Bachelor of Graphic Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Graphic Design

Opgericht Graphic Design Department met het begin van het tweede semester van het jaar 2000, een praktische specialisatie combineert technische, technologische en kennis meerdere domeinen, naast het feit dat een professionele specialisatie respect Bacassap technische en artistieke student vaardigheden worden ontworpen in staat om grafische productie gerelateerde visuele middelen, zoals tijdschriften, kranten, boeken, verpakking, animatie en leiderschap diverse reclamecampagnes meerdere doelen.

bericht

De bereiding van creatieve ontwerpers zijn in staat om een ​​verscheidenheid van trends in de grafische vormgeving te bereiken.

doelstellingen

  • Herstel van gespecialiseerde kaders in staat zijn om gelijke tred te houden met de arbeidsmarkt variabelen.
  • Verdere ontwikkeling van de mogelijkheden van docenten en hun vaardigheden te ontwikkelen.
  • Ontwikkeling van het ontwerp en de technische vaardigheden van de leerlingen.
  • Het activeren van veldbezoeken en activeer communicatie met de tentoonstellingszalen, bibliotheken, musea, elektronische encyclopedieën.
  • Stimuleer wetenschappelijk onderzoek en permanente educatie om gelijke tred te houden met de ontwikkelingen op het gebied van specialisatie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder