Bachelor of Health Science (Aesthetics)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Ben je klaar om een ​​drijvende kracht achter innovatie te zijn en een marktleider te worden op het gebied van esthetiek?

Praktische ervaring

Onze dynamische studentenkliniek biedt een scala aan klantbehandelingen die zijn ontworpen om u te helpen klaar te stomen voor uw eerste echte baan in de schoonheidstherapie-industrie. Studenten zullen genieten van een samenwerkende leeromgeving om leren en engagement te maximaliseren. Afgestudeerden van deze cursus zullen in staat zijn om nieuwe technologieën en innovaties in hun professionele praktijk op te nemen, naast het leveren van een zinvolle bijdrage aan de industrie.

Professionele professionals als uw leraren

Ons onderwijzend personeel bij Torrens University Australia is professionals in de schoonheidsindustrie. Torrens heeft een sterke focus op inzetbaarheid, dus toegang tot onze goed verbonden medewerkers kan helpen om deuren te openen naar uw toekomstige schoonheidscarrière.

Torrens University Network

We hebben het geluk dat we gebruik kunnen maken van de geschiedenis en ervaring van onze zusterinstelling, de Australian National College of Beauty, gebruik maken van ervaren en aan de industrie verbonden academici en profiteren van onze ultramoderne faciliteiten.

Succes coaches

Onze succescoaches maken gebruik van de sterke punten van een student en stemmen hun leren af ​​op hun bredere levensdoel. Ze werken samen met studenten bij hun eerste toelating en coachen studenten om met succes het educatieve landschap te doorlopen en persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen om hun inzetbaarheid, inclusief zelfstandig ondernemerschap en ondernemerschap, te verbeteren. Met een focus op de carrièredoelen van de student en getraind in de zoektocht naar de sterkte van Gallup, neemt de Succes Coach een sterke aanpak om studenten te motiveren en te motiveren voor studie- en carrièresucces.

BELANGRIJKSTE STUDIEUITKOMSTEN:

 • Reageren op relevante industriële ontwikkelingen
 • Demonstreer kennis van dermale wetenschap
 • Voer verschillende huidbehandelingen uit
 • Ontwikkel behandeling

Toelatingscriteria

ALGEMENE TOELATINGSCRITERIA

U komt in aanmerking om de Bachelor of Health Science (Aesthetics) aan te vragen als u het Diploma of Beauty Therapy hebt voltooid of als u voldoet aan de minimale toelatingseisen van de universiteit. Torrens University Australia stelt ook gegarandeerde instapdrempels in voor studenten die:

 • ATAR 60 of gelijkwaardig
 • Studeerde aan een andere universiteit met een GPA van 3,5 op een schaal van 7
 • Een speciale tertiaire toelatingstest (STAT) rang van 155

ENGLISH LANGUAGE ADMISSIONS CRITERIA

Goedgekeurde Engelse tests omvatten:

 • CAE 57
 • IELTS 6.0, zonder subscore minder dan 5.5
 • PTE 58
 • TOEFL 78

Internationale studenten

Deze cursus mag alleen voltijds worden gevolgd door internationale studenten. Maximaal 25% van de cursus kan online worden bestudeerd.

Werkdruk en beoordeling

NEE. MET TIJDELIJKE UREN PER WEEK:

Naar verwachting zal elk onderwerp, ongeacht of dit online of op de campus wordt gestudeerd, in totaal 120 uur gestructureerd en zelfgestuurd leren omvatten, wat overeenkomt met ongeveer 10 uur per week voor personen ouder dan 12 weken trimesters.

TYPISCHE BEOORDELING BEVAT:

Praktijkexamens, klinische participatie, onderzoeksprojecten, projectontwikkeling en -evaluatie, kritische analyse en essays schrijven, korte antwoordvragen, beoordeelbare online discussieforums.

 • Esthetische arts;
 • Dermal Therapist;
 • Pre- en postoperatieve ondersteuning van patiëntenzorg (wondgenezing);
 • Clinic en / of Practice Manager;
 • Paramedisch estheticus;
 • IPL en lasertechnicus;
 • Opleider en industrie-trainer.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Laureate is the largest education network in the world. Laureate International University Institutions offer hundreds of career-focused, undergraduate, master and doctoral degree courses in fields in ... Lees meer

Laureate is the largest education network in the world. Laureate International University Institutions offer hundreds of career-focused, undergraduate, master and doctoral degree courses in fields including architecture, art, business, culinary, arts, design, education, engineering, health sciences, hospitality management, information technology, law and medicine. Lees Minder
Sydney , Sydney , Sydney , Sydney , Sydney , Leura , Fitzroy , Melbourne , Brisbane , Adelaide , Adelaide , Auckland + 11 Meer Minder