , is individuele en arbeidsmarktgerelateerde differentiatie en specialisatie mogelijk binnen de cursus.

Werkterreinen voor industriële ingenieurs

Afgestudeerden van de opleiding alt = "Industriële engineering biedt zichzelf als" allrounder "een breed scala aan professionele kansen: Industriële ingenieurs zijn erg gewild, vooral in de industrie, maar ook in bedrijfsadvies . Met name in industriële bedrijven is er een grote behoefte aan het automatiseren en moderniseren van processen die verband houden met de moderne IT-samenleving. Er zijn vaak toepassingsgebieden op afdelingen voor productontwikkeling, productie, verkoop, logistiek, administratie, controle of kwaliteitsmanagement.

normaal periode

Afstandsonderwijs: 7 semesters / 180 ECTS

De feitelijke studieperiode kan gedurende maximaal vier semesters gedurende de standaard studieperiode kosteloos worden verlengd.

basislijn

Met voldoende deelnemers in het wintersemester (oktober) en het zomersemester (april).

accreditatie

Accreditatie van de cursus door het accreditatiebureau AQAS eV

collegegeld

Afstandsonderwijs: € 257,00 / maand (totaal € 11.459,00 plus eenmalig examengeld van € 665,00)

studie vorm

Aanwezigheidsstudie of afstandsonderwijs. De cursus op afstand vindt plaats afwisselend tussen zelfstudie met studieboeken en volledige zaterdagseminaries (ongeveer 12 zaterdagen per semester) in een van onze vele landelijke studiecentra of online in de "virtuele collegezaal" van de DIPLOMA Online Campus.

toelatingseisen

Algemene universitaire toegangskwalificatie, Fachhochschulreife, geslaagd voor het masterexamen of volgens de regeling inzake toegang tot het hoger onderwijs in de deelstaat Hessen, dat wil zeggen ofwel een voltooiing van een loopbaanontwikkelingstraining van ten minste 400 uur, een technische school of een beroeps- of administratieacademie of een eindexamen in een door de staat erkend opleidingsberoep gevolgd door ten minste 2 jaar dienstverband en een afzonderlijk toelatingsexamen voor de universiteit.

Neem voor meer informatie over speciale kwalificaties contact op met DIPLOMA Hochschule. Kandidaten die niet aan de bovengenoemde vereisten voldoen, kunnen de cursus aanvankelijk als gastauditors volgen als de toegangsautorisatie binnen het maximum ligt. 2 semesters wordt bereikt.

Voor buitenlandse graden moet gelijkwaardigheid voor toelating worden aangetoond.

NIEUW: Als door de staat gecertificeerde technicus heb je nu de mogelijkheid om je studie aanzienlijk te verkorten.

statements

Bachelor of Engineering (B.Eng.)

Afgestudeerden ontvangen een bachelor's degree en diploma, evenals een Diploma Supplement geschreven in het Engels en een transcript of records, die hen internationaal identificeren als academici met een bachelor's degree.

Belangrijke vakgebieden

logistiek

Logistiek is een verplichte keuze in de opleiding old = "industrial engineering (B.Eng.). De focus bestaat uit de drie modules

  • Logistieke tools
  • Logistieke controle
  • E-logistiek

Naast diepgaande logistiek worden casestudy's over geselecteerde logistieke scenario's behandeld, logistieke modellen ontwikkeld en geïmplementeerd en de basis van e-business met focus op logistiek gelegd.

Industriële IT

De verplichte major industriële informatica voor de cursus oud = "Industrial Engineering (B.Eng.) Bestaat uit de drie modules

  • Geïntegreerde automatisering in de industrie
  • Software engineering voor industriële toepassingen
  • IT-infrastructuur

De verdieping van industriële informatica weerspiegelt toekomstige ontwikkelingen in de industrie door het samengroeien van internet en samenleving, die vaak te vinden is onder de termen Industrie 4.0 en "het internet vaak dingen".

Regeneratieve energieën

De electieve focus op regeneratieve energieën van de cursus old = "Industrial Engineering (B.Eng.) Omvat de drie modules

  • Beheer en structuur van de energie-industrie
  • Duurzaamheid en beheer van geïntegreerde energievoorziening
  • Technisch beheer van hernieuwbare energiebronnen

De focus ligt hier op het implementeren van duurzaamheid in energiebeheer, inclusief hernieuwbare energiebronnen. Case studies worden gebruikt om te laten zien hoe mogelijke methoden en efficiëntieverhogingen eruit zien.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Lees meer

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Lees Minder
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlijn , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Neurenberg , Wiesbaden , Wuppertal , Duitsland online + 23 Meer Minder