Bachelor of Fine Arts in interieurarchitectuur en -ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een goed interieurontwerp is geen luxe maar een noodzaak. Het kan helpen om het milieu, natuurlijke en menselijke hulpbronnen te beschermen en de wereld een betere plek te maken om te leven, te werken en te spelen. UNA's Interior Design-programma biedt studenten een betaalbare opleiding in interieurontwerp. Onze school is een ideale omgeving waar studenten actief betrokken zijn bij het leren en het verkennen van de huidige en toekomstige rollen van het interieurontwerpberoep in een mondiale samenleving. Meer in het bijzonder daagt deze context onze studenten uit om de diverse rollen van het interieurontwerp kritisch te onderzoeken en inspireert ons nieuwe wegen van denken en attitudes te verkennen naar waarom en hoe we menselijke omgevingen ontwerpen.


Gericht op het voorbereiden van goed afgeronde ontwerpprofessionals, leidt de interdisciplinaire basis van ons undergraduate-programma studenten op om te werken in interieurontwerpers en architectenbureaus. Afgestudeerden van onze afdeling zijn bereid om samen te werken met andere professionals, waaronder architecten en ingenieurs, bij het ontwerpen van residentiële, commerciële en institutionele projecten.


De interieurontwerpprogramma's brengen een balans tot stand tussen de theoretische en praktische aspecten van design. De theoretische component is essentieel voor het creatief oplossen van problemen; de praktische component zorgt voor de verhandelbaarheid van de afgestudeerde. Het interieurontwerpcurriculum is zodanig samengesteld dat studenten een uitgebreide kennis van theorie, geschiedenis, technologie, communicatie, professionele en ontwerpvaardigheden hebben. Er zijn drie basistypen cursussen binnen de afdeling: studiocursussen in interieurontwerp; hoorcolleges in interieuronderwerpen; en colleges in de menselijke milieuwetenschappen.


onderwijs


Toeslagen zijn van toepassing. Alle kosten en vergoedingen kunnen worden gewijzigd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Lees meer

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Lees Minder