Bachelor of Food Technology met prijzen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Een unieke graad in Australië

Massey University 'Bachelor of Food Technology with Honours is de enige graad in Australië die voedingswetenschappen, voedingsmiddelentechnologie en voedingsbedrijven combineert. 75% van onze afgestudeerden heeft banen binnen zes maanden na het afstuderen.

Hoe is het?

Eten is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. De aandacht voor gezondheid en welzijn door voedselconsumptie neemt toe. De economieën van de wereld zijn op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan rauwe producten en om veilig en voedzaam voedsel te leveren om de groeiende wereldbevolking te voeden.

Dit alles komt voort uit uitstekende carrièremogelijkheden, uitstekende salarissen en een toenemende vraag naar mensen met de vaardigheden die u zult verwerven door de voedseltechnologie te bestuderen.

Een unieke kwalificatie

Massey University 's Bachelor of Food Technology met Honours produceert al meer dan 50 jaar afgestudeerden voor de Nieuw-Zeelandse en internationale voedingsmiddelenindustrie.

Het is de enige graad in Australië die voedingswetenschap, voedingsmiddelentechnologie en levensmiddelenbedrijven combineert. Dat geeft u meer dan een graad in de voedingswetenschap - u zult technologie, engineering en zakelijke vaardigheden verwerven om uw kennis in de commerciële wereld toe te passen.

Een internationaal erkend programma voor voedseltechnologie

Je diploma wordt internationaal erkend.

 • Beide majors van het BFoodTech (Hons) -programma zijn goedgekeurd door het in de VS gevestigde Institute of Food Technologists (IFT).
 • De major Food Process Engineering is geaccrediteerd door Engineering NZ als een professionele ingenieurstitel onder het Washington Accord, een internationale overeenkomst (gelijk aan een vierjarige ingenieursdiploma).
 • De major Food Product Technology is ook geaccrediteerd door Engineering NZ als een professionele ingenieursdiploma onder de Sydney Accord, een internationale overeenkomst (gelijk aan een driejarige ingenieursdiploma).
 • Massey University is gerangschikt als een van de top 50 universiteiten wereldwijd voor Food Science

Op verzoek van werkgevers

Veel afgestudeerden in de voedseltechnologie van Massey hebben een baan voordat ze hun kwalificatie hebben behaald. Vanwege onze internationale erkenning kunt u zowel over de hele wereld als in Nieuw-Zeeland werken.

Ga direct naar je werk

Als een vierjarig programma kun je zonder verdere training direct doorstromen naar de belangrijkste rollen in de voedingsindustrie (zoals productontwikkeling, procesverbetering of voedseltechnologie). Een vierjarig programma is ook een goede voorbereiding op een onderzoekscarrière als dat jou ook interesseert.

Werk aan kwesties van de echte voedselindustrie

Massey's voedseltechnologieprogramma leert je de fundamentele en toegepaste voedseltechnologievaardigheden die je nodig hebt in je carrière. Je leert niet alleen in de klas, maar ook praktische laboratorium- en workshopsessies die focussen op echte sectorproblemen en -oplossingen. U zult praktijkervaring opdoen in industriële voedselverwerkende fabrieken. Je docenten zijn actieve onderzoekers, en velen hebben gewerkt in de voedingsindustrie in Nieuw-Zeeland en in het buitenland.

In je eerste jaar werk je bijvoorbeeld aan een probleem dat zich in de toekomst zal voordoen en kom je met creatieve oplossingen voor dat probleem. U bent verplicht om uw werk in deze cursus te presenteren op een website die u maakt en die wordt bekeken door potentiële klanten. Sommige fantastische websites zijn ontwikkeld uit dit project. Dit geeft u waardevolle vaardigheden bij het communiceren van uw werk.

Meer werkervaring tijdens je studie

De Massey-technologie voor voedseltechnologie is zeer goed toegepast. In het laatste jaar van je studie werk je met de industrie samen in door de industrie gesponsorde projecten, in nauwe samenwerking met die sector. Je helpt om problemen in de echte wereld op te lossen en de bedrijven waarmee je werkt te helpen.

