Bachelor of Information Technology (Applied Computer Science)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

USQ biedt tot 25% internationale studentenbeurzen.
Lees meer over de onderstaande beurzen:

Internationale accommodatiebeurs
International Student Support Scholarship
International Student Support Nursing Scholarship

Word lid van een spannende en dynamische sector

We leven in een steeds meer verbonden wereld waar elke dag nieuwe uitdagingen worden geboden. Onze wereld heeft mensen nodig met de vaardigheden om het potentieel van bestaande technologieën te realiseren, de kansen van nieuwe technologieën te benutten en bedrijven en organisaties te helpen door dit doolhof te navigeren.

Er is vastgesteld dat de informatie- en communicatiesector een groot tekort heeft aan geschoolde professionals, met de verwachting dat dit tekort zich in de toekomst zal voortzetten. Dit is het moment om die eerste stap te zetten naar een carrière die dynamisch, wereldwijd en in de vraag zal zijn.

Waarom toegepaste informatica?

Bij onze Applied Computer Science major gaat het erom u de vaardigheden te geven om computergerelateerde problemen op te lossen. Met snelle ontwikkelingen in technologie en nieuwe applicaties die constant worden ontwikkeld, is het moeilijk te zeggen wat die problemen zullen zijn. Eén ding is zeker, maar het zal opwindend zijn om erachter te komen.

De focus ligt op zowel technologische als zakelijke principes en werkwijzen. Je studies zullen betrekking hebben op de fundamentele vaardigheden van de informatica met betrekking tot het domein van moderne webapplicaties en -diensten. Je zult goed voorbereid zijn om computergerelateerde problemen op de werkplek op te lossen met behulp van je expertise in het ontwerp en de implementatie van softwaresystemen, databasestructuren en -toepassingen en webservices en -interfaces.

Professionele accreditatie

Ons Bachelor of Information Technology-programma is op professioneel niveau geaccrediteerd door de Australian Computer Society (ACS) en wordt, via het Seoul-akkoord, erkend in andere landen.

Carrière resultaten

Als afgestudeerde zijn je carrièrekansen mogelijk: computerprogrammeur, systeemanalist, softwareontwikkelaar, projectleider, webapplicatie-ontwikkelaar, webservicespecialist, IT-manager, databasebeheerder en databaseontwerper.

Programmastructuur

Cursussen die moeten worden bestudeerd

 • Core-cursussen (8 eenheden)
 • plus 1 x majeur (8 eenheden)
 • plus tweede major
 • of 2 minderjarigen met 4 eenheden
 • of 1 x 4-eenheid minor plus 4 x goedgekeurde cursussen (8 eenheden)

Hoeveel kost het?

Geschatte jaarlijkse kosten voor je eerste studiejaar (8 eenheden) in dit programma zijn:

Studiemodus / kosten

 • Commonwealth ondersteund: AUD 9.352
 • Binnenlandse volledige vergoeding: AUD 20.000

Lening om u te helpen uw vergoedingen te betalen

U hoeft uw cursus (onderwerp) kosten misschien niet vooraf te betalen. HECS-HELP en FEE-HELP stellen u in staat uw vergoedingen uit te stellen tot uw inkomen een bepaald niveau bereikt.

Mogelijk komt u ook in aanmerking voor financiële ondersteuning van Centrelink.

Beurzen en financiële hulp

Je kunt mogelijk beurzen aanvragen om te helpen met je studiekosten.

Toelatingseisen

 • Vereiste voorkennis: Engels (4, SA) of gelijkwaardig
 • Aanbevolen voorafgaande studie: wiskunde A (4 SA) of gelijkwaardig

Engelse Taalvereisten

U moet voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Dit programma vereist minimaal IELTS 6.0 of gelijkwaardig.

Als u niet aan de Engelse taalvereisten voldoet, kunt u een aanvraag indienen voor een door de universiteit goedgekeurd Engels taalprogramma.

toelating Pathways

Een aantal andere Pathways is ook beschikbaar als je niet eerder hebt kunnen studeren of niet voldoet aan de vereisten voor toelating tot je gewenste programma.

* Verdere informatie over toelating

Een aangepaste selectieratio is het resultaat van het combineren van extra rangen via speciale toegangsschema's voor opname.

Speciale toegangsschema's voor toelating kunnen u helpen om in het programma van uw keuze te komen door uw selectierang te verhogen, door in bepaalde omstandigheden extra rangen toe te wijzen.

Hoe te solliciteren

Sluitingsdata

Rechtstreeks bij USQ:

 • Semester 3, 2020 - aanmeldingen sluiten op maandag 5 november, semester 3 begint op maandag 19 november 2020.
 • Semester 1, 2021 - sollicitaties sluiten op maandag 18 februari, waarbij semester 1 op maandag 25 februari 2021 begint.
 • Semester 2, 2021 - aanvragen sluiten maandag 1 juli, waarbij semester 2 begint op maandag 15 juli 2021.

Als u zich via QTAC aanmeldt, moet u de sluitingsdatums van QTAC controleren.

Krediet voor eerdere studie of werkervaring

Mogelijk komt u in aanmerking voor krediet als u eerder heeft gestudeerd of relevante werkervaring heeft gehad. Dit zal helpen om het aantal cursussen dat u moet studeren om uw programma af te ronden, te verminderen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Lees meer

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Lees Minder
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australië Online + 3 Meer Minder