Bachelor of Fine Arts in Animation and Digital Arts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leer verhalen vertellen door middel van 3D-animatie

Het programma Animation and Digital Arts is gebaseerd op de overtuiging dat technologische innovaties eenvoudigweg instrumenten zijn om het verhaal beter te dienen. Terwijl je de fijne kneepjes van de ontwikkeling en productie in 3D-animatie leert, zul je ook begrijpen hoe je visuele effecten het beste kunt gebruiken als hulpmiddel voor het vertellen van verhalen bij het maken van live-action films. Uiteindelijk zal je opleiding aan de FSU Film School een verhaal-eerste benadering volgen, ongeacht je focus op het maken van films.

Terwijl de filmindustrie het gebruik van digitale technieken blijft verbreden, heeft de Florida State University een Bachelor of Fine Arts-major gecreëerd die zich richt op animatie en digitale kunst. Dit 3-jarige programma binnen de 4-jarige opleiding geeft je de mogelijkheid om de evolutie van het maken van films te verkennen en de tools en praktijken van de hedendaagse industrie onder de knie te krijgen.

Studenten gedijen in een samenwerkingsomgeving waar alle BFA-studenten worden blootgesteld aan dezelfde fundamentele cursussen tijdens hun eerste semester in de filmschool, en vervolgens beginnen de animatiestudenten aan hun diepe duik in de tools en technieken van 3D-animatie.

Tijdens je hele ervaring in het programma Animation and Digital Arts, zul je worden blootgesteld aan het maken van films in zijn meest authentieke vorm. Door samen te werken met professionals uit de industrie en technische vaardigheden te oefenen ter ondersteuning van het vertellen van verhalen, zul je de achtergrond vinden die je nodig hebt voor een filmcarrière.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Legacy of Film Education in Florida In 1989, the Florida State Legislature founded a flagship program in Tallahassee designed to prepare young filmmakers for successful careers in the entertainment ... Lees meer

A Legacy of Film Education in Florida In 1989, the Florida State Legislature founded a flagship program in Tallahassee designed to prepare young filmmakers for successful careers in the entertainment industry. Decades later, the presence of the Florida State University Film School can be seen throughout the industry, producing award-winning alumni and acknowledged as “one of the world’s best” by The Hollywood Reporter. Lees Minder