Bij Massey moet je ook 900 uur goedgekeurde zomervakantie (meer dan drie zomervakanties) in de voedingsindustrie voltooien. Dit is meer dan andere voedselkwalificaties in Nieuw-Zeeland en betekent dat je een breder begrip krijgt van de voedingsindustrie, enkele geweldige ervaringen voor je CV en dat je klaar bent om te beginnen met werken vanaf de dag dat je bent afgestudeerd.

majors

De studie van voedseltechnologie is gebaseerd op wetenschap en techniek. Het combineert fundamentele wetenschappen, wiskunde en statistiek, en de meer toegepaste wetenschappen en engineering met bedrijf en management.

Meer dan 50% van dit programma is volledig gericht op voedsel.

Er zijn twee majors in de Bachelor of Food Technology met Honours degree:

 • Food Product Technology - u leert hoe u de ontwikkeling van voedselproducten kunt leiden en beheren, van het genereren van ideeën tot het lanceren van het product
 • Food Process Engineering - In deze major richt je je op engineeringprincipes, het leren ontwerpen van processen en het gebruiken van technologie om effectieve voedselproductiesystemen te creëren

Hoewel u bij de inschrijving een van deze majors moet kiezen, kunt u van gedachten veranderen wanneer u tijdens uw studie meer te weten komt over de voedingsmiddelenindustrie. Je hebt tot halverwege je derde jaar de tijd om je uiteindelijke specialisatie te kiezen.

Beurzen

Er zijn een aantal beurzen die u kunt aanvragen om uw studie in dit programma te financieren, waaronder de Sir James Scholarship for Food Technology, Hubbards Foods Ltd Food Technology Scholarships, Edna Waddell Undergraduate Scholarships voor vrouwen in technologie en engineering, Fonterra Research and Development Beurzen voor beurzen en beurzen voor het centrumbeurzen, rundvlees en lam en zuivel NZ.

Belangrijkste feiten

 • Verkrijgbaar in Auckland
 • Verkrijgbaar bij Manawatū
 • Vier jaar fulltime
 • Beschikbaar voor internationale studenten die in NZ studeren

Een goede match als je:

 • Zijn creatief
 • Wil je een opwindende carrière in de belangrijkste voedings- en drankenindustrie van Nieuw-Zeeland?
 • Geniet van wetenschappen en geïnteresseerd in engineering
 • Wil je meer weten over de technologie die wordt gebruikt om voedsel te maken, de techniek erachter
 • Zijn geïnteresseerd in de voortgang naar het management of het starten van een eigen bedrijf

Careers

Er is een breed scala aan kansen op werk wanneer je afstudeert met je Bachelor of Food Technology met Honours in Nieuw-Zeeland en de rest van de wereld.

Snelle voortgang naar management

Carrièreprogressie in de voedingsindustrie kan snel zijn. Je kunt in je carrière beginnen met een technische rol - vaak de opstap naar senior management- en leidinggevende functies in de branche, of je zou een eigen bedrijf kunnen starten.

Gezocht door werkgevers

Met je Bachelor of Food Technology met Honours van de Massey University word je gezocht door de voedingsindustrie.

Massey-afgestudeerden staan bekend om hun vermogen om productontwikkeling, procesontwikkeling, kwaliteitsbeheer en productiebeheer te coördineren. Ze staan ook bekend om hun vermogen om specialisten te worden op specifieke technische gebieden zoals voedselmicrobiologie, voedselchemie en verpakkingstechnologie.

De grote verscheidenheid aan rollen in de voedingsindustrie omvat:

 • Foodtechnoloog - onderzoek naar nieuwe voedingsmiddelen en dranken en de ontwikkeling van nieuwe producten, verpakkingen of processen.
 • Productontwikkelingstechnoloog - specifiek bezig met het ontwikkelen van een nieuw product van concept tot product.
 • Procestechnoloog - verbeteren en fixeren van voedselproductprocessen
 • Procesingenieur - ontwikkeling van nieuwe technologie die voedselproductieprocessen beter maakt
 • Smaaktechnoloog - ontwikkelt smaak- en textuurinnovaties.
 • Packaging technoloog - ontwikkeling van efficiëntere of duurzamere voedselverpakkingen

Andere omvatten kwaliteitsmanager, manager voedselveiligheid, leider productieteam, technische verkoop en ondersteuning, wijnmaker of brouwer, microbioloog voor levensmiddelen of chemicus voor levensmiddelen. Of je kunt je studie voortzetten met een postdoctoraal onderzoeksproject of een leraar worden.

