Bachelor of Finance and Banking

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Financiële en bancaire Wetenschappen

Financiële en bancaire Wetenschappen wetenschappelijke veld is bedoeld om studenten te voorzien van kennis van een verscheidenheid van praktische vaardigheden en hen in staat stellen de juiste wijze te communiceren met de moderne zakelijke omgeving, via de link tussen de financiële en economische begrippen en realiteiten van het bedrijfsleven in de bancaire en financiële markten, zodat afgestudeerden kunnen in deze specialisatie Deelnemen in verschillende openbare instellingen en de private banking-systeem, met inbegrip van de instellingen van de centrale bank en de commerciële banken als verzekeraars, beleggingsmaatschappijen en andere financiële instellingen. Ze kunnen ook het hoger onderwijs in de Arabische en buitenlandse universiteiten na te streven.

bericht

Bereid gekwalificeerde afgestudeerden met de kennis en professionele vaardigheden op het gebied van bankieren en financiën door het bijhouden van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, aan de nieuwe behoeften van de arbeidsmarkt

doelstellingen

  • De ontwikkeling van de vaardigheden van studenten in de financiële en economische analyse.
  • Het aantrekken van de faculteit van ervaren wetenschappelijke en praktische competenties leden.
  • Stimuleer samenwerking en communicatie met de zakelijke en financiële instellingen.
  • Studenten ontwikkelen praktische vaardigheden en sluit ze aan de behoeften van de arbeidsmarkt.
  • Blijf op de hoogte met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt met behulp van de nieuwste leermiddelen, onderwijs en Almassadralamtahh.
  • Verdiep positieve houding en ethiek onder studenten.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder