Bachelor of Fine Arts in Production

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verhaal is koning

Effectief filmmaken gaat verder dan de grenzen van veldproductie en vereist onderzoek, planning, samenwerking, toewijding en - belangrijker nog - een geïnspireerd verhaal. De FSU Film School heeft een 3-jarige productie-majoor ontworpen binnen de 4-jarige opleiding die je het vak leert, je opleidt in het vak en je inspireert in de kunst van het visueel vertellen.

In een conservatoriumomgeving bereidt ons meeslepende curriculum je voor op een veelzijdige carrière in de filmindustrie. Je leert hoe je elke rol op de set moet spelen terwijl je door de crewposities in andere studentenfilms loopt, waardoor je een goed beeld krijgt van de impact van elke positie op het vertelproces.

Je werkt één-op-één met docenten en gastfilmmakers die experts uit de industrie zijn met een gave voor lesgeven. Als echte mentoren zullen je professoren je door elke stap van het filmproductieproces begeleiden, hun kennis aanbieden en relaties creëren die ook na je tijd bij FSU zullen voortduren.

Van pre-productie tot postproductie, het vertellen van verhalen blijft het bepalende kenmerk van ons Bachelor of Fine Arts-programma. Terwijl je passie in de praktijk brengt, zal je tijd op de FSU Film School je voorzien van industriestandaard vaardigheden en een verhaal-eerste opleiding om de basis te leggen van je carrière in het maken van films.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Legacy of Film Education in Florida In 1989, the Florida State Legislature founded a flagship program in Tallahassee designed to prepare young filmmakers for successful careers in the entertainment ... Lees meer

A Legacy of Film Education in Florida In 1989, the Florida State Legislature founded a flagship program in Tallahassee designed to prepare young filmmakers for successful careers in the entertainment industry. Decades later, the presence of the Florida State University Film School can be seen throughout the industry, producing award-winning alumni and acknowledged as “one of the world’s best” by The Hollywood Reporter. Lees Minder