Toelatingseisen

De toelating tot de bachelor in de levensmiddelentechnologie met honours wordt gegarandeerd aan aanvragers die toegang krijgen tot de universiteit en het juiste prestatieniveau behalen op de middelbare school of via andere voorbereidende programma's zoals hieronder vermeld:

(Let op: als u niet de vereiste instapnorm bereikt die de selectie van de Bachelor of Food Technology met honours garandeert, wordt uw aanvraag per geval beoordeeld.)

Toelatingsvoorwaarden van de middelbare school

 • NCEA niveau 3:
  • Wiskunde, normaal inclusief algebra, differentiatie en integratie (16 studiepunten)
  • Natuurkunde (16 studiepunten)
  • Chemie (14 studiepunten)

 • Internationaal baccalaureaat
  • Diploma met 29 punten, inclusief op een hoger niveau: Wiskunde (5 punten) Natuurkunde (5 punten) Chemie (5 punten)
 • University of Cambridge International Examinations
 • Een niveau in wiskunde (C-graad)
 • Natuurkunde (C-graad)
 • Chemie (C-cijfer)

Voorbereidende cursussen

 • Massey University
  • 160.103 Inleidende universitaire wiskunde (C-Grade) of 160.132 concepten in wiskunde (C-grade)
  • 124.100 Introductory Physics (C- Grade)
  • 123.103 Introductory Chemistry (C- Grade)

Let op: je moet 16 Credits behaald hebben in NCEA Level 2 Mathematics (of gelijkwaardig) voordat je je inschrijft voor 124.100 Inleidende Fysica, 160.103 Introductory University Mathematics of 160.132 Concepts in Mathematics. Om te weten te komen of je hebt wat nodig is, of wat je nodig hebt, om de inleidende cursussen te doen, raden we aan dat je de relevante quiz hier probeert. Neem na het afleggen van de toets (len) contact op met de betreffende cursuscoördinator.

Studieplanadvies : NCEA niveau 3

Gegarandeerde toegang vereist de volgende extern beoordeelde Level 3 Achievement Standards:

 • Wiskunde 91577 Pas de algebra van complexe getallen toe bij het oplossen van problemen
  • 91578 Differentiatiemethoden toepassen bij het oplossen van problemen
  • 91579 Integratiemethoden toepassen bij het oplossen van problemen
 • Fysica
 • 91523 Blijk geven van begrip van golfsystemen
 • 91524 Duidelijke kennis van mechanische systemen
 • 91526 Blijk geven van een goed begrip van elektrische systemen
 • Chemie
 • 91390 Blijk geven van begrip van thermochemische principes en de eigenschappen van deeltjes en stoffen
 • 91391 Duidelijke kennis van de eigenschappen van organische verbindingen
 • 91392 Demonstreer begrip van evenwichtsprincipes in waterige systemen

Studieplanadvies: University of Cambridge International Examinations

 • We raden A Level kandidaten studie Wiskunde aan: Pure Mathematics 1 (P1) en Pure Mathematics 3 (P3)

Ik heb University Entrance (UE) maar heb meer voorbereiding nodig bij een of meer van de onderwerpen om BFoodTech (Hons) binnen te gaan

Certificaat in wetenschap en technologie

Deze one-semester Pathway is voor studenten die extra voorbereiding in de wiskunde (160,103 of 160,132), fysica (124,100) of scheikunde (123,103) nodig. Deze cursussen kunnen afzonderlijk worden gevolgd (afhankelijk van je achtergrond) of als onderdeel van de CertScTech-kwalificatie.

Let op: je moet 16 Credits behaald hebben in NCEA Level 2 Mathematics (of gelijkwaardig) voordat je je inschrijft voor 124.100 Inleidende Fysica, 160.103 Introductory University Mathematics of 160.132 Concepts in Mathematics. Om te weten te komen of je hebt wat nodig is, of wat je nodig hebt, om de inleidende cursussen te doen, raden we aan dat je de relevante quiz hier probeert. Neem na het afleggen van de toets (len) contact op met de betreffende cursuscoördinator om uw geschiktheid voor deze cursus of een alternatieve Pathway te bespreken.

Diploma in wetenschap en technologie

Dit is geschikt voor studenten die een breed scala aan cursussen willen studeren en hun opties open willen houden voor het geval ze van gedachten veranderen en een ander programma willen volgen. Deze twee-semester Pathway is bedoeld voor studenten die extra voorbereiding in de wiskunde, natuurkunde of scheikunde nodig.

