Bachelor of Engineering in Netwerk en Software Enginneering (Honours)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

University of Canberra heeft een scala aan beurzen beschikbaar voor internationale studenten.

Engineer je perfecte carrière in informatica

Integratie van de gebieden van netwerk engineering, software engineering, elektronica en informatietechnologie, deze vierjarige graad zal je uitbreiden van je netwerkvaardigheden en je verdiepen in een breed scala aan gespecialiseerde vakgebieden geaccrediteerd door zowel Engineers Australia als de Australian Computer Society (ACS ).

Verpakt met Work Integrated Learning (WIL) kansen, krijgt u de kans om zowel een industrieel georiënteerd engineeringproject als een professionele stage te voltooien. Deze ervaringen zullen u een grondig en nauwkeurig overzicht geven van de informatie- en telecommunicatie-industrie, en u zult afgestudeerd zijn met de volledige breedte van werkklare vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle baan in het veld, of dit nu nationaal of internationaal is.

Bestudeer een Bachelor of Engineering in Netwerk- en Software Engineering (Honours) aan de UC en je zult:

 • verwerving van diepgaande kennis en vaardigheden met betrekking tot het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van een reeks op software gebaseerde systemen over een verscheidenheid aan communicatienetwerkinfrastructuren
 • technische vaardigheden verwerven op het gebied van datacommunicatie en netwerken, mobiele en draadloze communicatie, netwerkbeveiliging en netwerktoepassingen en -diensten met betrekking tot cloud computing, big data en multimedia
 • ontwerp, implementeer en bedien communicatienetwerken en de bijbehorende diensten en applicaties
 • cross-cutting vaardigheden toepassen op het ontwerp en beheer van genetwerkte projecten in een breed scala van sectoren.

Werk geïntegreerd leren

UC is trots op het bevorderen van nauwe brancheverbindingen, waarbij de inhoud van de cursus jaarlijks wordt beoordeeld door onze cursusadviesgroep, bestaande uit een panel van branchedeskundigen, en samenwerkingsverbanden met industriële partners die u stageplaatsen en trainingsmogelijkheden kunnen bieden.

Je neemt minimaal 12 weken professionele stage op in het kader van de inzet van de faculteit om te werken aan geïntegreerd leren (WIL), waardoor je inzetbaarheid verbetert en je gewapend bent met de juiste mix van vaardigheden en kennis om een ​​zelfverzekerde sprong te maken je toekomstige carrière. Eerdere studenten hebben stage gelopen bij bedrijven als Intelledox, Omni Executive, Pursuit Technology, Qirx, Fujitsu Australië, Birdsnest, Agsafe, ThoughtPatterns Consulting, ESKAPEE, HydroAlgorithmics, ALLBIDS, VerveEd.com, Emanate Technology, Xero Australia en het Australian Taxation Office.

In uw laatste jaar voltooit u een sluitstukonderzoeksproject, dat een technische oplossing voor een lokaal bedrijf, een overheid of een gemeenschapsorganisatie produceert en implementeert.

Carrièremogelijkheden

 • ICT-consultant
 • Database Administrator
 • Cybersecurity-specialist / forensisch onderzoek
 • Kunstmatige intelligentie / machine learning ingenieur
 • Software ontwikkelaar
 • Games-ontwikkelaar
 • IT-testingenieur
 • Robotica-specialist
 • Systeem administrator
 • Netwerkbeheerder / technicus

Cursus-specifieke informatie

Deze cursus is volledig geaccrediteerd door Engineers Australia op Professional Engineer-niveau, en ook op professioneel niveau door de Australian Computer Society.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten voldoen aan de normale universitaire vereisten voor toelating tot een niet-gegradueerde opleiding of kwalificaties bezitten die door de toelatingscommissie van de universiteit als gelijkwaardig worden beschouwd.

Engelse Taalvereisten

Academische IELTS van 6.0 of gelijkwaardig, zonder bandscore onder 6.0

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have ... Lees meer

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have big plans for your future. We don't just focus on the theory of things, we like to teach our students in the way that they would be working. It's what we call work-integrated learning and it's a big reason that our students are highly sought after and amongst the highest paid and most employable in Australia. Lees Minder