U kunt ook onderwerpen kiezen uit biologie, programmeren, statistieken, voeding, boekhouding, marketing, financiën en management.

Summer Compact Courses (alleen op Auckland Campus)

Voor studenten die extra voorbereiding nodig hebben in wiskunde, natuurkunde of scheikunde, bieden we zomercompactcursussen aan in 160.132 Concepts in Mathematics, 124.100 Introductory Physics of 123.103 Introductory Chemistry. Deze cursussen zijn een intensieve leerervaring. Studenten worden geadviseerd om slechts twee inleidende onderwerpen te nemen. Het collegegeld duurt in elke cursus zes weken en aanwezigheid is vereist in januari en begin februari. Deze cursussen kunnen worden beschouwd als een bewijs van bekwaamheid en kunnen worden geplaatst op een andere kwalificatie in de BSc, BInfSc en BBus.

Als je liever in een langzamer tempo studeert, zijn equivalente voorbereidende cursussen beschikbaar via Distance Learning-modus: 123.103 Introductory Chemistry, 124.100 Introductory Physics of 160.103 Introductory University Mathematics.

Als u momenteel 13 jaar bent, moet u een discretionaire toegang aanvragen als u van plan bent om in de zomer te studeren voordat uw NCEA niveau 3-resultaten (of equivalent) in januari beschikbaar komen.

Ik heb voldaan aan de toelatingseisen, maar heb meer Engelse taalvaardigheid nodig

Directe toegang Engelse Pathway

Deze 16-weekse Pathway is geschikt voor studenten die hun Engelse taalvaardigheid willen vergroten.

Ik heb meer Engelse taalvaardigheden nodig en studeer om UE te ontmoeten. Ik heb ook meer voorbereiding nodig voor de proefpersonen om de BFoodTech (Hons) binnen te gaan

Certificaat van Stichting Studies

Geschikt voor studenten die hun Engelse taalvaardigheid willen vergroten en toegang willen krijgen tot de universiteit. Dit kan een programma zijn van een of twee semesters, afhankelijk van je achtergrond in wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Dit wordt dan gevolgd door het behalen van het certificaat van één semester in wetenschap en technologie om u op de hoogte te houden van wiskunde en natuurkunde en / of scheikunde.

Majors of goedkeuringen

Food Product Technology major

Om geweldige voedingsproducten te ontwikkelen, moet de levensmiddelentechnoloog voldoen aan de verwachtingen van de consument met betrekking tot smaak, textuur, voedingsvereisten, veiligheid en prijs, en voldoen aan de vereisten van de fabrikant voor een economische en duurzame verwerking. In deze major leer je over de ontwikkeling van voedselproducten en de formulering en productie van voedsel, terwijl je ondertussen hands-on ervaring opdoet bij het ontwikkelen van nieuw en opwindend voedsel bij Massey. Afgestudeerden met deze major kunnen projecten voor de ontwikkeling van voedselproducten ondernemen, leiden en beheren, van het genereren van ideeën tot het lanceren van het product.

Food Process Engineering major

Als een food process engineer, moet je geavanceerde technologie en engineering toepassen om nieuwe processen voor de voedingsindustrie te ontwikkelen. Om deze nieuwe ontwikkelingen te realiseren, leer je eerst hoe je voedselproducten verwerkt en hoe je nieuwe processen ontwerpt om op industriële schaal te werken. Afgestudeerden zullen in staat zijn om de ontwikkeling en installatie van nieuwe processen en fabrieken te leiden en te beheren.

Deze major kan worden gestart op de campussen van Auckland of Manawatu, maar de laatste anderhalf jaar van het programma moet in Manawatu worden voltooid. Je moet vóór het tweede semester beslissen, jaar 3 begint als je majoor verandert of naar de campus van Manawatu verhuist.

Hoeveel kost het?

We kunnen u niet de exacte kosten vertellen totdat u uw cursussen hebt gekozen, omdat het collegegeld dat u per jaar betaalt, varieert naargelang de cursussen die u kiest. Naast je collegegeld zijn er ook verplichte niet-collegegelden die je moet betalen. Voor sommige cursussen kunnen er andere kosten zijn voor zaken als studiemateriaal, software, reizen en contactworkshops.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge ... Lees meer

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge discoveries make Massey New Zealand’s defining university. Lees Minder
Auckland , Palmerston North , Wellington + 2 Meer Minder